Reduceri!

Vitamina C alcalina din ascorbat de calciu, maces si acerola – (60 cps)

62.00 lei

·         Contine 350 mg de vitamina C din ascorbat de calciu si 200 mg de vitamina C naturala din maces (Rosa Canina) si 100 mg de vitamina C naturala din Acerola

·         Ascorbatul de calciu este forma alcalina a vitaminei C care alcalinizeaza organismul si fluidele din corp

Descriere

Vitamina C alcalina din ascorbat de calciu, maces si acerola–60 cps

Ascorbatul de calciu este forma alcalina a vitaminei C care alcalinizeaza organismul si fluidele din corp si ii aduce aportul de vitamina C. Pe langa aceste calitati contine si calciu, un mineral atat de necesar corpului uman. 1 gram de ascorbat de calciu asigura organismului 114 mg de calciu. Vitamina C alcalina contine atat ascorbat de calciu, imbunatatit cu pudra de maces si acerola.

Pana la varsta de 22 de ani un organism sanatos este alcalin (PH-ul sangelui este apropiat sau mai mare de 7,3 alcalinitate in corp). Dupa aceasta varsta organismul devine tot mai acid (1-7,3 alcalinitate in corp). Pentru a impiedica imbolnavirile organismul trebuie sa fie alcalin, deci trebuie sa il ajutam prin tot ce consumam sa-i mentinem alcalinitatea.

Mediul acid din organism favorizeaza aparitia bolilor cronice, alergiilor, formarea si extinderea tumorilor. Expertii sustin ca celulele normale sunt distruse intr-un mediu acid, in timp ce celulele neoplazice se dezvolta perfect intr-un astfel de ambient.

Macesul este unul dintre cei mai cunoscuti arbusti medicinali de pe la noi. Fructele macesului contin cantitati importante de vitamina C, A, B1, B2, PP si K. Datorita continutului mare de vitamine, macesul este un excelent vitaminizant natural.

Acerola provine din America Centrala și Brazilia si este unul din fructele cu cea mai mare concentratie de vitamina C. Pe langa vitamina C, fructele de acerola sunt si o sursa de vitamina A (4.300-12.500 UI/100 g) ce poate concura in anumite conditii cu morcovii (11.000 UI/100 g). In comparatie cu portocalele, are cantitati duble de magneziu, acid pantotenic (vitamina B5) și potasiu, si contine vitaminele B1, B2 și B3 in cantitati comparabile cu cele regasite in alte fructe.

Un organism alcalin reduce riscul de aparitie a inflamatiilor

Ascorbatul de calciu are mai putine efecte adverse gastrice fata de vitamina C clasica (acidul ascorbic) si este mult mai bine tolerat de catre persoanele sensibile la alimente acide. Precum se stie, acidul ascorbic este o vitamina hidrosolubila cu caracter acid. Din cauza acestei aciditati, atunci cand este necesara administrarea unei cantitati mai mari sau pe durate mai lungi de timp, ea poate provoca deranjamente stomacale la cei sensibili, cresterea aciditatii in cavitatea bucala care faciliteaza aparitia cariilor dentare.

Vitamina C este implicata in metabolismul glucozei, colagenului si al acidului folic. Lipsa ei poate duce la boli grave, precum scorbutul. Vitamina C participa la neutralizarea radicalilor liberi, amplifica reactiile imunitare si ajuta la absorbtia fierului in tubul digestiv. Este necesara pentru sinteza dopaminei, a noradrenalinei si a adrenalinei.

Efecte si beneficii:

 • alcalinizeaza organismul
 • creste imunitatea organismului
 • aduce organismulului si un aport de calciu
 • calciul retine vitamina C mai mult in celule, amplificand durata si eficienta actiunii
 • este un puternic antioxidant
 • are proprietati antiinfectioase
 • accelereaza vindecarea si mareste tonusul organismului
 • contribuie la formarea si mentinerea sanatatii dintilor si oaselor
 • are efecte antialergice prin efectul sau antihistaminic
 • asigura buna functionare a celulelor hepatice
 • creste elasticitatea pielii si a capilarelor
 • multi medicii o recomanda celor cu boli grave
 • efecte benefice pentru cei care au varice, tonifica vasele de sange si reda elasticitatea lor
 • scade incidenta aparitiei trombilor
 • nu provoaca aciditate stomacului
 • mult mai bine tolerat de catre persoanele sensibile la alimente acide
 • capsulele sunt din orez, fara coloranti si aditivi.

 Mod de administrare: 2 tablete pe zi, dimineata si seara, dupa masa cu un pahar de apa.

Atentionare

Vitamina C alcalina se pastreaza la loc ferit de caldura, lumina si umiditate. A nu se lasa la indemana si vederea copiilor.

De preferat sa se administreze cu apa de buna calitate si sa se oxigeneze celulele corpului.

S-ar putea să-ți placă și…

Call Now Button preloader