Siropul Nin Jiom Pei Pa Koa – balsam pentru căile respiratorii

Siropul Pei Pa Koa

Siropul Nin Jiom Pei Pa Koa – balsam pentru căile respiratorii

Nin Jiom este un brand celebru în Asia. Întrebați aproape orice persoană originară din China care este cel mai bun leac pentru o tuse și vă va spune Siropul Pei Pa Koa (Pi Pa Gao), produsul principal al Nin Jiom.

Fondată în 1946, Nin Jiom Medicine Manufactory Limited a devenit unul dintre cei mai importanți producători de medicamente chinezesti din Hong Kong. În zilele noastre, siropul de tuse din plante Nin Jiom este popular și disponibil în peste 20 de țări din întreaga lume, cu vânzări anuale de 45 de milioane de dolari.

Ingrediente

Un ingredient cheie în siropul de tuse Pei Pa Koa este bulbul Fritillaria Cirrhosa cu cea mai mare concentratie. Compania importă anual din China continentală în Hong Kong Fritillaria în valoare de 2 milioane de dolari SUA. Cererea depășește oferta acestei specii recoltate sălbatic pentru utilizarea în medicina tradițională chineză, mai ales in siropurile de tuse. Nin Jiom Medicine Manufactory Limited este principalul importator al Fritillariei recoltate sălbatic.

Alte plante medicinale utilizate în formula sa sunt cultivate în vestul Chinei (provincia Sichuan): frunze de moșmon japonez, Ginseng Nansha, ciuperca Poria Coccus, coajă de pomelo, rădăcină de Platycodon Grandiflorus (floarea balon), Pinellia Ternata, fructe de Schisandra Chinensis si menta, rizom de ghimbir, semințe Trichosanthis, Podbal, Polygala Tenuifolia, rădăcină de arome: migdale, lemn dulce si miere.

Aceste ierburi sunt binecunoscute pentru curățarea congestiei flegmei, pentru atenuarea tusei și calmarea durerilor în gât. Ele se află într-o bază de miere.

Siropul Pei Pa Koa are o culoare maronie, este dens, semi-fluid. Are aromă de migdale, este dulce, fiind înțepător și răcoros.

Este potrivit în special pentru tuse uscată, gât iritat și astm bronsic.

Contribuie la:

  • calmarea tusei, cu efect liniștitor al gâtului iritat;
  • reducerea crizelor de astm bronsic;
  • menținerea sănătații aparatului respirator, protejează căile respiratorii;
  • menținerea sănătații traheei și a bronhiilor.

Este indicat în:

  • afecțiuni pulmonare și expectorații, tuse și astm bronșic, faringită;
  • afecțiuni ale tractului respirator, stări febrile;
  • împotriva răcelii,  gâtului iritat și disfoniilor.

Administrare pe cale orală:

  • în cazul adulților, o lingură (15 ml) de trei ori pe zi;
  • în cazul copiilor cu vârste cuprinse între 7-12 ani, 2 lingurițe (10 ml) de trei ori pe zi;
  • în cazul copiilor cu vârste cuprinse între 3-6 ani, o lingurița (5 ml) de trei ori pe zi.

Siropul Pei Pa Koa are un gust atât de bun, încât îți vine să-l iei ca pe un desert. Și e foarte eficient!

 

Share this post


  preloader