Reduceri!

Zinkotabs – Zinc cu Vitamina C (120 tbl.)

58.00 lei

  • ajuta la întarirea sistemului imunitar,
  • scade incidenţa infecţiilor de căi respiratorii,
  • contribuie la fertilitate şi reproducere.

 

Zinkotabs conţine Zinc cu Vitamina C. Este îndulcit cu zahăr din fructe (fructoză) şi zahăr din struguri (glucoza).

Zincul face parte dintre elementele necesare pentru funcţionarea corectă a organismului. Zinc cu Vitamina C este important pentru menţinerea sănătăţii oaselor părului, unghiilor şi pielii. Ajută la menţinerea nivelului corect al testosteronului în sânge, contribuie la fertilitate şi reproducere.
Este parte a grijii pentru vedere, pentru funcţionarea sistemului imunitar, ajută la protejarea celulelor în faţa stresului oxidativ.
Vitamina C are efect pozitiv asupra capacităţii de apărare a organismului, contribuie la funcţionarea corectă a sistemului nervos. Este utilă în lupta cu oboseala, benefică pentru întărirea organismului.

Compozitie: 120 tablete

Continutul de substante active: vitamina C 80 mg, zinc 15 mg.

Doza zilnică recomandată Zinc cu Vitamina C:

Adulti/adolescenti: 1 tabletă pe zi (dimineaţa după mâncare, cu lichid) , 8 mg / zi pentru copii (intre 9-13 ani) si 5 mg / zi pentru copii (intre 4-8 ani). 

Atentionari Zinc cu Vitamina C: Suplimentul nutritiv nu este destinat copiilor sub 3 ani.

Producator: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

Zincul și rolul acestuia în organismul uman

Zincul este un element esenţial tuturor formelor de viaţă. Zincul joacă un rol important în: creştere şi dezvoltare, răspunsul imun, funcţiile neurologice şi reproducere. Procesele metabolice sunt reglate de zinc. Zinc cu Vitamina C ajuta la intarirea sistemului imunitar.

Studiile au demonstrat că suplimentarea de Zinc cu Vitamina C scade incidenţa infecţiilor de căi respiratorii şi îmbunătăţeşte simţitor curbele de creştere la copii. Perioada de boală se injumătăteste, iar simptomele de răceală se diminuează la pacienţii care au primit un supliment de zinc mai mare de 10 mg / zi.

Zincul poate fi găsit sub forma de suplimente alimentare, insă există si alimente care contin acest mineral esential.

Alimentele care contin zinc sunt: carnea rosie, peste si fructe de mare, produsele lactate, ouă, broccoli, sfecla rosie, ciuperci, cartofi, sparanghel, varza, morcovi, salata verde, dovleac, spanac, rosii. ananas, mango, căpsuni, portocale, banane, caise, nuci.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc o alimentaţie variată şi echilibrată, ci o completează.

Asocierea suplimentelor cu produsele naturale componente le conferă un grad de absorbite mai mare de către organism.

Call Now Button preloader