Pachetul Personal Care contine Gel dus +Sampon +Balsam organic

90.00 lei

  • Extracte si uleiuri esentiale 100% organice
  • Fara parabeni
  • Formule biodegradabile

Stoc epuizat

Descriere

Pachetul Personal Care contine Gel dus organic(250 ml)+Sampon organic(250 ml)+Balsam organic(250 ml)

Utilizate din cele mai vechi timpuri pentru proprietatile lor vindecatoare, in ritualuri religioase si pentru crearea parfumurilor, uleiurile esentiale se obtin si astazi in acelasi mod ca in antichitate si sunt folosite in aceleasi scopuri.

Descoperirile facute de-a lungul timpului au relevat faptul ca plantele aromatice au fost folosite de aborigenii australieni inca de acum 40 000 de ani i.e.n. Civilizatiile azteca si mayasa cunosteau de asemenea proprietatile vindecatoare ale plantelor incarcate de molecule aromatice.

Uleiurile esentiale sunt extractele cele mai puternice si performante obtinute din plante care contin molecule aromatice volatile (uleiuri volatile) si nu trebuie confundate cu uleiurile vegetale.

Uleiurile esentiale se obtin din diferite parti ale plantei: flori, ramuri, frunze, lemn, radacini sau rasina secretata de anumiti arbori. Unele plante au o incarcatura foarte mare in uleiuri volatile, altele sunt mai putin concentrate, fiind uneori necesare mii de kilograme de planta pentru obtinerea unui litru de ulei esential.

Pachetul Personal Care

Pachetul Personal Care

Gel dus organic(250 ml)

 

Produs biodegradabil cu uleiuri esentiale & extracte 100% organice!

Formula sa speciala este potentata de actiunea uleiului de masline, a graului, a extractului de ceai verde organic si a extractului din flori de arnica. Acestea hidrateaza si protejeaza pielea. Masticul asigura protectia pielii impotriva micozelor, în timp ce gelul de aloe este bogat in enzime si previne procesul de imbatranire a pielii.

Contine: mastic, ulei de masline, grau, aloe, ceai verde, extract din flori de arnica.

Nu contine: parabeni, propilen glicoli, etanolamina, trietinoamina.

 

Sampon organic(250 ml)

 

Produs biodegradabil cu uleiuri esentiale & extracte 100% organice!

Formula sa speciala, potentata de actiunea exctractelor organice, stimuleaza cresterea si hidratarea firului de par, rezultand astfel un produs eficient si unic. Extractul de salcie canadiana contine enzime care stopeaza caderea parului.

Contine: ulei de masline virgin, extract organic din frunze de maslin, extract organic din flori de arnica, extract organic de galbenele, extract organic din salcie canadiana, nicotinamide, complex de lipide vegetale, fosfolipide si fitosteroli.

Nu contine: parabeni, propilen glicoli, etanolamina, trietinolamina.

 

Balsam organic(250 ml)

 

Produs biodegradabil cu uleiuri esentiale & extracte 100% organice!

Formula sa speciala potentata de actiunea uleiului de masline, impreuna cu extractele de ceai verde si galbenele, stimuleaza cresterea si hidratarea firului de par, rezultand astfel un produs eficient si unic. Extractul de salcie canadiana contine enzime care inhiba caderea parului.

Contine: mastic, ulei de mastic, ulei de masline virgin, extract organic de salcie canadiana, extract de masline, extract organic de galbenele, ceai verde.

Nu contine: parabeni, propilen glicoli, etanolamina, trietinolamina.

Pachetul Personal Care contine:

  • Extracte si uleiuri esentiale 100% organice
  • Fara parabeni
  • Formule biodegradabile
Call Now Button preloader