-23%
Antioxidant A365 PLUS

Antioxidant A365 PLUS – supliment alimentar – 90 cps

127.00 lei 98.00 lei

  • A365 PLUS este un antioxidant natural
  • Repara celulele si neutralizeaza efectele negative ale radicalilor liberi
  • Creste imunitatea organismului in fata bolilor si stimuleaza formarea de anticorpi
  • Descriere

Descriere

Toata lumea stie ca antioxidatii sunt importanti pentru mentinerea sanatatii, dar putini pot sa si dea detalii. Noi va vom oferi detalii referitoare la Antioxidant A365 PLUS.

Haideti sa facem un test!

Consumati alimente sau bauturi care contin coloranti/ conservanti/ indulcitori sau alti aditivi?

– Consumati prajeli, chips-uri sau mancare de tip fast food? – Fumati sau traiti in contact cu un fumator? – Locuiti ori mergeti la serviciu intr-un oras sau chiar intr-o zona industriala?

Daca ati raspuns DA la majoritatea intrebarilor, aflati ca sunteti asediati de radicali liberi, dusmani ai organismului dumneavoastra. Prajelile, mancarea fast-food, aerul poluat, fumatul – toate produc radicali liberi, care afecteaza in primul rand sistemul circulator si impiedica sangele sa duca substantele nutritive la celulele noastre. Imunitatea noastra scade si isi fac loc afectiunile cardiovasculare.

Antioxidantii sunt antidotul cel mai la indemana: ei repara celulele si neutralizeaza efectele negative ale radicalilor liberi.

Produsul Antioxidant A365 PLUS este 100% natural

Este conceput dupa o reteta originala, fiind menit sa lupte cu acesti dusmani – radicalii liberi, sa incetineasca imbatranirea si sa ne mentina corpul sanatos.

Acest produs iti ajuta organismul impotriva poluantilor toxici, a infectiilor si a substantelor otravitoare.

Energia necesara corpului nostru pentru a face fata solicitarilor zilnice este produsa la nivelul celulelor, cu ajutorul oxigenului. Si ca in orice proces de productie, apar si reziduri – numite radicali liberi. Ei ataca si chiar distrug celulele sanatoase. Practic, rezidurile – radicalii liberi, distrug fabrica, adica celula. Acesti radicali liberi sunt implicati în patologia a peste 50 de afectiuni, in special a celor cardiovasculare sau articulare.

Antioxidantul A 365 plus creste imunitatea organismului in fata bolilor si stimuleaza formarea de anticorpi. El are actiune detoxifianta, curata organismul de substantele chimice otravitoare, iar prin proprietatile sale de antioxidant, previne actiunea toxica a radicalilor liberi si intarzie procesul de imbatranire a celulelor. De asemenea, anihileaza substantele cu  potential cancerigen, ajuta la detoxifierea tesuturilor deja afectate si protejeaza impotriva tumorilor. Totodata, actioneaza ca vasodilatator, creste functia de limfodrenaj si nu in ultimul rand normalizeaza functiile psihice si capacitatile mentale.

Taiati un fruct in doua, un mar sau o para si picurati zeama de lamaie pe una dintre jumatati. Dupa o ora veti vedea ca jumatatea stropita cu suc de lamaie, bogat in vitamina C, este neschimbata, iar cealalta jumatate a devenit maronie, din cauza oxidarii celulelor. La fel se intampla si in organismul nostru. De cate ori respiram aer poluat ne hranim cu chips-uri sau preparate de tip fast-food, de cate ori fumam, radicalii liberi oxideaza celulele, le imbatranesc. Cum credeti ca reactioneaza organismul? Dureri de cap, oboseala acentuata, infectii tot mai dese, boli arteriale, imbatranire accelerata.

Ai nevoie sa reduci efectele toxice asupra organismului! Ai nevoie de Antioxidant A365 PLUS! Alege sa fii sanatos!

Mod de administrare Antioxidant A365 PLUS:

2 capsule pe zi:

– 1 capsula luata cu un pahar de apa plata, inainte de micul dejun.

– 1 capsula luata cu un pahar de apa plata, inainte de cina.

Pentru a potenta efectul produsului antioxidant A365 PLUS, puteti folosi oxigenarea celulara SynergyO2 .

Antioxidant A365 PLUS Antioxidant A365 PLUS Antioxidant A365 PLUS Antioxidant A365 PLUS Antioxidant A365 PLUS Antioxidant A365 PLUS Antioxidant A365 PLUS Antioxidant A365 PLUS Antioxidant A365 PLUS Antioxidant A365 PLUS Antioxidant A365 PLUS Antioxidant A365 PLUS Antioxidant A365 PLUS Antioxidant A365 PLUS Antioxidant A365 PLUS

Ați putea dori, de asemenea…

  preloader