De ce folosesc sportivii oxigenare celulară SynergyO2 Sport?

oxigenare celulara SynergyO2 Sport

De ce folosesc sportivii oxigenare celulară SynergyO2 Sport?

În ultimii ani, oxigenarea a devenit foarte populară în rândurile sportivilor profesionisti. Aceasta este o modalitate ultraeficientă de a crește volumul oxigenului din sange. Astfel, corpul beneficiază de toate efectele extraordinare pe care oxigenul le are asupra organismului. Sportivi interni si internaționali folosesc oxigenare celulară SynergyO2 Sport. Iată de ce!

Îmbunătățește performanțele fizice

În primul rand, oxigenul ajută la formarea unei cantitați mai mari de ATP (energia mușchilor) și reducerea cantitătii de acid lactic care cauzează oboseală musculară. Acidul lactic este eliminat mult mai repede din organism.

Nivelul ridicat de oxigen ajută sportivii profesioniști să îsi crească performanțele, dar se pot recupera și mai repede după antrenament si între competițiile care le supun organsismul unui stres suplimentar.

Oxigenarea celulară îi scapă de oboseală, de metabolismul întarziat, de afecțiuni digestive, de creșterea în greutate, de problemele imune. Toate acestea sunt consecințele unui organism toxic.

Reflexe foarte bune

De asemenea, creierul primește si el mai mult oxigen care îmbunătățeste funcțiile cerebrale si potențează abilitatea sportivilor de a lua decizii într-o fracțiune de secundă. Acesta abilitate poate face diferența dintre un joc câștigat si unul pierdut.

Recuperare rapidă

Pentru un sportiv profesionist, o accidentare poate să fie devastatoare. Frustrați de recuperarea dificilă și foarte lungă, de multe ori sportivii revin la antrenamente mai devreme și riscă sa se reaccidenteze. Astfel, ei ajung să stea pe banca mai mult decat este necesar. Unii dintre ei si-au încheiat cariera sau și-au pierdut locul în echipa din cauza unor accidente în urma carora nu s-au recuperat destul de repede si eficient.  

Cu oxigenarea celulară, țesuturile care trebuie să se recupereze primesc oxigenul de care au nevoie pentru a se vindeca și regenera.  

Indiferent de nivelul de performanța, ei se pot întoarce la antrenament mai repede și pot începe activitatea sportivă.

Avem nenumarate exemple de sportivi cu luxații la care timpii de recuperare sunt reduși prin utilizarea de SynergyO2 Sport.

Arde grăsimile, transformându-le în energie

SynergyO2 Sport conține L-Carnitina care este un aminoacid ce este sintetizat în ficat și rinichi, fiind concentrat în cele mai active organe ale corpului: creier, inima și mușchi.

L-Carnitina ajută la pierderea în greutate, fiind recomandată nu doar sportivilor, ci si persoanelor care doresc să slăbească.

SynergyO2 Sport este total natural, foarte simplu de administrat și este potrivit pentru persoane de toate vârstele!

Usor, păstrat și în buzunar, vă va oferi beneficii pe care nici măcar nu le veți crede. Doar câteva picaturi într-un pahar cu apă și sportivii îi cunosc efectele.

O viață sănătoasă cu antrenorul dvs intern SynergyO2 Sport

Jaime Aaron Munguia Escobedo este un boxer profesionist mexican. El este una dintre cele mai tinere vedete ale boxului și a deținut titlul WBO la categoria semimijlocie juniori, începând cu mai 2018.

Din septembrie 2019, el este clasat de BoxRec drept cel mai bun din lume la categoria semimijlocie.

Munguia este un sportiv plin de energie și nu întâmplator folosește oxigenare celulară SynergyO2 Sport.

Munguia - oxigenare celulară SynergyO2 Sport

Munguia – oxigenare celulară SynergyO2 Sport

Atinge-ți cea mai bună formă a vieții tale cu antrenorul intern – oxigenare celulară SynergyO2 Sport!

Citeste si:

Recomandari privind alimentatia la sportivi

Vibracell – hrana sportivilor

Fin Colostrum (60 cps) – pentru crestere, imunitate, sportivi

 

Share this post


  preloader