Reduceri!

Pachet organic de sanatate OXIGEN

290.00 lei

  • Pachet organic de revigorare “Oxigen”,
  • Ofera a doua gura de oxigen organismului,
  • Contine oxigen, zinc si vitamina C.

 

Descriere

Pachet organic de sanatate OXIGEN – remedii de baza pentru revigorare

Pachet organic de sanatate OXIGEN contine Synergy 02 (30ml) si Zynkotabs(120 tbl).

Acest pachet vă oferă o a doua gură de oxigen la fiecare respiraţie. Ideal pentru a preveni o multitudine de afectiuni avand la baza elemente esentiale ale vieţii, oxigenul, zincul, vitamina C. Pe langa descrierea detaliată din linkurile fiecarui produs, vă prezentam mai jos cateva informaţii utile despre acestea.

Synergy O2 este un produs natural extrem de concentrat şi foarte mineralizat îmbogăţit cu elemente utile pentru buna funcţionare a organismului.

Synergy O2 este o formula coloidala constand din oligoelemente, aminoacizi, siliciu de origine vegetala şi electroliţi, toate combinate pentru a permite disocierea moleculei de apă în organism.

Synergy O2 este absorbit rapid in organism si permite producerea unei molecule de oxigen, nou format biodisponibil la nivel celular, prin intermediul disocierii unor molecule de apă care se găsesc in corp.

De la prima doza administrata organismul începe procesul de detoxifiere, nutritie si regenerare, realizand un echilibru mai bun, optimizand nivelul de energie si vitalitate.

Zinkotabs contine Zinc cu Vitmina C. Este indulcit cu zahar din fructe(fructoza) şi zahar din struguri(glucoza).

Zincul face parte dintre elementele necesare pentru funcţionarea corectă a organismului. Zinc cu Vitamina C este important pentru menţinerea sănătăţii oaselor părului, unghiilor şi pielii. Ajută la menţinerea nivelului corect al testosteronului în sânge, contribuie la fertilitate şi reproducere.
Este parte a grijii pentru vedere, pentru funcţionarea sistemului imunitar, ajută la protejarea celulelor în faţa stresului oxidativ.
Vitamina C are efect pozitiv asupra capacităţii de apărare a organismului, contribuie la funcţionarea corectă a sistemului nervos. Este utilă în lupta cu oboseala, benefică pentru întărirea organismului.

 

Mod de administrare

 

Synergy O2 cu Zinc şi Vitamina C funcţionează sinergic asupra organismului. Administrate impreună se potentează reciproc, iar efectul rezultat este mult mai bun decat în cazul administrării individuale.

In funcţie de afecţiuni, vezi modul de administrare AICI

Adulti/adolescenti:1 tabletă pe zi dimineaţa cu un pahar de apă şi cateva picaturi Synergy O2 (în funcţie de recomandare),

Copii: 1/2 tabletă cu un pahar de apă şi Synergy O2 (în funcţie de recomandare).

 

Perioada de valabilitate 

36 de luni. 

 

Atentionari!

Pachet organic de sanatate OXIGEN nu este destinat copiilor sub 3 ani.

In cazul copiilor mai mari de 3 ani şi al adulţilor, Synergy O2 se dozează progresiv.

Synergy O2 nu este un medicament, ci este un supliment alimentar care funcţionează respectand prioritătile organismului.  

Acest Pachet organic de sanatate OXIGEN nu este pentru a diagnostica, trata sau preveni orice boală şi nu înlocuieste un stil de viaţă sănătos.

S-ar putea să-ți placă și…

Call Now Button preloader