Protandim (30 comprimate) – cel mai puternic antioxidant

399.00 lei

 • este singurul supliment natural recunoscut clinic care reduce stresul oxidativ într-o medie de 40% in 30 de zile;
 • formula specifică din Protandim (amestec unic de fitonutrienti) activează proteina NRF2, cunoscută și ca „regulator principal” al răspunsului la stres al organismului; Protandim stimulează această proteină, care produce enzime puternice, antioxidante protectoare precum: superoxid dismutaza (SOD), heme-oxigenaza, glutation peroxidaza (GPX) si catalaza (CAT); acestea contribuie la apărarea corpului împotriva radicalilor liberi;
 • Protandim NRF2 Synergizer îmbunătățește apărarea naturală a organismului prin producerea de antioxidanți și obținerea unui echilibru celular optim;
 • un comprimat de Protandim administrat zilnic stimulează productia de antioxidanţi catalitici in corp care pot distruge milioane de radicali liberi pe secundă, in sens continuu, 24 de ore din zi, in cele 7 zile ale săptămânii;
 • Protandim ajută la detoxifierea si repararea organismului, intinerirea propriilor celule, păstrând funcțiile acestora intacte; secretul procesului de imbatranire a fost deblocat.

Stoc epuizat

Categorii: , , , , , , , , , , , , , Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Descriere

PROTANDIM – cel mai puternic antioxidant 

Această formulă a fost generată de dr. Joe Mccord, faimosul om de ştiinţă nominalizat de patru ori pentru Premiul Nobel care a descoperit superoxid dismutaza (SOD) și catalaza (CAT) – (superoxid superoxidă), un super-oxidant din corp.

Protandim este singurul supliment natural recunoscut clinic care reduce stresul oxidativ într-o medie de 40% in 30 de zile.

Amestecul unic de fitonutrienti din Protandim incita genele corpului pentru a produce enzime antioxidante speciale, superoxid dismutaza (SOD) și catalaza (CAT). Acestea lucrează împreună şi contribuie la apărarea corpului împotriva radicalilor liberi. Aceste enzime sunt catalitice, ceea ce înseamnă că nu sunt dezactivate atunci când radicalii liberi sunt neutralizaţi. Fiecare enzimă poate neutraliza milioane de radicali liberi. Vitamina C, de exemplu, devine inutilă după ce a neutralizat un radical liber-comparat.

O capsulă zilnică de Protandim stimulează antioxidanţi catalitici in corp care pot distruge milioane de radicali liberi pe secundă, in sens continuu, 24 de ore din zi, in cele 7 zile ale săptămânii.

Reducerea stresului oxidativ este una dintre cele mai importante funcţii de tratament şi prevenire a afectiunilor grave, iar Protandim este cea mai bună solutie pentru a realiza acest lucru.

 

Protandim Romania

 

 

 

Protandim – secretul procesului de îmbătrânire este deblocat

Stresul celular generat de activitatile zilnice (alimentatia, dormitul, respiratul, exercitiile fizice) este inevitabil pentru noi toti. Dar LifeVantage are soluția, Protandim NRF2 Synergizer, cel mai important supliment dietetic din prezent.

Compus din ingrediente naturale din plante, Protandim NRF2 Synergizer este un produs brevetat, o formula bazată pe știință care a fost cercetata, testata și validata, prezentat in peste 20 de studii publicate de instituții de cercetare recunoscute in intreaga lume.

Protandim NRF2 Synergizer stimuleaza in mod natural proteina NRF2 in vederea acționarii și pornirii mecanismul celulelor de răspuns la stres. Protandim NRF2 Synergizer îmbunătățește apărarea naturală a organismului prin producerea de antioxidanți și obținerea unui echilibru celular optim.

 

Protandim Romania – beneficii principale

 • Protandim NRF2 Synergizer este un supliment alimentar zilnic care reduce semnificativ stresul celular prin activarea NRF2;
 • formula revoluționară a Protandim NRF2 Synergizer este compusă din extracte naturale, sinergice din plante;
 • NRF2 ajută la reglarea genelor de supraviețuire.

 

Protandim activeaza NRF2. Cum poate ajuta sistemul cardiovascular?

 • menţine funcţia de ţesut endotelial (un material-cheie în vasele de sânge);
 • protejează vasele de sânge de stresul celular;
 • creşte producţia de oxid nitric;
 • creşte producţia de enzime anti-aterogeni specifice (protectori de inimă), cum ar fi superoxid superoxidă (gazon) şi glutation peroxidaza (gpx);
 • protejează vasele de sânge de inflamaţie;
 • reduce tensiunea arterială mare şi îmbunătăţeşte eficienţa muşchilor inimii.

 

Cum ne ajută formula NRF2?

 • repară ADN-ul;
 • Anti-inflamator;
 • vindecă si incetineste îmbătrânirea pielii;
 • previne şi ajută la scăderea simptomelor de: boli de ochi, diabet zaharat, dureri de articulatii, Alzheimer, afectiuni grave etc.

Rezultatele indică faptul că Protandim este în măsură să crească semnificativ producția de enzime antioxidante în oligodendrocite. Este interesant de remarcat faptul că Protandim, un supliment alimentar format din ingrediente din plante, s-a dovedit a fi cel mai puternic inductor și, prin urmare, poate fi cea mai adecvată strategie terapeutică pentru scleroza multiplă.

 

Armonia perfecta a ingredientelor – sinergie speciala, patentata Protandim

Spre deosebire de alte suplimente bogate in antioxidanti, formula revoluționară a produsului Protandim este constituita dintr-o proportie speciala de extracte din plante.

 

Turmeric

Protandim pret antioxidant natural turmeric Protandim Romania

 

Protandim pret antioxidant natural turmeric floare Protandim Romania

 

Tumericul este utilizat de 4.000 de ani atât în medicina ayurvedică, cât și în medicina chineză pentru a ajuta la o varietate de afectiuni.
Studiile curente arată că turmericul ajută la lupta împotriva stresului celular, reduce disconfortul articular și ajuta digestia. Este cunoscut faptul ca turmericul conține fenoli naturali numiți curcuminoizi.

 

Bacopa

Protandim pret antioxidant natural bacopa Protandim Romania

 

Protandim pret antioxidant natural bacopa floare Protandim Romania

 

Bacopa este recunoscuta de mult timp pentru capacitatea sa de a spori abilitățile cognitive.

Bacopa a fost importantă în medicina ayurvedica de secole, folosit în principal pentru a spori gândirea clară și funcția de memorie. Studiile sugerează că aceasta asigura o apărare celulară puternica.

Este, de asemenea, utilizata pentru a îmbunătăți vigilența și concentrarea. Ingredientul bacopa din Protandim este bogat în bacozide, constituentul major al acestora fiind compusul botanic numit saponine.

 

Ashwagandha

Protandim-pret antioxidant natural Ashwagandha Protandim Romania

 

Protandim pret antioxidant natural Ashwagandha floare Protandim Romania

 

Ashwagandha, numit „regele ierburilor ayurvedice”, este un adaptogen (o substanță care îmbunătățește rezistența unui organism la diverși factori de stres) și a fost folosit în mod tradițional ca anxiolitic pentru a ajuta la reducerea stresului cronic.

Ashwaghanda a fost, de asemenea, folosit ca o modalitate de a sprijini îmbunătățirea memoriei și ca ajutor pentru somn.
Componentele principale active din Ashwagandha sunt un grup de compuși chimici numiți Withanolide.

 

Green Tea

Protandim pret antioxidant natural ceai verde Protandim Romania

 

Protandim pret antioxidant natural green tea Protandim Romania

 

Ceaiul verde este facut din frunze nefermentate si contine, in mod obisnuit, cea mai mare concentratie antioxidanții numiți polifenoli, în special catechinele, dintre care galactatul epigallocatechin (EGCG) este cel mai abundent.

Extractul de ceai verde din Protandim conține 98% polifenoli.

Ceaiul verde a fost folosit în mod tradițional pentru multe beneficii pentru sănătate, inclusiv reglarea temperaturii corpului și a zahărului din sânge, promovarea digestiei, îmbunătățirea proceselor mentale și îmbunătățirea sănătății cardiovasculare.

 

Milk Thistle

Protandim pret antioxidant natural Milk Thistle Protandim Romania

 

 

Protandim pret antioxidant natural Milk Thistle Protandim Romania

 

Laptele de ciulin, stiintific numit Silybum marianum, este folosit de 2.000 de ani ca remediu pe bază de plante pentru a susține funcția hepatică, rinichi și vezica biliară.
Mai multe studii științifice sugerează că substanțele din laptele de ciulin (în special un flavonoid numit silymarin) protejează ficatul de toxine.

 

Nu luati antioxidanti. Produceti antioxidanti.

 

LifeVantage – te ajuta să te simți mai bine, să arati mai bine și sa performezi

LifeVantage este o companie de nutritie bazată pe știință, dedicată ajutării oamenilor pentru a avea o viață sănătoasă printr-o combinație de produse validate științific.

Din perspectiva menținerii sănătății și a bunăstării, gestionarea adecvată a stresului celular este considerată de mulți oameni de știință ca fiind unul dintre cele mai importante (dacă nu cel mai important) aspecte ale metabolismului celular.

Știm mai bine de 50 de ani că baza celulară a „îmbătrânirii” este direct legată de molecule foarte reactive numite „radicali liberi” sau „specii reactive de oxigen” (ROS).

Aceste ROS pot reacționa cu structura celulară și pot afecta structurile celulare, în special membranele celulare, ADN-ul (materialul genetic) și mitocondriile (unde celulele generează energie).

Este ingrijorator că propriul nostru corp produce aceste molecule dăunătoare (cunoscute și sub numele de „radicali liberi” sau ROS) ca o parte normală a vieții, a exercițiilor fizice și a respirației, dar este si mai ingrijorator când înțelegeți că ROS sunt în jurul nostru în mediu, sub formă de lumină solară, poluare a aerului, fum de țigară, dietă săracă și multe alte surse.

Corpurile noastre sunt bombardate în mod constant de radicalii liberi și sunt în permanență amenințațe de daune și disfuncții celulare.

Pe măsură ce se acumulează leziunile celulare, celulele noastre nu pot funcționa corect și recunoaștem simptomele obișnuite de „îmbătrânire”, cum ar fi nivelurile reduse ale energiei, articulațiile care „scartaie”, pielea încrețită și multe altele care ne fac să ne simțim și să arătăm mai în vârstă și mai uzati.

LifeVantage are o soluție pentru a contribui nu numai la reducerea semnelor de îmbătrânire celulară, ci și la activarea componentei NRF2.

Protejat de brevete, Protandim, suplimentul alimentar zilnic bazat pe știință, activează componenta NRF2, probabil cel mai important mecanism celular de apărare.

Protandim reprezintă o descoperire științifică majoră a secolului XXI.

Protandim a fost, de asemenea, prezentat în mai mult de 20 de studii, publicate de instituții de cercetare cu renume, din întreaga lume.

Dar cercetarea nu s-a oprit aici. Protandim a starnit interesul comunității științifice, iar cercetarea Protandim continuă cu o serie de studii recent încheiate sau în curs de desfășurare.

 

Stresul celular

Știința sta la baza afirmatiilor companiei, iar cercetările științifice au identificat stresul celular ca avand o stransa legătură cu sănătatea și bunăstarea.

Mii de articole, revizuite și publicate în reviste medicale cu renume, din întreaga lume, precum Jurnalul Internațional de Biochimie și Biologie Celulară, vol. 39, nr. 1, 2007, prezinta efectele „radicalilor liberi și ale antioxidanților în funcțiile fiziologice normale și bolile umane „.

Protandim pret antioxidant natural functiile celulare Protandim Romania

 

Activarea NRF2 – viitorul protectiei celulare si viitorul sanatatii

Trecutul

La sfârșitul anilor 1960, dr. McCord, omul de știință din spatele Protandim, a descoperit că organismul produce o enzimă protectoare numită superoxid dismutază (SOD), care este capabilă să contracareze daunele celulare cauzate de radicalii liberi.

La mijlocul si la sfarsitul anilor 1990, cercetatorii din Japonia si din intreaga lume au descoperit ca celulele noastre poseda un intreg sistem de mecanisme de protectie care contracareaza stresul celular si incetinesc procesul de imbatranire.

Prezentul

În centrul acestui mecanism de protecție celulara se află o proteină numită NRF2 care servește ca „regulator principal” al răspunsului antioxidant al organismului.

Imediat după identificarea proteinei NRF2, o serie de descoperiri științifice au început să demonstreze modul în care NRF2 este, de asemenea, un stimulator, reglator al genelor implicate in producerea nu numai a unei game largi de enzime antioxidante (inclusiv SOD, glutation si catalaza), dar si a unor proteine ​​importante, precum si a detoxifierii  sau a genelor care raspund la stres.

Toate aceste descoperiri sustin faptul ca NRF2 permite celulelor să se protejeze de provocările de mediu. În fapt, activarea NRF2 permite celulelor noastre să-și facă propriile „medicamente” pentru a ne ajuta să supraviețuim și să triumfam în situații stresante.

Viitorul

Mulți oameni de știință consideră că activarea NRF2 este „viitorul” protecției celulare și promovării sănătății și, în această privință, LifeVantage este deschizatorul si conducatorul de drum.

Această bază a activării NRF2 în mod natural pentru a „rezolva” problema stresului celular este o modalitate fundamental diferită de restabilire a echilibrului în organism, care permite LifeVantage să se situeze intr-o stransa corelatie cu viața sănătoasă.

 

Protandim dezvaluie secretele proteinei NRF2

Stresul provocat de mediu, de atacurile biologice se instalează si creste în timp, iar capacitatea organismului nostru de a face față acestor amenințări se diminuează. Acest asalt conduce la perturbarea sau eșecul funcției celulelor individuale sau grupurilor de celule.

Pentru a contracara aceste disfunctionalitati, mulți oameni recurg la suplimente cu continut mare de antioxidanti și sucuri cu așa-numitele super fructe și legume.

Un număr tot mai mare de cercetări arată că aceste suplimente antioxidante, de mare doză, izolate, dezechilibrate pot face mai mult rău decât bine, favorizand mai degraba stresul celular decât protecția împotriva acestuia.

Antioxidantele dietetice sunt limitate, pentru că ele lucreaza, actioneaza „1:1”, însemnând că o singură moleculă antioxidantă dietetică este capabilă să neutralizeze un singur radical liber, asadar o strategie inadecvata.

Acesti antioxidanti pot fi de ajutor într-o mică măsură, sunt incapabili sa combata suficient stresul celular.

 

Producerea propriilor antioxidanti ai organismului este cea mai buna strategie, nu administrarea acestora.

 

Protandim elibereaza enzime antioxidante puternice pentru protejarea celulelor

Formula specifică din Protandim activează proteina NRF2, cunoscută și ca „regulator principal” al răspunsului la stres al organismului.

Protandim stimulează această proteină, care produce propriile sale enzime puternice, antioxidante protectoare precum: superoxid dismutaza, heme-oxigenaza, glutation peroxidaza si catalaza.

Protandim pret antioxidant natural NRF2 beneficii Protandim Romania

Aceste enzime funcționează ca antioxidanți puternici, neutralizând mai mult de un milion de radicali liberi sau specii reactive de oxigen.

Sinergia ingredientelor din Protandim este eficienta în activarea proteinei NRF2.

Există și alte avantaje ale activării NRF2 dincolo de protectia celulara.

Protandim ajută la repararea corpului, intinerirea propriilor celule, detoxifierea genelor, păstrând funcțiile celulelor intacte.

Protandim este singurul supliment natural recunoscut clinic care reduce stresul celular intr-o medie de 40% în 30 de zile.

S-a arătat că Protandim crește concentrațiile de superoxid dismutază cu 30%, glutation cu 300% și catalază cu 54%.

Când indivizilor li s-au administrat Protandim timp de 30 de zile, creșterea dependentă de vârstă în peroxidarea lipidelor a fost complet eliminată.

Peroxidarea lipidică in cazul unui individ cu varsta inaintata a fost redusă la nivelul unei persoane tinere, in varsta de 20 de ani.

Aceasta înseamnă că organismul nu numai că este capabil să-și produca propriile enzime antioxidante, ci și că producția acestora poate fi activată de Protandim pentru a reduce stresul celular, pentru a ajuta la protejarea organismului împotriva procesului de îmbătrânire și a mai multor condiții în care stresul celular este un factor care contribuie.

 

Protandim Romania pret – compozitie

Protandim pret antioxidant natural compozitie administrare ingrediente naturale Protandim Romania

 

Protandim Romania – doza zilnica recomandata:

0-1-0 Protandim  dupa servitul mesei.

(cazuri mai grave 1-0-1)

 

 

Actiunea implicita a căii NRF2 în vindecarea și prevenirea cancerului – cercetare, studiu de laborator

De Dr. David Jockers DC, MS, CSCS; 3 august 2015

 

Stresul oxidativ este un factor major în formarea condițiilor patologice ale afectiunilor, cum ar fi cancerul, diabetul, bolile cardiace, îmbătrânirea accelerată și neurodegenerarea.

Stresul oxidativ apare atunci când corpul întâlnește un mediu de creștere a radicalilor liberi care descompun membranele celulare și țesuturile, care cresc inflamarea și riscul bolilor.

Produsele bogate în antioxidanți, ierburile și suplimentele sunt folosite pentru a proteja organismul de stresul oxidativ nedorit.

Cercetările recente au găsit o nouă cale de semnalizare care joacă un rol enorm în amplificarea efectelor antioxidanților asupra corpului.

Organismul se adaptează pentru a funcționa într-o stare de homeostază sau echilibru. Când corpul se confruntă cu factori de stres major, celulele trebuie să modifice rapid capacitatea lor antioxidantă pentru a contracara stresul oxidativ crescut. Pentru a face acest lucru, organismul este capabil să activeze un efect masiv antioxidant într-un interval de nanosecunde printr-o cale genetică specifică.

 

Modul în care calea Keap1-Nrf2 vă afectează sănătatea

Nrf2 (factor 2 asociat cu NF-E2) este un factor de transcripție la oameni codificat de o genă specifică care reglează exprimarea unui set de gene antioxidante și detoxifiante. Această cale este activată în momente de stres oxidativ pentru a spori expresia unei multitudini de enzime antioxidante și de faza II de detoxifiere a ficatului care restabilește homeostazia la ciclurile ox / redox din organism.

O enzimă numită Keap1, care se află pe citosolul celulei, interacționează cu Nrf2 și o activează. Keap1 este bogat în cisteină și acționează ca un senzor care citește în mod constant mediul pentru orice creștere sau scădere a stresului oxidativ. În momente de stres crescut, Keap1 activează Nrf2 care apoi migrează în nucleul celular și se leagă de ADN pentru a acționa elementul de răspuns antioxidant (ARE). ARE reglează apoi o varietate de enzime puternice antioxidante și proteine ​​detoxifiante.

Această cale Keap1-Nrf2 reglează peste 600 de gene implicate în protecția celulară și apărarea antioxidantă. Aceste gene diferite acționează pentru stimularea enzimelor majore antioxidante și detoxifiante, cum ar fi glutationul și superoxid dismutaza. Ele promovează, de asemenea, prostaglandinele antiinflamatorii și enzimele și îmbunătățesc vindecarea și reparația țesuturilor.

 

Nrf2 și prevenirea cancerului

Niveluri ridicate de stres oxidativ dăunează celulelor normale, afectând ADN-ul și provocând mutații cauzate de cancer. Stresul oxidativ activează și căile inflamatorii cronice care creează un mediu optim pentru dezvoltarea cancerului. S-a demonstrat că aceasta cale Keap1-Nrf2 protejează împotriva formării tumorilor.

 

Care sunt activatorii de top ai Nrf2 care pot preveni cancerul?

Există mai mulți compuși care se găsesc în natură și pot fi ingerați prin alimente și ierburi specifice care îmbunătățesc și coordonează calea Keap1-Nrf2. Cea mai puternică substanță nutritivă care susține activarea căii Nrf2 care amplifică antioxidantul include curcumina, stilbenele, catechinele și sulforaphana.

 

Activatori Nrf2 

Aceste substanțe nutritive pot fi găsite în turmeric (curcumina), resveratrol – în piele de struguri și fructe de pădure (stilbenele), ceai verde și ciocolată neagră (catechine) și vegetale crucifere (izotiocianați și sulforafani). Este foarte recomandabil să consumați acești compuși în fiecare zi pentru a menține echilibrul sistemelor anti-oxidante. Acest lucru va duce la adaptări pozitive care îmbunătățesc îmbătrânirea, reduc formarea bolii și îmbunătățesc calitatea vieții.

Turmeric: Curcumina (ingredientul activ în compușii turmerici) se absoarbe cel mai bine atunci când este combinată cu piper negru

Resveratrol-Stilbenele: piele de struguri, vin roșu, fructe de padure

Catechine: ciocolată neagră procesată minim, cacao brut și ceai verde

Sulforaphane și izotiocianați: legumele cruciferegermenii de broccoli și legumele crucifere fermentate (varză și kimchi) au cel mai mult.

Dar oricat de mult am consuma, nu reusim sa asimilam substanta activa la un nivel optim .

Există, de asemenea, beneficii pentru consumarea acestor ingrediente împreună, deoarece acestea au un efect sinergic care amplifică efectele lor asupra căii Keap1-Nrf2. Cel mai simplu mod de a face acest lucru este prin suplimente cheie care sunt special concepute pentru a regla această cale.

Acesta este un pas mare de prevenire, dar trebuie făcute mult mai multe pentru a stimula aceste căi în cazul persoanelor cu cancer cu creștere mai rapidă.

 

Îmbunătățiți căile dvs. Keap1-Nrf2

Este important să consolidăm căile Keap1-Nrf2 de-a lungul vieții noastre pentru a preveni creșterea celulelor canceroase. În plus, trebuie să lucrăm în mod constant asupra îmbunătățirii coordonării imunității prin dietă, stil de viață, terapii naturale și suplimente.

În cazul cancerelor cu creștere rapidă, rezistente la chimio, dozele superioare ale acestor activatori Nrf2 trebuie utilizate împreună cu alte protocoale de terapie pentru cancer, pentru a depăși cresterile celulelor mutante .

 

 

Brevete LifeVantage

 1. Brevetul nr. 7241461 acordat la 10 iulie 2007;
 2. Brevetul nr. 7579026 acordat pe 25 august 2009;
 3. Brevetul nr. 7923045 acordat 12 aprilie 2011.

 

Protandim – fabricare excelenta

Fiecare tabletă, sticlă, pachet și lot Protandim sunt produse de LifeVantage pentru a fi standardizate în mod sigur și consecvent.

Pentru a asigura produse excelente, măsurile de control ale calității durabile de la LifeVantage depășesc standardele industriale.

LifeVantage testează riguros fiecare lot de materii prime și produse finite pentru:

• identitate
• putere
• contaminarea microbiană
• pesticide / erbicide
• metale grele

LifeVantage inspectează în mod regulat instalațiile de producție și trimite bunuri finite pentru a fi testate de catre terți către liderii industriei cum ar fi Grupul de Control al Substanțelor Interzise (BSCG) și NSF International.

Simbolurile BSCG și NSF de pe eticheta Protandim ii asigură pe consumatori că produsul nu conține substanțe interzise de către Agenția Mondială Anti-Doping, că respectă cerințele etichetei, că nu conține impurități și că a fost fabricat utilizând bunele practici de fabricație (Good Manufacturing Practices).

 

Cine mai face referire la Protandim?

În ultimii ani, Protandim a fost prezentat în rapoartele ABC, NBC, PBS și The Wall Street Journal.

Protandim a fost validat prin numeroase studii. Unele dintre acestea au fost efectuate la urmatoarele instituțiile recunoscute:

• Ohio State University
• Louisiana State University
• University of Colorado Denver
• Virginia Commonwealth University
• Colorado State University
• Texas Tech University

Următoarele jurnale științifice au publicat rezultatele acestor studii:

• Free Radical Biology & Medicine
• Enzyme Research
• Circulation – the Scientific Journal of the American Heart Association
• American Journal of Physiology-Lung Cellular and Molecular Physiology
• PLoS One
• Journal of Dietary Supplements
• Molecular Aspects of Medicine
• Enzyme Research
• Oxidative Medicine and Cell Longevity
• Exercise & Sports Science Reviews
• Clinical Pharmacology

 

Protandim – cercetari revizuite

1. Nelson SK, Bose SK, Grunwald GK, Myhill P, McCord JM.Free Radic Biol Med. 15 de Enero del 2006;40(2):341-7.
2. Velmurugan K, Alam J, McCord JM, Pugazhenthi S.Free Radic Biol Med. 1 de Febrero del 2009 ;46(3):430-40.
3. Liu J, Gu X, Robbins D, Li G, Shi R, McCord JM, Zhao Y.PLoS One. 2009;4(4):e5284.
4. Bogaard HJ, Natarajan R, Henderson SC, Long CS, Kraskauskas D, Smithson L, Ockaili R, McCord JM, Voelkel NF. Circulation. 17 de Noviembre del 2009;120(20):1951-60.
5. Robbins D, Gu X, Shi R, Liu J, Wang F, Ponville J, McCord JM, Zhao Y.PLoS One. 30 de Julio del 2010;5(7):e11902.
6. Qureshi MM, McClure WC, Arevalo NL, Rabon RE, Mohr B, Bose SK, McCord JM, Tseng BS.J Diet Suppl. 1 de Junio del 2010;7(2):159-178.
7. Robbins D, Zhao Y.Enzyme Res. 2011; 2011:409295. Review.
8. Hybertson BM, Gao B, Bose SK, McCord JM.Mol Aspects Med. Agosto del 2011;32(4-6):234-46. Review.
9. Joddar B, Reen RK, Firstenberg MS, Varadharaj S, McCord JM, Zweier JL, Gooch KJ.Free Radic Biol Med. 15 de Marzo del 2011;50(6):700-10. Burnham EL, McCord JM, Bose S, Brown LA, House R, Moss M, Gaydos J.Am J Physiol Lung Cell Mol Physiol. 1 de Abril del 2012;302(7):L688-99.
10. Donovan EL, McCord JM, Reuland DJ, Miller BF, Hamilton KL.Oxid Med Cell Longev. 2012.
11. Davis K.Dent Today. Noviembre del 2012;31(11):92, 94, 96-7. Review.
12. Dugan A, Carroll-Turpin M, Crooks S, Zhang S, Mathis M, and Kleiner-Hancock H. The FASEB Journal. 2012; 26:1118.5.
13. Reuland DJ, Khademi S, Castle CJ, Irwin DC, McCord JM, Miller BF, Hamilton KL.Free Radic Biol Med. Marzo del 2013;56:102-11.
14. Voelkel NF, Bogaard HJ, Al Husseini A, Farkas L, Gomez-Arroyo J, Natarajan R.Antioxid Redox Signal. 10 de Mayo del 2013;18(14):1810-7. Review.
15. Lisk C, McCord J, Bose S, Sullivan T, Loomis Z, Nozik-Grayck E, Schroeder T, Hamilton K, Irwin DC.Free Radic Biol Med. Octubre del 2013;63:264-73.
16. Reuland DJ, McCord JM, Hamilton KL.Exerc Sport Sci Rev. Julio del 2013;41(3):162-8. Review.
17. Gao B, Doan A, Hybertson BM.Clin Pharmacol. 2014; 6: 19–34. Publicado en linea el 3 de Febrero del 2014. Revisión.
18. Scalzo R, Davis J, Beals J, Biela L,Giordano G, Paris H, Miller B, Hamilton K, Bell C. The FASEB Journal. 2014, vol. 28, no. 1 Suplemento, LB399.
19. Prasongsook N, Tesis del Programa de Ciencias Biomédicas, Mayo Clinic College of Medicine, Mayo Escuela de Posgrado.
20. Abusarah J. Tesis del Programa de Ciencia Biomédica, Facultad de Medicina, Universidad de Montreal. 2014.
21. Ehrlicher S, Bruns D, Peelor III F, Khademi S, Hamilton K, and Miller B. The FASEB Journal. 2015. vol. 29, no. 1 Suplemento, 989.6.
22. Talbott S, Chevreau N, and Barnett W. The FASEB Journal. 2015. vol. 29, no. 1 Suplemento, 922.12.

 

Vezi si Matuzalem Dual

 

Protandim Romania; Protandim in Romania; LifeVantage Romania; LifeVantage in Romania; Protandim Romania pret; Pret Protandim Romania.

S-ar putea să-ți placă și…

Call Now Button preloader