Reduceri!

ZEOLIT mineral detoxifiant ajuta la multe afectiuni – 250 capsule

225.00 lei

  • Afectiuni gastro-intestinale: deoarece realizeaza normalizarea secretiei gastrice si previne contractiile spastice si durerea.
  • Afectiuni ale sistemului nervos central: elimina tensiunea musculara si spasmele musculare.
  • Afectiuni tumorale: in timpul si dupa tratamentul chimioterapic, reduce nevoia de analgezice si narcotice.
  • Afectiuni hepatice si renale: favorizeaza functionarea in parametri normali a ficatului si rinichilor.

Stoc epuizat

Descriere

ZEOLIT mineral detoxifiant – 250 capsule

Concentratia per capsula este de 510 mg, zeolit mineral micronizat pur (crinoptilolit). Cel mai concentrat de pe PIATA din Romania.

Zeolitul, (piatra care fierbe), are o structura microporoasă compusă din nanotuburi cu capacitatea de a absorbi si neutraliza radicalii liberi. Favorizează eliminarea toxinelor din organism, imbunătateste starea energetică la nivel celular (in urma transferului de electroni zeolit-radicali liberi). Normalizează sarcina electrostatică a membranei celulare. Mineralul are actiune regulatoare a nivelului Ph-ului sangvin. Are actiune pozitivă asupra dezvoltarii si activării limfocitelor si stimulează sistemul imunitar al organismului. Mineralul zeolit reduce stresul oxidativ.

Zeolit protect este compus dintr-un grup unic de minerale cu sarcină negativă, organizat într-o structură în formă de fagure. Aceasta structură ii oferă acestuia capacitatea unică de a atrage metalele grele și materialele radioactive.

Zeolit protect este frecvent menționat ca o „sită moleculară”, care ajută la eliminarea eficientă a diferitelor toxine, virusuri și alți contaminanți din organism.

Mod de administrare (zeolit prospect): Doza zilnică recomandată este de câte 3 capsule de 2 ori pe zi administrat cu apă, suc sau ceai, înainte cu 30 de minute de servirea mesei.

[wpdevart_youtube]5xfulrrwfT4[/wpdevart_youtube]

 

Recomandari: suplimentele care contin ZEOLIT mineral sunt recomandate in ameliorarea celor care sufera de anumite maladii:
  • Afectiuni gastro-intestinale: deoarece poate sa realizeze normalizarea secretiei gastrice si previne contractiile spastice si durerea.
  • Afectiuni ale aparatului cardiovascular: ritmul cardiac, tensiunea arteriala, normalizeaza nivelul colesterolului sangvin.
  • Afectiuni ale sistemului nervos central: tensiunea musculara si spasmele musculare, reduce riscurile atacurilor epileptice, are actiune pozitiva in cazul distrofiilor musculare aflate in stadiu incipiecont.
  • Afectiuni hepatice si renale: favorizeaza functionarea in parametri normali a ficatului si rinichilor, reduce valorile la transaminaze, bilirubinei, ureei si creatininei prin imbunatatirea metabolismului si circulatiei.
  • Afectiuni tumorale: in timpul si dupa tratamentul chimioterapic, poate sa reduca nevoia de analgezice si narcotice, creste nivelul de fier sangvin, favorizeaza refacerea celulelor rosii. In cazul persoanelor sanatoase, este recomandat in scopul imbunatatirii calitatii vietii: eliminarea toxinelor, indepartarea stresului oxidativ, scaderea gradului de imbatrinire a celulelor si tesuturilor, marirea randamentului fizic si psihic. In cazul sportivilor, reduce febra musculara.

Zeoliții sunt un grup de minerale care reprezintă aluminosilicați naturali hidratați de calciu, stronțiu, sodiu, potasiu, bariu, magneziu etc. Zeoliții pot fi naturali sau sintetici.

Numele de zeolit a fost dat de către mineralogul suedez Axel Frederik Cronstedt în 1756. Denumirea de „zeolit” provine din combinarea cuvintelor grecești „zeo”= a fierbe și „lithios”= piatră. Inseamnă „piatră fierbinte”, datorită faptului că zeoliții eliberează apă dacă sunt încălziți.

 

S-ar putea să-ți placă și…

Call Now Button preloader