Reduceri!

Synergy O2 (30 ml) – oxigenare celulara

240.00 lei

 • ofera organismului elementele necesare pentru refacerea celulelor, pentru cresterea nivelului de oxigen si energie;
 • detoxifica, regenereaza si hraneste corpul nostru;
 • incetineste procesul de imbatranire si de pierdere a elasticitatii tesuturilor;
 • stimuleaza si intareste sistemul imunitar;
 • normalizeaza pH-ul;
 • furnizeaza aminoacizi organismului pentru metabolizarea proteinelor.

Descriere

Synergy O2 Romania; Synergy O2 in Romania; Synergy O2 pret; Synergy Romania; Synergy in Romania.

Synergy O2 este un produs natural extrem de concentrat si foarte mineralizat imbogatit cu elemente utile pentru buna functionare a organismului.

Synergy O2 este o formula coloidala constand din oligoelemente, aminoacizi, siliciu de origine vegetala si electroliti, toate combinate pentru a permite disocierea moleculei de apa in organism.

Synergy O2 este absorbit rapid in organism si permite producerea unei molecule de oxigen, nou format biodisponibil la nivel celular, prin intermediul disocierii unor molecule de apa care se gasesc in corp.

De la prima doza administrata organismul incepe procesul de detoxifiere, nutritie si regenerare, realizand un echilibru mai bun, optimizand nivelul de energie si vitalitate.

„Toate durerile cronice, suferintele si bolile sunt cauzate de lipsa de oxigen la nivel celular” – Dr. Arthur C. Guyton, autor „Manual de Fiziologie Medicala”

Cum functioneaza Synergy O2?

pH oxigenare celulara Synergy O2 pret cum distribuie oxigenul

Cum absoarbe corpul Synergy O2?

 

Nutrienții din SynergyO2 sunt sub formă coloidală.

Deoarece majoritatea fluidelor corpului, (cum ar fi sângele și limfa) sunt coloidale și cu încărcătură negativă,  organismul percepe Synergy O2 ca un fluid sănătos și îi permite să intre, alături de substanțele sale nutritive, prin membranele sensibile ale cavitatii bucale, gâtului si esofagului.

Acest sistem microactivat, extrem de eficient, permite ca mai mult de 95% din nutrienți să fie absorbiți rapid și utilizați la nivel celular.

Această rată de absorbție este foarte mare în comparație cu rata de absorbție a suplimentelor sub forma de comprimate (25%) si capsule (30%) si unde în cele din urmă, principiile conținute sunt absorbite în sistemul digestiv numai după ce diferiți acizi digestivi le-au procesat si le-au descompus în componentele lor esențiale.

                                                                                                                                                            pH oxigenare celulara Synergy O2 pret cum absoarbe corpul

De asemenea, deoarece Synergy O2 este coloidal, asemănarea dintre acesta și fluidele corporale mărește biodisponibilitatea nutrienților pentru fiecare celulă din corpul nostru.

Această disponibilitate nutrițională crescută, împreună cu o activitate biochimică îmbunătățită,permite organismului să funcționeze intr-o maniera, mult mai eficienta și normala.

Cum distribuie Synergy O2 oxigenul?

 

Synergy O2 permite oxigen-creier-synergyo2-pretgenerarea de oxigen prin disocierea unor molecule de apă care se găsesc în organism, formând astfel atomi de oxigen și atomi de hidrogen în creștere.

Ceea ce tocmai am spus, înseamnă în termeni biologici, că un atom de oxigen nou-născut a dezvoltat o sarcină negativă (O-).

Radicalii liberi (care, potrivit diferitilor oameni de stiinta sunt principala cauza a procesului de imbatranire si a bolilor) sunt pozitivi (O+).

Atomul de oxigen în creștere (O-) este atras de radicalul liber (O+), formând astfel molecule celulare de oxigen (O2), necesare pentru procesele de curățare celulară.

De exemplu, combinarea cu un atom de carbon formează bioxid de carbon (CO2), care este eliminat prin procesul de respirație.

 

In ce mod Synergy O2 este diferentiat de alte produse pe baza de oxigen?

 

ph oxigenare celulara synergy o2 pret synergyo2

Diferitele produse pe bază de oxigen au tendința de a inunda corpul cu oxigen, generând astfel radicali liberi nocivi.

Synergy O2 este complet diferit, deoarece urmărește si neutralizează radicalii liberi periculoși de oxigen, furnizand pentru organism oxigen care poate fi utilizat și produs într-o manieră treptată și controlată, direct în celule, acolo unde este necesar.

Prin urmare, Synergy O2 nu produce radicali liberi, ci ii neutralizează și ii face folositori și benefici organismului nostru.

 

Cum poate Synergy O2 sa echilibreze mai mult sistemele organismului?

 

Synergy O2 Sport pret energie oxigenare SynergyO2 Sport oxigenCând vorbim despre echilibrarea unei persoane, ne referim la toate sistemele: fizice, electrice, chimice, biologice, intelectuale, emoțional, psihologic, metafizic etc.

 

 

Synerge O2 funcționează:

 • la nivel fizic, oferind corpului nostru minerale esențiale pentru construirea corpului;
 • la nivel electric și electromagnetic prin cresterea frecvențelor de vibrație ale tuturor organelor, consolidând astfel sistemul imunitar și contribuind la o mai bună funcționare a sistemului nervos;
 • la nivel organic, prin îmbunătățirea proceselor de digestie și a proceselor metabolice prin acțiunea enzimelor sale;
 • la nivel chimic prin furnizarea aminoacizilor necesari pentru sinteza proteinelor în organism, normalizeaza pH-ul.

Acestea sunt câteva exemple simple care au și efecte.

Beneficiile sunt semnificative în toate celelalte sisteme.

Synergy O2, deși preparat cu o soluție destul de acidă, pH 0,3, imediat ce vine în contact cu enzimele din salivă, se rotește și neutralizează, ajungând la un pH de 7,0.

Dovezile arată că, indiferent de pH-ul persoanei, Synergy O2 echilibrează imediat și normalizează.

 

Ce se intampla cu hidrogenul in crestere?

 

Atomii de hidrogen în creștere sunt utilizați de organism pentru diferite funcții cum ar fi: hidratarea, generarea și revigorarea celulelor și a organelor; împiedica inflamarea prin promovarea osmozelor, umezirea suprafețelor pulmonare pentru o mai bună difuzie a gazelor și reglarea temperaturii corpului.

Hidrogenul este esențial pentru procesele digestive și de asimilare si eliminare, precum și pentru transportul nutrienților prin artere catre creier și către toate țesuturile.

O persoană care cântărește 80 kg are aproximativ 7 kg de hidrogen în organism.

De obicei, corpul nostru obtine hidrogen din apă și alte fluide și plante.

Lipsa de hidrogen duce la deshidratarea celulei, provocând uscăciunea exterioară și temperaturile ridicate la nivelul nervilor.

Deshidratarea, lipsa de umiditate și substanțele nutritive grase care nu sunt corect asimilate determină o scădere a masei encefalice (îmbătrânirea pielii feței) uscăciunea membranei mucoase.

Lipsa de hidrogen cauzează deteriorarea sănătati și poate duce la aparitia unor boli , cum ar fi: gută, reumatism articular, confuzie mentală, rigiditate a gâtului, iritație a pieli, dureri articulare, reglementarea necorespunzătoare a temperaturii, unghii prea mari și neregulate, înclinație spre narcotice sau alcool, incontinența sfincterilor și amorțeală, puțină transpirație, lipsă de sete și preferințe clare pentru lucrurile sărate.

Synergy O2 furnizează corpului hidrogenul necesar si poate ajuta la contracararea aparitiei acestor boli.

 

Ce se intampla cand consumam Synergy O2?

 

 

Recomandari simple privind administrarea corecta a Synergy O2Prima dată când incepeti sa consumati Synergy O2, veți observa primele semne de detoxifiere prin marirea frecventei de a merge la baie, un fel de greață, în unele cazuri dureri ușoare de cap, sau chiar diaree.

Acest proces de dezintoxicare are loc deoarece organismul primește un flux constant de elemente esențiale pentru reconstrucție, astfel încât să crească vitalitatea.

Ori de câte ori toxinele acumulate sunt eliminate, veți experimenta noi niveluri de vitalitate. Acest lucru permite organismului nostru să scape de deșeuri și toxine acumulate în țesuturi, celule și organe de ani de zile. 

Este important să depășim acest proces de dezintoxicare care poate dura între 1 și 7 zile, chiar daca va crea un oarecare disconfort in prima perioadă de consum, dar vor exista noi nivele de vitalitate.

Pe de altă parte, dacă persoana nu primește un răspuns vizibil de detoxifiere după administrarea de Synergy O2 înseamnă, în general, că produsul funcționează în tăcere.

Cine poate beneficia de utilizarea Synergy O2?

 

pH oxigenare celulara Synergy O2 pret varsta a douaÎn cateva cuvinte: “Noi toți putem beneficia de utilizarea Synergy O2”.

Atleții care iau Synergy O2 spun că se simt mai vigilenți și obtin o performanță mai bună.

Ei se antrenează mai puțin, se recuperează mai repede (Synergy O2 acționează direct asupra acidului lactic) și, în general, se simt mai pozitivi.

Oamenii care nu se hrănesc bine, fumează și beau alcool excesiv, nu fac sport, se simt mereu obosiți, nu dorm bine și din aceste motive au nevoie de mai multă vitalitate și de energie, pot obține avantaje enorme cu Synergy O2 deoarece o cantitate mai mare de oxigen, hidrogen, aminoacizi, minerale și siliciu, revigorează toate celulele lor.

Copiii, studenții și adulții (în special acei care lucreaza pe timp de noapte) au raportat că au observat o creștere a atentiei și a capacitatii de a se concentra, precum și o capacitate mai mare de a face față situațiilor stresante.

Există medicii care recomandă SynergyO2 ca supliment la medicamentele convenționale.

Persoanele care suferă de artrită au un răspuns imediat după administrarea de Synergy O2.

Unii au remarcat dispariția treptată a durerii articulare cu numai câteva zile de aport de produs.

S-a raportat că până și răceliile durează doar două sau trei zile.

Este important să ne amintim că SynergyO2 nu este un medicament.

Oferă corpului toate elementele esențiale pentru a putea funcționa mai eficient.

În general, acest lucru înseamnă că aveți un sistem imunitar mai puternic.

Persoanele care utilizeaza Synergy O2 au o capacitate mai mare de a se îndepărta de boală și de a activa procesul de vindecare.

Nu poți spune că Synergy O2 vindecă. Se poate spune că accelerează procesul de vindecare, ajută la întărirea sistemului imunitar și dă organismului capacitatea de a lupta eficient și de a rezista bolii.

Synergy O2 – intarzie procesul de imbatranire, readuce energia si sanatatea in corpul nostru

Synergy O2 – beneficii

 

 • incrementeaza respiratia celulara printr-o reactie chimica care creste cantitatea de oxigen la nivel celular;
 • ajuta la stimularea metabolismului, creste absorbtia de substante nutritive si elimina „deseurile”;
 • ajuta la ridicarea nivelului de energie, permitand corpului sa functioneze intr-un mod mai echilibrat si mai eficient;
 • contribuie la echilibrarea metabolismului;
 • faciliteaza refacerea tesuturilor, deoarece are o sarcina electrica ridicata;
 • hraneste abundent celulele, deoarece este usor de absorbit.

 

Synergy O2 – oxigen si siliciu

 

Nu putem trai fara Siliciu

Conform studiilor profesorului Butenandt, Premiul Nobel pentru Chimie, siliciul este un nutrient esential pentru organism, de care acesta are nevoie constant, fiind vital pentru existenta fiintei umane.

Pe masura ce imbatranim nivelul de siliciu scade in corp, iar lipsa lui conduce la imbatranirea prematura evidentiata de:

 • caderea parului;
 • fragilitatea crescuta a oaselor;
 • exfolierea unghiilor;
 • inceputul artrozei;
 • formarea ridurilor pe fata;
 • Alzheimer.

Siliciul este necesar pentru sinteza colagenului si in acelasi timp pentru activarea enzimelor care mentin pielea tonica si elastica.

Ridurile, de fapt, indica faptul ca exista un deficit de siliciu.

Synergy O2 utilizeaza un proces exclusiv pentru obtinerea siliciului, extragandu-l din plante organice, asigurand astfel utilizarea sa completa si maxima absorbtie celulara.

Siliciul este indispensabil pentru absorbtia multor substante nutritive.

Beneficiile Siliciului Organic

 • ajuta la stimularea sistemului imunitar;
 • normalizeaza circulatia sangelui si regleaza tensiunea arteriala;
 • reduce ametelile, durerile de cap, tinitus (zgomote in urechi) si insomnia;
 • in diabet promoveaza sinteza inhibitorului elastazei produs de pancreas;
 • in bolile vasculare intareste vasele de sange;
 • ajuta la prevenirea tuberculozei;
 • imbunatateste elasticitate articulatiilor;
 • ajuta la calmarea durerilor reumatice;
 • amelioreaza Alzheimer reducand acumularea de aluminiu in tesuturi;
 • stimuleaza metabolismul si diviziunea celulara;
 • incetineste procesul de imbatranire si de pierdere a elasticitatii tesuturilor (tinerii au o concentratie mai mare de siliciu in tesuturi decat adultii);
 • creste mobilitatea si reduce durerea in osteoartrita si conditii de scleroza;
 • reduce durerea in zona lombara;
 • accelereaza vindecarea fracturilor osoase;
 • infrumuseteaza parul dand luminozitate, elasticitate si rezistenta.

 

Synergy O2 – procesul de activare a oxigenului

pH oxigenare celulara Synergy O2 pret da oxigen vietii taleSO2 permite producerea unei molecule de oxigen, nou format bio disponibil la nivel celular, prin intermediul disocierii unor molecule de apa care se gasesc in corp.

Synergy O2 se bea cu apa.

SO2 intrand in contact cu molecula de apa, incepe procesul de „separare”, obtinandu-se astfel doi atomi de hidrogen si unul de oxigen (acesta din urma in sarcina negativa).

Unii radicali liberi sunt atomi de oxigen instabili, cu sarcina pozitiva. Sarcinile electrice opuse se atrag, atomii se leaga. Unindu-se se formeaza o molecula de oxigen bio disponibila la nivel celular.

Synergy O2 – compozitie

Minerale

Bor mg/l 1.678
Crom mg/l 0.116
Cobalt mg/l 1.183
Flor mg/l 0.07
Germaniu mg/l 0.36
Iod mg/l sub 0.005
Fier mg/l 336
Mangan mg/l 14.7
Molbden mg/l 0.001
Rubidiu mg/l 0.0444
Seleniu mg/l 0.0077
Siliciu mg/l 97
Vanadium mg/l 0.0505
Zinc mg/l 405.5

Minerale active

Calciu mg/l 154
Carbon mg/l 66
Clor mg/l 154
Magneziu mg/l 389
Azot mg/l 605
Fosfor mg/l 0.005
Potasiu mg/l 8.87
Sodiu mg/l 84.2

Aminoacizi

Acid Glutamic mg/l 2040
Alanina mg/l 1200
Arginina mg/l 1100
Acid aspartic mg/l 124
Cisteina mg/l 91.9
Glicina mg/l 3200
Histidina mg/l 160
Hizoleucina mg/l 230
L-Carnitina mg/l 250
Lizina mg/l 880
Melonina mg/l 190
Fenilalanina mg/l 400
Prolina mg/l 2.130
Serina mg/l 540
Treonina mg/l 90
Triptofan mg/l 120
Tirozina mg/l 200
Valina mg/l 600

Avem o problema

sinergie medicamentoasaStudii stiintifice arata ca in urma cu mai mult de 1.000 de ani nivelul de oxigen din atmosfera era aproximativ intre 40% si 50%.

Astazi, datorita stilului nostru de viata modern, poluarii mediului, poluarii apei, combinat cu defrisarile, suprasolicitarea terenurilor pentru cultivare, gaura din stratul de ozon, dezvoltarea industriala … etc.

Toate acestea au redus nivelul de oxigen intr-un ritm alarmant.

 

Intr-o cercetare stiintifica doctorul Arthur C. Guyton arata ca cele mai multe dintre bolile care afecteaza omul sunt derivate din lipsa cronica de oxigen la nivel celular, din acumularea excesiva de toxine in organism si deseuri acide in sistemul nostru, creand un mediu propice pentru dezvoltarea bacteriilor daunatoare, a virusurilor si a altor agenti patogeni.

Aceasta conditie anaeroba (absenta oxigenului) poate produce mutatii celulare.

Avem nevoie sa crestem propriul nivel de oxigen pentru a ne imbunatatii sanatatea si mari energia.

Synergy O2 ofera corpului elementele necesare pentru a creste nivelul de oxigen, ajutand astfel la eliminarea acestor deseuri acumulate in corpul nostru.

 

Synergy O2 – da oxigen vietii tale

 

Synergy O2 – utilizare topica

 

Produsul poate fi utilizat nu doar pe cale orala ci si local in forma pura sau diluat cu: apa distilata, apa de trandafiri, sau ser fiziologic.

UZ TOPIC PENTRU FRECVENTA CANTITATE (# de picaturi) OBSERVATII
       
Acnee si pete pe piele de 3 ori pe zi 10 picaturi de O2 diluat in 30 ml de apa distilata Aplicati solutia cu pansament steril sau cu spray direct pe zona afectata.
       
Ciuperci pe piele si unghii de 3 ori pe zi 3 picaturi de O2 diluate in 3 picaturi de apa distilata sau solutie fiziologica Este posibil sa aplicati O2 diluat in parti egale.
       
Vergeturi, vitiligo, celulita, intarirea tesuturilor de 2 ori pe zi 20 de picaturi de O2 diluat in 10 ml de apa distilata sau solutie fiziologica Aplicati solutia direct cu un spray in zona interesata.
       
Arsuri de 3 ori pe zi 10 picaturi de O2 diluate  in 5 ml de apa distilata sau solutie fiziologica Puneti solutia diluata pe un pansament steril pe zona interesata pentru 5-10 minute, luati pansamentul si lasati sa se absoarba.
       
Caderea parului, par gras, par cu matreata, ciuperci pe pielea capului de 3 ori pe zi 30 de picaturi de O2 diluate in 10 ml de apa distilata intr-un spray Este posibil sa aplicati in parti egale, pe parul umed. Are efect de fixativ sau gel.
       
Ulcere varicoase de 2 ori pe zi 20 de picaturi de O2 diluate in 10 ml de apa distilata sau solutie fiziologica. Numarul de picaturi de O2 trebuie sa creasca in fiecare zi. Se aplica cu un pansament steril sau cu un spray in jurul ranii. Nu uscati pentru a permite o absorbtie mai buna.

Synergy O2 – program de oxigenare pentru activitati sportive

 

SynergyO2 Sport

 

ZI

FRECVENTA

CANTITATE

     

1

de 3 ori pe zi 5 picaturi

2

de 3 ori pe zi 5 picaturi
3 de 3 ori pe zi

5 picaturi

4

de 3 ori pe zi 10 picaturi

5

de 3 ori pe zi

10 picaturi

6 de 3 ori pe zi

10 picaturi

7

de 3 ori pe zi 15 picaturi

8

de 3 ori pe zi 15 picaturi
9 de 3 ori pe zi

15 picaturi

10 de 3 ori pe zi

20 picaturi

     

Consum initial: 8 flacoane (aproximativ 4 luni)

Continuați să luați 20 de picături de 3 ori pe zi până în a 90-a zi.

Mențineți 10 picături de 2 ori pe zi timp de 30 de zile.

Synergy O2 – pentru copii

pH oxigenare celulara Synergy O2 pret pentru copii

SynergyO2 furnizează organismului substanțele nutritive și oxigenul necesar pentru a menține puternic sistemul imunitar.

Este un supliment alimentar complet natural.

ETATE FRECVENTA CANTIATE OBSERVATII
       
de la 1-3 ani se consuma de 3 ori pe zi 1 picatura/an de etate Se poate prepara intreaga
    Exemplu: daca copilul are doza si se conserva
    2 ani se dizolva 2 picaturi in intr-un pahar cu apa la
    apa si se divide in de 3 ori temperatura ambientala.
    pe zi.  
de la 3-12 ani se consuma de 3 ori pe zi 1 picatura/an de etate Este bine sa incepem cu
    Exemplu: daca copilul are 3 picaturi si sa crestem
    6 ani administrati cate 2 zilnic cu 1 picatura pana
    picaturi de 3 ori pe zi. la doza admisa.
       
Se recomanda consumarea unei cantitati mai mari de lichide pentru a facilita eliminarea toxinelor.

Synergy O2 – varsta a doua

 

ZI FRECVENTA CANTITATE
     
1 de 3 ori pe zi 2 picaturi
2 de 3 ori pe zi 2 picaturi
3 de 3 ori pe zi 3 picaturi
4 de 3 ori pe zi 3 picaturi
5 de 3 ori pe zi 4 picaturi
6 de 3 ori pe zi 4 picaturi
7 de 3 ori pe zi 5 picaturi
8 de 3 ori pe zi 6 picaturi
9 de 3 ori pe zi 7 picaturi
10 de 3 ori pe zi 8 picaturi
     
Consum initial: 4 flacoane ( aproximativ 3 luni)
Primul si al doilea flacon: 8 picaturi de 3 ori pe zi
pana la terminarea celui de-al doilea flacon.
Al treile flacon: luati 6 picaturi de 5 ori pe zi.
Al patrulea flacon: 8 picaturi de 3 ori pe zi pana la terminarea
celui de-al patrulea flacon.

 

Synergy O2 – hipertensiune si risc cardiovascular

 

pH oxigenare celulara Synergy O2 pret hipertensiune risc cardiovascular

ZI FRECVENTA CANTITATE
     
1 de 3 ori pe zi 2 picaturi
2 de 3 ori pe zi 2 picaturi
3 de 3 ori pe zi 2 picaturi
4 de 3 ori pe zi 2 picaturi
5 de 3 ori pe zi 2 picaturi
6 de 3 ori pe zi 2 picaturi
7 de 3 ori pe zi 2 picaturi
8 de 3 ori pe zi 3 picaturi
9 de 3 ori pe zi 3 picaturi
10 de 3 ori pe zi 3 picaturi
     
Consum initial : 4 flacoane
Primul flacon : creșteți o picătură pe săptămână, de trei ori
pe zi, până când ajungeti la 8 picături de 3 ori pe zi și continuați cu această doză până la terminarea flaconului.
 
Al doilea si al treilea flacon:
Prima saptamana 5 ori pe zi 5 picaturi
A doua saptamana 5 ori pe zi 6 picaturi
A treia saptamana 5 ori pe zi 7 picaturi
A patra saptamana 5 ori pe zi 8 picaturi
     
Al patrulea flacon: 15 picaturi de 5 ori pe zi.

 

Synergy O2 – boli cronice (cancer, SIDA)

 

ZI FRECVENTA CANTITATE
     
1 la fiecare ora 3 picaturi
2 la fiecare ora 3 picaturi
3 la fiecare ora 3 picaturi
4 la fiecare ora 5 picaturi
5 la fiecare ora 6 picaturi
6 la fiecare ora 7 picaturi
7 la fiecare ora 8 picaturi
8 la fiecare ora 9 picaturi
9 la fiecare ora 10 picaturi
10 la fiecare ora 10 picaturi
     
Consum initial: aproximativ 4 flacoane intr-o luna.
     
Primul si al doilea flacon: continuați cu aceiasi doză și frecvență,
10 picături pe oră până la terminarea flaconului, de aproximativ
16 ori pe zi.
     
Al doilea si al treilea flacon: variați frecvența și cantitatea de
picături luate în timpul zilei, în funcție de evoluția simptomelor.
Produsul nostru acționează mai mult pentru consistență decât
pentru cantitate, așa că vă sugerăm să il luati mai frecvent

 

 Synergy O2 – obezitate, exces de greutate

 

ZI FRECVENTA CANTITATE
     
1 de 3 ori pe zi 3 picaturi
2 de 3 ori pe zi 3 picaturi
3 de 3 ori pe zi 3 picaturi
4 de 3 ori pe zi 4 picaturi
5 de 3 ori pe zi 5 picaturi
6 de 3 ori pe zi 6 picaturi
7 de 3 ori pe zi 7 picaturi
8 de 3 ori pe zi 8 picaturi
9 de 3 ori pe zi 9 picaturi
10 de 3 ori pe zi 10 picaturi
     
Consum intial: 4 flacoane in 2 luni
     
Primul flacon: continuati cu aceeasi doza si frecventa 10 picaturi ,
de 3 ori pe zi pana la terminarea flaconului.
     
Al doilea, al treilea si al patrulea flacon: luați 15 picături, de
3 ori pe zi, măriți o picătură la fiecare 3 zile, până la 24 picături, de 3
ori pe zi. Continuați cu această doză și frecvență, 24 picături, de 3 ori
pe zi până când se termină cel de-al patrulea flacon.

Synergy O2 – Scleroza Multipla, Lupus Eritematos, Mielom Multiplu

 

ZI FRECVENTA CANTITATE
     
1 la fiecare ora 1 picaturi
2 la fiecare ora 1 picaturi
3 la fiecare ora 2 picaturi
4 la fiecare ora 2 picaturi
5 la fiecare ora 3 picaturi
6 la fiecare ora 3 picaturi
7 la fiecare ora 4 picaturi
8 la fiecare ora 4 picaturi
9 la fiecare ora 5 picaturi
     
Consum initial: 4 flacoane de Synergy O2 (aprox.10 saptamani)
     
Primul flacon: continuați cu această doză și frecvență, 5 picături
pe oră până pana se termina. Aportul mediu este de 16 ori
pe zi.
     
Al doilea si al treilea flacon: luați 10 picături, de 5 ori pe zi.

Synergy O2 – Colon Iritabil, Diverticuloza, Esofagita, Gastrita, Reflux Gastroesofagian, Ulcer Gastric

 

ZI FRECVENTA CANTITATE
     
1 de 3 ori pe zi 3 picaturi
2 de 3 ori pe zi 3 picaturi
3 de 3 ori pe zi 3 picaturi
4 de 3 ori pe zi 4 picaturi
5 de 3 ori pe zi 5 picaturi
6 de 3 ori pe zi 6 picaturi
7 de 3 ori pe zi 7 picaturi
8 de 3 ori pe zi 8 picaturi
     
Consum initial: 4 flacoane ( aproximativ 2 luni)
     
Primul flacon: continuati cu doza si frecventa de 8 picaturi de 3 ori
pe zi.
     
Al doilea si al treilea flacon: continuati cu cate 5 picaturi de 5 ori pe zi.
     
Al patrulea flacon: inițial luați 6 picături, de 5 ori pe zi.
Creșteți la fiecare 3 zile o picătură până la atingerea a 8 picături, de 5
ori pe zi și continuați cu această dozare până când flaconul se termină.

Synergy O2 – Diabet

 

pH oxigenare celulara Synergy O2 pret Diabet

ZI FRECVENTA CANTITATE
     
1 de 3 ori pe zi 3 picaturi
2 de 3 ori pe zi 3 picaturi
3 de 3 ori pe zi 3 picaturi
4 de 3 ori pe zi 3 picaturi
5 de 3 ori pe zi 3 picaturi
6 de 3 ori pe zi 3 picaturi
7 de 3 ori pe zi 3 picaturi
8 de 3 ori pe zi 4 picaturi
9 de 3 ori pe zi 4 picaturi
10 de 3 ori pe zi 4 picaturi
     
Consum initial: 4 flacoane ( aproximativ 3 luni)
     
Primul flacon: Creșteți o picătură pe săptămână pentru fiecare doză,
de 3 ori pe zi, până când ajungeți la 8 picături și continuați cu doza și
frecvența de 8 picături, de 3 ori pe zi, până când se termină flaconul.
     
Al doilea si al treilea flacon: Luați 6 picături, de 5 ori pe zi.
     
Al patrulea flacon:
Prima saptamana de 5 ori pezi 7 picaturi
A doua saptamana de 5 ori pezi 8 picaturi
Continuați cu această doză și cu frecvența a 8 picături, de 5
ori pe zi, până când flaconul al patrulea se termina

Synergy O2 – Cistita, Diaree Cronica, Stari Virale Infectioase

 

ZI FRECVENTA CANTITATE
     
1 la fiecare ora 1 picaturi
2 la fiecare ora 1 picaturi
3 la fiecare ora 2 picaturi
4 la fiecare ora 2 picaturi
5 la fiecare ora 3 picaturi
6 la fiecare ora 3 picaturi
7 la fiecare ora 4 picaturi
8 la fiecare ora 4 picaturi
9 la fiecare ora 5 picaturi
     
Consum initial: 4 flacoane de Synergy O2 (aprox.10 saptamani)
     
Primul flacon: continuați cu această doză și frecvență, 5 picături
pe oră până se termina. Aportul mediu este de 16 ori
pe zi.
     
Al doilea si al treilea flacon: luați 10 picături, de 5 ori pe zi.

Synerg O2 – Cefalee, Migrene

 

ZI FRECVENTA CANTITATE
     
1 de 3 ori pe zi 3 picaturi
2 de 3 ori pe zi 3 picaturi
3 de 3 ori pe zi 3 picaturi
4 de 3 ori pe zi 4 picaturi
5 de 3 ori pe zi 5 picaturi
6 de 3 ori pe zi 6 picaturi
7 de 3 ori pe zi 7 picaturi
8 de 3 ori pe zi 8 picaturi
     
Consum initial : 4 flacoane in 10 saptamani.
     
Primul flacon: continuați cu această doză și frecvență, 8 picături, de
3 ori pe zi, până când se termină flaconul.
     
Al doilea flacon: continuati cu 10 picaturi de 3 ori pe zi.
     
Al treilea flacon: continuati cu 7 picaturi de 3 ori pe zi.
     
Al patrulea flacon: continuati cu 8 picaturi de 5 ori pe zi.

Cum sa luati Synergy O2?

 

Synergy O2 este un concentrat lichid care se consuma prin amestecarea unor picături în apa de băut.

Dacă se utilizează apă de la robinet, Synergy O2 începe să curățe apa, iar beneficiul scade.

Synergy O2 are un gust ușor de lamaie. Poate fi consumat și cu suc de fructe. Unii oameni preferă să il administreze direct în cavitatea bucala. Aroma puternică se topește rapid și neutralizează.

Nu trebuie folosită apă fiartă, ci apă minerală normală sau apă distilată.

Synergy O2 – dozare

 

Cantitatea de SO2 care trebuie absorbită depinde de nevoile individuale.

Deoarece SO2 este un supliment nutrițional, fiecare individ răspunde diferit.

Majoritatea oamenilor ia 2-4 picături pe zi în prima săptămână pentru a minimiza efectele procesului de detoxifiere.

Apoi, puteți lua 8 picături în fiecare dimineață.

Dacă administrarea este redusă, procesul de detoxifiere scade.

Dacă dozajul este marit procesul de detoxifiere creste.

Dacă nu vedeți rezultatele după ce ati luat 8 picaturi, atunci puteți crește doza până la 10, 12, 15 sau 20 de picături,  până când găsiți răspunsul dorit.

Nu există o doză fixă, deoarece este un supliment alimentar constând din substanțe naturale.

Nu există riscul de supradozaj, deoarece corpul nostru folosește ceea ce cere și elimină restul prin canalele de eliminare.

Cand trebuie administrat?

 

SO2 poate fi luat în orice moment.

Majoritatea oamenilor il ingereaza dimineata inainte de a-si peria dintii sau de a manca.

Alte persoane care suferă de digestie gravă il folosesc imediat înainte sau după un prânz abundent și au experimentat o digestie bună.

Unii îl iau înainte de a dormi și au un somn adânc și reconfortant. Faptul că organismul folosește oxigenul în mod regulat și stabil împiedică trezirea persoanei din cauza agitației sau a respirației.

Există oameni care il iau înainte de a face un sport competitiv, pentru că profită de energia suplimentară pe care o poate oferi oxigenul prin eliminarea rapidă a acidului lactic.

Majoritatea oamenilor iau SO2 de trei ori pe zi, dimineața, la prânz și seara: pentru a depăși o răceală sau pentru a elimina oboseala sau stresul.

Dacă trebuie să lucrați cu întârziere, sa conduceți după o zi de activitatea intensă sau pentru combaterea oricărui tip de stres adăugat, puteți lua o doză suplimentară de SO2 înainte de a vă ocupa de activitate, obținând energia dorită.

Synergy O2 – utilizari in caz de urgenta

 

În caz de urgență, cum ar fi lipsa de oxigen, un accident de mașină, un atac de cord, un embolism, o stare de șoc, veți putea da persoanei câteva picături direct sublingual.

Apoi, ar trebui să căutați un ajutor imediat de la un medic.

Care este perioada de valabilitate pentru Synergy O2?

 

Eficacitatea SynergyO2 nu poate fi definită în timp.

De fapt, în urma studiilor efectuate asupra produselor dupa 5 ani de la ambalare s-a evidențiat o îmbunătățire a principiului activ.

Synergy O2 se prepară cu o formulă surprinzătoare care inhibă prezența bacteriilor sau a agenților patogeni care pot contamina compozitia.

Synergy O2 pret

pH-oxigenare-celulara-Synergy-O2-pret-energie

Synergy O2 este un supliment alimentar care functioneaza respectand prioritatile organismului, incepand sa actioneze acolo unde organismul are cel mai mult nevoie.

Acest produs nu este pentru a diagnostica , trata sau preveni orice boala.

Informatia oferita are scopul de a ilustra si nu de a inlocui sfatul medicului.

Noi oferim produse nutritive care pot ajuta organismul sa se refaca si sa se vindece prin propriile resurse.

 

Vezi si Nin Jiom Pei Pa Koa

Synergy O2 Romania; Synergy O2 in Romania; Synergy O2 pret; Synergy Romania; Synergy in Romania.

Call Now Button preloader