Reducere!

B17 Liquid – adjuvant in afectiuni oncologice (15 fiole x 10ml)

337.00 lei 258.99 lei

  • Extract din sâmburii de caise – conțin cea mai mare cantitate de vitamina B17 naturală;
  • Adjuvant în afecţiuni oncologice;
  • Forma lichidă a B17 se asimilează ușor.

Descriere

Vitamina B17 Liquid natural este extrasă din sâmburii de caise.

Vitamina B17 Liquid este uşor de asimilat la nivelul organismului, mai precis la nivelul intestinelor unde amigdalina împreună cu enzimele digestive, acționează ca un citostatic natural prin inducerea apoptozei celulelor maligne.

Vitamina B17 Liquid poate să ofere protecție organismului şi ajută în prevenirea şi stoparea dezvoltarii celulelor tumorale.

B17 Liquid poate fi administrat ca adjuvant în diferite tipuri de cancer.

Cutia conține 15 fiole a câte 10 ml fiecare.

Beneficii B17 Liquid:

– Efect antitumoral;
– Efect cardioprotector şi hepatoprotector;
– Acționează ca un citostatic natural în cazul afecțiunilor oncologice;
– B17 Lichid susține activitatea organismului în recuperarea după terapiile clasice oncologice;
– Creşte activitatea sistemului imunitar şi ajuta la reducerea stărilor de disconfort precum lipsa poftei de mâncare, ameliorarea durerilor, stări de slabiciune la nivelul organismului.

Mod de administrare:

Se recomandă consumul a câte 1 fiola pe zi înainte de masa principală a zilei, timp de 1-3 luni.

B17 Liquid se poate asocia cu Oxigenarea celulara.

Descoperire Vitamina B17 /Amigdalina 

Vitamina B17 a fost descoperită cu mai bine de 5000 de ani în urmă, fiind folosită de către egipteni şi de către locuitorii Chinei Antice, care au numit-o amigdalină datorită faptului că era extrasă din migdalele amare.

Pentru prima dată, amigdalina a fost izolată în 1830, de doi chimişti francezi si utilizată ca tratament anticancer în Rusia abia în 1845.

În anul 1950, biochimistul Ernest T. Krebs Jr. a izolat o substanță pe care a considerat-o vitamină, numind-o B17 (amigdalina). Ernest Krebs habar nu avea ce valuri urma să stârnească în lumea medicală descoperirea sa. El a presupus că boala canceroasă ar putea fi preîntâmpinată de consumul de amigdalina. Acesta a plecat de la observația că persoanele care au avut o dietă bogată în amigdalina sau care au consumat voluntar alimente cu un conținut ridicat de B17, au cunoscut o incidență mai redusă a cazurilor de cancer.

Odată cu schimbarea obiceiurilor alimentare, multe alimente bogate în B17 nu mai sunt consumate. Un exemplu este meiul a fost înlocuit cu grâul.

Cea mai mare cantitate de amigdalină se găsește în miezul sâmburilor de caise.

Alte surse alimentare de amigdalină sunt migdale, macadamia, hrișcă, mei, sorgul, porumbul, semințele de in.

Doza recomandată este de doar 8-9 sâmburi de caisă pe zi. In cantitate mai mare (20-40 samburi pe zi) pot deveni toxici pentru organism. Pe de altă parte, consumul de antibiotice, alcoolul şi cafeaua, reduc foarte mult acţiunile amigdalinei în organism.

Vitamina B17 Liquid nu doar că previne apariţia bolii, ci chiar ajută la tratarea pacienţilor suferinzi. Pentru a dovedi această ipoteză, documentarul realizat de către americanul G. Edward Griffin, în 1974, prezintă mai multe cazuri de persoane bolnave de cancer care s-au vindecat după ce au urmat un tratament cu amigdalină, precum şi mărturii ale unor medici care au folosit această metodă pentru tratarea bolnavilor. Această boală nu ar fi decât “o boală a deficienţei”, ce apare la persoanele al căror organism suferă de o lipsă a amigdalinei ( vitamina B17 ).

Vitamina B17 Liquid Vitamina B17 Liquid Vitamina B17 Liquid Vitamina B17 Liquid Vitamina B17 Liquid Vitamina B17 Liquid 

S-ar putea să-ți placă și…

Call Now Button preloader