Reduceri!

PIATRA MAGICA – Deodorant cristal antibacterian alaun de potasiu – 120 g

19.90 lei

  • Protecție naturală împotriva mirosului de transpirație, atât pentru femei cât și pentru bărbați
  • Nu are miros propriu, nu conține parfum, este complet sigur pentru organism, nu conţine compuşi chimici periculoşi, nu blochează porii.

Descriere

Piatra magica – alternativa la deodorantele conventionale

Piatra magica confera protecție naturală împotriva mirosului de transpirație, atât pentru femei cât și pentru bărbați. Piatra de alaun este o alternativă naturală la deodorantele convenţionale. Este compusă 100% din cristale de Alaun de Potasiu. Deodorantul deshidratează bacteriile de pe piele care produc miros neplacut.

Nu are miros propriu, nu conține parfum, este complet sigur pentru organism, nu conţine compuşi chimici periculoşi, nu blochează porii. Hipoalergenic, elimina mirosurile,nu pătează, fără parabeni, fără alchool, asigura o protecție 24 h impotriva mirosului transpiratiei.

 

Mod de administrare:

Se aplică pe pielea umedă, sau se umezește piatra, aceasta formând o peliculă fină, sărată, ușor alcalină la suprafața pielii, prevenind dezvoltarea bacteriilor responsabile de mirosurile neplăcute.

Recomandari:

Poate fi folosit atât de femei cât și de către bărbați. Deodorantul poate fi folosit si după ras pentru calmarea pielii iritate și ajută la vindecarea rănilor și oprirea sângerărilor – mențineți câteva minute contactul cristalului cu rana.

Este un produs 100% natural, cu un singur ingredient care este complet inofensiv pentru sănătatea zonei axilare şi a sânilor.
Piatra de alaun este recunoscută ca fiind o alternativă naturală la deodorantele din comerţ. Dacă eşti conştientă de pericolul pe care-l are aluminiul existent în antiperspirantele din comerţ frumos parfumate şi-ţi doreşti să încerci un produs natural poţi să încerci piatra de alaun sau un deodorant handmade care poate să conţină pulbere din piatră de alaun. Eficienţa lor este testată şi mulţi utilizatori s-au declarat mulţumiţi, continuând să achiziţioneze aceste produse.

[wpdevart_youtube]lkL85QxYkso[/wpdevart_youtube]

Preţul lor este puţin mai ridicat decât ceea ce găseşti în supermarketuri, însă ingredientele sunt naturale şi nu prezintă niciun pericol pentru zona axilei. Un lucru benefic pe care îl au aceste produse naturale este tocmai faptul că nu împiedică transpiraţia, prin urmare permite corpului să desfăşoare procesul de detoxifiere în mod natural. Însă, ele acţionează asupra bacteriilor care se formează în urma transpiraţiei şi nu permit formarea unui miros urât. Acest lucru este posibil doar atunci când foloseşti deodorante.

În schimb, produsele numite antiperspirante blochează porii şi astfel transpiraţia este blocată. Acest proces nu este de dorit, deoarece corpul nu mai poate să elimine toxinele care rămân în interiorul organismului.

Prin urmare, este de preferat să foloseşti un deodorant, însă să-l alegi cu atenţie ca să nu conţină aluminiu. Acest ingredient este foarte controversat, multe cercetări clasificându-l ca având potenţial cancerigen. De asemenea, antiperspirantele conţin o mulţime de ingrediente care sunt absorbite prin piele, iar prin aplicarea lor zilnică pot să pună în pericol sănătatea sânilor.

Call Now Button preloader