Ozonator (Igienizator) pentru carne, fructe si legume TQ-Z08

1,450.00 lei

 • neutralizeaza bacteriile si elimina substantele chimice (pesticide, ingrasaminte, metale grele etc.) din carne, fructe si legume, reface potentialul nutritiv si gustul alimentelor, prelungeste perioada de prospetime a acestora;
 • purifica si oxigeneaza apa pentru a fi mai bine asimilata de catre celule; baile cu apa ozonata combat afectiuni ale pielii, precum infectiile fungice;
 • purifica si dezinfecteaza aerul prin eliminarea bacteriilor, ciupercilor si acarienilor; sterilizeaza vesela, obiectele din sticla, prosoapele si imbracamintea;
 • elimina mirosurile neplacute de natura organica sau anorganica, cauzate de fumul de tigara, flacara de aragaz sau soba, precum si cele provenite de la animalele de companie.

Stoc epuizat

Descriere

Ozonator (Igienizator) Tiens – este un dispozitiv care produce ozon, adecvat pentru igienizarea alimentelor şi apei, dar şi pentru purificarea aerului din locuinţele şi birourile noastre, prin distrugerea bacteriilor, ciupercilor şi acarienilor.

 

Sterilizarea naturala – umbrela protectoare a unui stil de viata sanatos

Desi nivelul tehnologic actual este capabil sa ne asigure un grad de confort ridicat, acesta implica si efecte negative care reprezinta riscuri majore pentru sanatatea noastra.

Alimentele noastre de baza, precum carnea, pestele, legumele si fructele sunt contaminate cu hormoni, pesticide, ingrasaminte si alte substante chimice nocive pentru organism.

Desi fara efecte detectabile pe termen scurt, acestea ne distrug incet dar sigur sistemul imunitar, cu efecte devastatoare asupra sanatatii, care pot fi transmise pe cale genetica chiar si generatiilor viitoare.

O locuinta recent renovata, de exemplu, este o sursa de formal-dehide si alti vapori toxici. Vesela, biberoanele si jucariile copiilor sunt terenuri fertile pentru dezvoltarea bacteriilor.

Confruntandu-ne zilnic cu riscuri pe care aparent nu avem cum sa le eliminam de la nivel individual, cum ne mai putem asigura un stil de viata sanatos?

O soluţie de eliminare a acestor substanţe chimice nocive este Ozonatorul (Igienizatorul) Tiens – un aparat care foloseşte proprietăţile unui element natural.

 

Ozonator Tiens – descriere

Ozonatorul Tiens este un produs revoluționar pentru igienizare, ce integrează principiile microbiologiei, mecanicii și electronicii (având încorporat un microcip de ultimă generație) pentru a oferi cu maximă eficacitate beneficiile unice ale ozonului (O3) în viața cotidiană.

Folosind puternicele proprietăți oxidative ale ozonului, aparatul dezinfectează, elimină reziduurile de pesticide și prelungește perioada de prospețime a alimentelor, cu efecte benefice și vizibile în menținerea sănătății și îmbunătățirea calității vieții.

 

Ozonator pret carne fructe si legume 1

Ozonator pret carne fructe si legume

 

Debit dublu de ozon

Noua generatie a Igienizatorului DiCHO pentru carne, fructe si legume emite o cantitate dubla de ozon pe unitatea de volum, avand o capacitate de sterilizare crescuta.

 

Design elegant

Simplitatea formei cu suprafete atent studiate are in prim-plan afisajul LCD de dimensiuni generoase cu cele patru optiuni: igienizarea fructelor, vegetalelor, apei sau carnii.

Compartimentul interior pentru accesorii este solutia ideala pentru transport si depozitare facile.

 

Sonde ceramice imbunatatite

Sonda ceramica de dimensiuni mai mari sustine emisia unui debit crescut de ozon, asigurand o igienizare uniforma si mai rapida.

 

OZONUL (O₃)

Ozonul este o componenta importanta a atmosferei. Atmosfera contine 0,01-0,04 ppm din ozon, care echilibreaza nivelul bacteriilor si mucegaiul in natura. Ozonul este creat si in urma descarcarilor electrice din natura, in timpul furtunilor.

Descarcarea electrica produce acel miros placut perceput ca aer curat. Molecula de ozon este instabila si tinde sa se transforme repede in molecule de oxigen. De aceea ozonul este un bun purificator pentru aer si apa.

Ozonul este un gaz natural puternic oxidant, care are capacitatea de a distruge rapid structura biologică a bacteriilor, virusurilor și altor microorganisme.

Al treilea atom de oxigen din formula chimică a ozonului este chiar cel care îi asigură capacitatea crescută de reacție.

Ozonul descompune rapid, prin oxidare, bacteriile, virusurile, mucegaiul, ciupercile și sursele organice sau anorganice de mirosuri persistente.

Ozonul este un antibacterian de 50 de ori mai eficient și de 3.000 de ori mai rapid decât clorul.

Chiar și o concentrație redusă de ozon asigură neutralizarea acarienilor și împiedică înmulțirea acestora.

Ozonul descompune hidrocarburile aromatice din componența solvenților, vopselurilor și adezivilor, eliminând atât efectele nocive asupra sănătății oamenilor sau animalelor, cât și mirosul neplăcut al acestor substanțe toxice.

Capacitatea de sterilizare a ozonului este amplificată prin dizolvarea acestuia în apă.

Sterilizarea cu ozon nu provoacă poluare secundară în apa, alimentele sau obiectele de uz casnic igienizate, confirmând superioritatea ozonului în fața celorlalte substanțe dezinfectante.

Moleculele din ozon prin combinarea cu alti compusi oxideaza componentele organice si le transforma in componente inofensive.

Pentru ca ozonul se transorma in oxigen, este considerat lipsit de toxicitate si ecologic in comparatie cu dezinfectantele chimice. Ozonul este cel mai curat oxidant si dezinfectant.

 

Ozonator pret – pentru carne, fructe si legume

Conceput prin sinteza unor cunoştinţe teoretice de microbiologie, electronică şi inginerie, Igienizatorul TIENS pentru carne, fructe si legume utilizează cu succes proprietăţile unice, benefice, ale ozonului pentru un mod de viaţă mai sănătos.

Datorită concepţiei ultramoderne şi capacităţii de ecranare a interferenţelor electromagnetice, Igienizatorul TIENS asigură o excelentă stabilitate în funcţionare şi un volum de ozon mărit.

Datorită utilizării ozonului, acest aparat are capacitatea de a descompune pesticidele din legume şi fructe, de a distruge hormonii din carne sau peşte, de a creşte perioada de prospeţime a alimentelor şi de a purifica apa.

 

 

Ozonator (Igienizator) pentru carne, fructe si legume – beneficii

 • neutralizeaza bacteriile si elimina substantele chimice (pesticide, ingrasaminte, metale grele etc.) din carne, fructe si legume, reface potentialul nutritiv si gustul alimentelor, prelungeste perioada de prospetime a acestora;
 • purifica si oxigeneaza apa pentru a fi mai bine asimilata de catre celule; baile cu apa ozonata combat afectiuni ale pielii, precum infectiile fungice;
 • purifica si dezinfecteaza aerul prin eliminarea bacteriilor, ciupercilor si acarienilor; sterilizeaza vesela, obiectele din sticla, prosoapele si imbracamintea;
 • elimina mirosurile neplacute de natura organica sau anorganica, cauzate de fumul de tigara, flacara de aragaz sau soba, precum si cele provenite de la animalele de companie.

 

 

Ozonator Tiens – mod de utilizare

 • Apăsați clapeta aparatului în dreptul specificației PUSH, pentru a deschide compartimentul cu accesorii.

 • Scoateți conducta de circulație a aerului ozonificat din compartiment.
 • Selectați sonda de evacuare dorită și conectați-o la conducta de circulație a aerului ozonificat.
 • Poziționați conducta de circulație a aerului ozonificat în orificiul special cu blocare automată și închideți clapeta.
 • Introduceți sonda de eliberare a ozonului aleasă în recipientul cu apă.
 • Conectați cablul de alimentare la priză și apăsați butonul de pornire. Aparatul va intra în modul STAND-BY.
 • Apăsați butonul corespunzător alimentelor sau obiectelor ce urmează a fi igienizate și dezinfectate.

 

Ozonator Tiens – masuri de precautie si intretinere

 • Înainte de utilizarea aparatului, citiți cu atenție instrucțiunile de utilizare.

 • Este interzisa inhalarea vaporilor concentrati de ozon.
 • Nu folosiți ozonatorul în medii cu temperaturi ridicate, în medii umede sau slab ventilate.
 • Evitați expunerea aparatului la acțiunea directă a razelor solare sau la coroziune gazoasă.
 • Evitați introducerea de lichide în aparat.
 • În cazul sesizării oricărei probleme, opriți utilizarea aparatului și contactați compania.
 • După utilizare, produsul se va curăța cu o lavetă fină sau vată. Laveta sau vata pot fi umezite ușor cu alcool dezinfectant. A se evita pătrunderea lichidului la circuitele din interior, pentru a evita deteriorarea acestora.
 • Aparatul se va depozita într-un spațiu uscat, ferit de umezeală, la temperatura camerei. A se evita contaminarea cu substanțe chimice.
 • În cazul apariției oricărei probleme de funcționare, adresați-vă companiei. Este interzisă dezasamblarea produsului.
 • Protejați produsul de loviri, căderi sau alte șocuri fizice.
 • Este interziză scufundarea în apă sau umezirea excesivă, existând riscul producerii de scurtcircuit.

 

ÎNTREBĂRI FRECVENTE

Care este diferenta dintre versiunea anterioara – Ozonator TIENS si noul Ozonator DiCHO TIENS?

R: Comparativ cu generația anterioară, noul Igienizator DiCHO este prevăzut cu ecran LCD tactil și posibilitatea de montare a aparatului pe perete. Anumite piese de schimb și o parte dintre accesorii au fost îmbunătățite (ex. conducta auxiliară), simplificând astfel modul de utilizare, pentru siguranță și deplină funcționalitate. Noul Igienizator este mai practic și mai comod de utilizat.

Ce contine cutia – Ozonator pentru carne, fructe si legume?

R: Pachetul include aparatul și o conductă de aer atașată, două sonde de evacuare a ozonului, manualul de utilizare, certificatul de garanție și atestatul de calitate.

Ozonator pret - pentru carne, fructe si legume

Ozonator pret – pentru carne, fructe si legume

 

Ozonator pret - pentru, carne, fructe si legume

Ozonator pret – pentru, carne, fructe si legume

 

Care sunt modurile in care poate fi folosit – Ozonator TIENS?

R: Ozonatorul poate fi folosit pentru igienizarea cărnii, legumelor, fructelor, a veselei și tacâmurilor, precum și a altor bunuri. Aparatul îndeplinește următoarele funcții: sterilizare, descompunere a reziduurilor de pesticide, conservare și menținerea prospețimii alimentelor.

Pot fi consumate fructele imediat dupa ozonare?

R: La suprafață fructele ozonate conțin un nivel ridicat de oxigen activ. Nu este indicat consumul acestora imediat din apă ozonată, fiind recomandată spălarea cu apă înainte de consum.

Este ozonatorul rezistent la apa?

R: NU! În cazul infiltrării apei în interiorul aparatului, există o ridicată probabilitate de deteriorare iremediabilă a componentelor interne. Drept urmare, vă rugăm să nu introduceți ozonatorul în apă și să nu îl folosiți în medii cu umiditate excesivă.

Care sunt functiile celor patru simboluri de pe ecranul LCD?

R: Cele patru ideograme corespund celor patru tipuri de produse care pot fi igienizate cu ajutorul aparatului, de la stânga la dreapta: legume, fructe, veselă și tacâmuri, carne. În funcție de nevoile dumneavoastră, selectați butonul dorit.

Ozonator pret - pentru carne, fructe si legume

Ozonator pret – pentru carne, fructe si legume

Cum ar trebui sa procedez daca aparatul se defecteaza?

R: Perioada de garanție este de un an de la data achiziționării produsului, cu condiția ca defecțiunea să fie cauzată de un mod de folosire incorect. Dacă produsul suferă defecțiuni după expirarea perioadei de garanție, Reprezentanța TIENS oferă servicii de reparații contra cost.

 

Pot repara eu aparatul?

R: Nu vă recomandăm să efectuați dvs. reparația, aparatul având componente complexe, care necesită service specializat. Eventualele defecțiuni cauzate ca urmare a oricăror reparații neautorizate, nu vor fi acoperite de garanție. Mai mult, nu vă expuneți riscurilor implicate de depanare a unui aparat care funcționează cu curent electric.

 

Tiens

 

Call Now Button preloader