Descriere

Onco Blue Vital contribuie la mentinerea sănătatii, prin susținerea capacițatii de autoapărare a organismului. Produsul Onco Blue Vital este obținut din 21 de ingrediente 100% naturale, menite să asigure sănătatea omului, chiar si cand aceasta este puternic afectată.

Stilul de viață și influențele mediului în care trăim ne pot crea dezechilibre fizice și psihice. Complexul Onco Blue Vital ne asigură un aport de nutrienți, în cantități atent alese și armonizate, astfel încât celulele noastre să primească ce au nevoie ca să funcționeze și să se multiplice din nou corect. Practic, le învață din nou cum să funcționeze corect.

Consumul produsului Onco Blue Vital poate previni apariția bolilor 

În cazul pacienților care deja suferă de una sau mai multe afecțiuni, produsul le poate ajuta organismul să se echilibreze, să fie mai puternic în lupta cu orice boală.

Pentru pacienții cu afecțiuni oncologice, complexul de ingrediente ar putea inhiba înmulțirea și proliferarea celulelor tumorale, încetinirea răspândirii lor la celelalte organe și creșterea în dimensiuni a tumorilor. Folosirea chimioterapiei și a radioterapiei, cu toate avantajele indiscutabile, poate avea efecte secundare asupra celulelor sănătoase. În aceasta situație, Onco Blue Vital poate fi apreciat drept un scut la nivel celular.

Onco Blue Vital este unul dintre cele mai noi produse naturale din piața care poate previni și trata afectiunile la nivel celular.

Pacienții cu risc genetic, care au în familie persoane cu boli grave, vor avea un risc mai scăzut de declanșare a afecțiunilor dacă consumă acest produs și duc o viață echilibrată din punct de vedere al alimentației, psihicului și a exercițiilor fizice.

Compoziție:

Polen poliflor fermentat 

Polenul este considerat un nutrient complet și foarte bogat în substanțe hrănitoare, cel poliflor având în compoziție substanțe active de la foarte multe specii de plante cu flori. Bogat în vitamine, minerale, oligoelemente și aminoacizi, polenul nu ar trebui să lipsească din dieta zilnică a fiecăruia dintre noi. Este o sursă extraordinară de energie și vitalitate pentru organism, consumat chiar și în cantități mici. Polenul conține 22 aminoacizi, 18 vitamine (provitamina A, vitamina A, vitaminele B1, B2, B3, B5, B6, B12 și vitaminele C, D, E, F, H, K, PP etc.) și 25 de minerale (calciu, fosfor, potasiu, magneziu, fier, sodiu, cupru, iod, zinc, sulf, siliciu, clor, molibden,etc). Kombucha, în care este fermentat polenul poliflor are un conținut enzimatic deosebit de bogat, alcătuit din aproximativ 100 enzime (oxidoreductaze, hidrolaze, transferaze, izomeraze, lipaze). Polenul are un strat exterior rezistent numit exină care este greu de spart. Aceste este dizolvat de enzimele din Kombucha și, astfel, toți nutrienții din componența polenului vor deveni ușor și integral absorbabile.

Pulbere de graviola 

Graviola este cunoscută pentru efectele sale antiinfecțioase, antivirale, antiparazitare, antireumatismale. S-a descoperit că extractele de graviola ucid anumite tipuri de celule canceroase. Consumat preventiv, fructul de graviola împiedică apariția afecțiunilor oncologice. Mii de pacienți din întreaga lume trăiesc grație fructului si frunzelor de graviola, iar medicii acceptă, în sfârșit, meritele acestei plante. Academician și fitoterapeut român, dr. Ovidiu Bojor recomandă GRAVIOLA împotriva tumorilor.

Pelin 

Timp de secole, pelinul a fost folosit ca tonic cu proprietăţi antiseptice, antispastice, carminative, antipiretice şi vermifuge. Ameliorează problemele gastrice, cum ar fi balonarea, flatulența și indigestiile. Previne și ajută în tratarea afecțiunilor hepatice.

Eficient în deparazitarea organismului, ajută la eliminarea viermilor intestinali.

 

Astragalus rădăcină 

Ajută la protejarea organismului împotriva diferitelor forme de agresiuni, inclusiv a stresului fizic, mental sau emoțional. Această plantă susține funcțiile organismului din corpul uman și ajută în tratarea a numeroase afecțiuni. Este folosită în medicina chineză de mii de ani și este supranumită „rădăcina vieții”, datorită acțiunii sale puternice la întărirea imunității. Diferite studii arată că are puternice proprietăți antivirale.

 

Vâsc pulbere 

Este o plantă parazit, veșnic verde, folosită ca ornament în timpul sărbătorilor de iarnă, dar și ca tratament în:

  • menținerea tensiunii arteriale și ritmului cardiac în limite normale;
  • combaterea spasmelor care apar la nivelul tractului respirator;
  • menținerea procesului de multiplicare celulară în limite normale;
  • menținerea funcționalitătii articulațiilor în limite normale.

Scoarța de Pin Marin 

Compoziția bogată în bioflavonoide și acizi organici, substanțe cu efect antioxidant, reduc efectul nociv al stresului oxidativ; scad riscul bolilor cardiovasculare. Stimulează acțiunea și producția moleculelor de colagen, determinând intensificarea proceselor reparatorii și regeratoare ce are ca rezultat încetinirea proceselor degenerative și de îmbătrânire. Favorizează oxigenarea celulară și epurarea toxinelor ce rezultă în urma activității musculare, crescând astfel rezistența la efort fizic. Previne degradarea ADN-ului celular și crește apărarea imunitară, înhibând dezvoltarea anarhică a celulelor. Previne ateroscleroza.

Centella – pulbere din frunze 

Centella este denumită și Gotu Cola. Planta este folosită de sute de ani în medicina ayurvedică și în medicina traditională chineză datorită proprietăților ei terapeutice pentru îmbunătățirea memoriei, vindecarea rănilor și eczemelor, tratamentul tulburărilor mentale, aterosclerozei, astmului, bronșitei și viermilor intestinali. Se mai folosește pentru a combate durerile de cap, are proprietăți cicatrizante. Este foarte eficientă împotriva diverselor afecțiuni dermatologice. Planta conține compuși triterpenici, substanțe glicozide, saponine, alcaloizi, ulei volatil. 

Ciuperci de braniște – pulbere

Ciuperca de braniste are efect anticancerigen. Consumată preventiv reduce semnificativ posibilitatea formarii afecțiunilor oncologice.

Reprezintă o sursă de proteine, aminoacizi și potasiu, fiind un aliment echilibrat și sănătos.

 

Extract din Ciuperci Ganoderma

Protejează ADN-ului celular; este un energizant eficient, recomandat pentru normalizarea procesului de diviziune celulară și funcționarea normală a circulației cerebrale și periferice.

Germaniul Organic conținut natural asigură protecție împrotriva celulelor canceroase existente și previne formarea și multiplicarea lor.

 

Pulbere ciuperci Maitake 

Conţine polizaharidele 1.3 şi 1.6 beta-glucan – stimulatoare naturale ale imunităţii organismului.

Este adaptogen de exceptie, adică ajută organismul să se adapteze fizic și psihic la factorii externi, protector împotriva stresului oxidativ, îmbunătăţeşte rata de folosire celulară a oxigenului, creşte eficienţa tratamentelor antivirale.

 

Pulbere ciuperci Shiitake 

Ciupercile Shiitake stimulează răspunsul sistemului imunitar la nevoie, iar pe de altă parte, îi limitează activitatea excesivă, când este cazul.

Au efect imunomodulator, antican­cerigen, antiviral, detoxifiant şi antifungic.

Ciupercile Shiitake îndeplinesc rolul de a ajuta celulele macrofage să lupte împotriva celulelor cancerigene.

Pulbere ciuperci Cordyceps 

Supranumită „Aurul medicamentelor”, o plantă ciudată şi fascinantă care creşte pe păşunile de pe platourile Tibetului la altitudini cuprinse între 3.500 – 6.000 m este folosită in medicina chineză de peste 1000 de ani. Cordycepsul există sub formă de plantă vara, apoi sporul plantei este împrăştiat de vânt şi parazitează larva unui fluture, trecând din ciclul vegetal în cel animal. Larva infectată se îngroapă în pământ în formă de gogoaşă. Cordycepsul hibernează pe timpul iernii, hrănindu-se din gogoaşa fluturelui, apoi din rădăcinile unor plante. Când condiţiile climatice sunt favorabile, răsare din pământ o nouă plantă şi ciclul biologic se reia. Ciupercile Cordyceps au efect imunoregulator, antibiotic, antiinflamator, antidepresiv, hipoglicemiant, antioxidant şi anticancerigen. Cordyceps acţionează ca protector pulmonar in terapia alternativa a gripei, bronșitelor și altor afecțiuni respiratorii. De asemenea, previne boli ale aparatului cardiovascular şi ale vaselor de sânge şi înlătură efectele negative ale chimioterapiei şi radioterapiei.

Pulbere frunze de Măcriș 

Are proprietăți de antibiotic natural, depurative, diuretice, antialergice, antiinfecţioase, antiscorbutice şi uşor laxative. Este o plantă bogată în fier, iod, sulf, zinc, potasiu, fosfor, magneziu, vitamina C şi A, acid folic şi alţi fitonutrienţi. Datorită conținutului de iod, este indicată ca adjuvant în completarea terapiilor celor care suferă de gușă tiroidiana și hipotiroidie. Bogat în luteină, zeaxantină şi carotidieni naturali, măcrişul este un aliat în prevenierea bolilor cardiovasculare. Reduce grăsimile din sânge şi scade colesterolul rău, prevenind ateroscleroza. Ameliorează bolile de piele, ajută la menținerea vederii, prevenind formarea cataractei. Are rol în prevenirea formării de nisip și pietre la rinichi, stimulând diureza.

Pulbere miceliu de Pleurotus

 Este de ajutor în prevenirea hepatitei, ulcerului gastric, diminueaza procentul de colesterol. Are proprietăți stimulative ale activității cerebrale, acțiune remineralizantă, protector cardiovascular și activitate antiinflamatoare, antibiotică și antitumorală. Conține potasiu, fosfor , cupru, seleniu, zinc, vitamina D, vitamine din complexul B, fier, calciu. Ciuperca Pleurotus este singurul aliment non animal care conține vitamina D, atât de importantă pentru sănătatea și dezvoltarea oaselor și a danturii. Reprezintă o valoroasă sursa de aminoacizi esențiali: leucina, izoleucina, treonina, valina, metionina, fenilalanina, histidina, lizina, triptofanul, tirozina. Pleurotus Ostreatus conține mevinolin și compuși înrudiți ai acestuia, care limitează acțiunea enzimei responsabile de sinteza colesterolului.

Pulbere sâmburi de Caise 

Ingredientul activ este amigdalina, bogată în Vitamina B17. Celuloza şi pectina din sâmburele de caisă luptă cu constipaţiile uşoare, favorizând tranzitul intestinal. Fierul, care se regăseşte în aceşti sâmburi, favorizează producerea de hemoglobină şi transportul de oxigen. Gustul amar al sâmburilor de caise se datorează vitaminei B17, cunoscută şi sub numele de amigdalină sau laetril. Vitamina B17 se găseşte în mod natural în peste 1200 de alimente si seminte, sâmburii de caise reprezintand cea mai bogată sursă naturală de vitamina B17, cu importante beneficii pentru sănătate: previne afectiunile onoclogice, duce la distrugerea celulelor maligne, accelerează procesul de vindecare în afecțiuni oncologice. B 17 este un ajutor în lupta împotriva diverselor infecţii cu bacterii, ajutând la refacerea ţesutului bolnav; este un tonifiant extraordinar pentru ficat şi inima; îmbunătăţeşte vederea.

Pulbere rădăcină de Ghimbir 

Are proprietăți tonice, stimulente și energizante, utilă persoanelor deprimate, fără poftă de viață, lente sau letargice. Un adevărat sprijin în probleme digestive cum ar fi greața, indigestiile, durerile abdominale, balonările, stimulează secreția biliară. Adjuvant în tulburări respiratorii, ajută la eliminarea mucozităților, ameliorează simptomele astmului, grăbește vindecarea răcelilor. Previne vertijul și răul de mișcare, răul de mare sau zbor cu avionul. Amelioreaza efectele adverse ale celor care fac chimioterapie. Stimulează circulația sanguină, de ajutor persoanelor care au circulație periferică deficitară. Este un excelent antiinflamator și un foarte bun antiseptic pentru organism.

Pulbere fruct de Acai 

Acai este o rudă exotică a afinelor și merișoarelor, având proprietăți antioxidante excelente. Fructele de acai conțin cantități mari de antocianine care reduc nivelul colesterolului în sânge, bogat în steroli vegetali cu efect protector asupra celulelor inimii, prevenind formarea de cheaguri de sânge, îmbunătățind circulația sanguină și relaxând vasele de sânge. Are efect antiparazitar, antibacterian și antiviral. Adjuvand în curele de slăbiri și pentru menținerea unei greutăți corporale optime, fructele de acai reduc efectele negative ale unei diete bogate în grăsimi.

Extract Gheara Mâței 

Ajută la vindecare problemelor articulare și imunitare. Datorită acțiunii sale anti-inflamatorii ameliorează simptomele reumatismului, gutei și alte afecțiuni osteo-articulare. Planta previne apariția tumorilor, are capacitatea de a distruge tumorile maligne, contribuie la refacerea celulelor după tratamente oncologice. Planta are compuși antimicrobieni, antialergici, antivirali și antiinfecțioși. Crește imunitatea împotriva afecțiunilor respiratorii, virale și grăbește vindecarea afecțiunilor respiratorii. Combate stresul și oboseala cronică, rol protector cardiovascular.

Pulbere rădăcina de Curcuma (Turmeric) 

Rizomul sau rădăcina Turmericului este recunoscut ca cel mai puternic antiinflamator natural și antioxidant puternic. Turmericul stimulează eliberarea bilei, creşte capacitatea ficatului de a elimina toxinele, acţiune antimutagenică, anticancerigenă, inhibă dezvoltarea tumorilor canceroase şi a metastazelor. Are și acţiune antiinflamatorie, hepato-protectoare, antioxidantă, proprietăţi antibiotice, antibacteriene, antivirale, îmbunătăţeşte circulaţia, antiaterosclerotic, antiagregant plachetar, previne formarea trombilor vasculari, previne infarctul, purifică sângele, reduce nivelul colesterolului, previne boala Alzheimer şi efectele ei prin dizolvarea microplăcilor care se formează între neuronii din creier, creşte mobilitatea articulaţiilor, tendoanelor, reduce tumefacţia, febrifug, calmează tusea, durerea în gât, înmoaie secreţiile bronşice, acţiune hemostatică, cicatrizantă.

Pulbere coji de Pomelo 

Prezinta proprietăți antibiotice, antimicotice, antivirale, fiind eficient chiar și împotriva bacteriilor rezistente la antibiotice. 

POMELO curăță arterele inimii și luptă cu cancerul si este recomandat mai ales celor care au probleme cu greutatea. este bogat în fibre, asigurând 8% din necesarul zilnic, iar acestea nu doar că ajută la buna funcționare a colonului, dar oferă și o senzație de sațietate. Coaja de pomelo este plină de bioflavonoizi. Aceste substanțe reduc riscul de cancer pancreatic, intenstinal și de sân.

Pulbere coji de Portocale dulci

Coaja fructelor portocalului dulce (Citrus sinensis) nu trebuie aruncată, întrucât are efecte deosebit de bune digestive, tonic-amare, sedative şi hipnotice, la persoane diabetice, în convalescenţă gripală, în constipaţie, la stări febrile şi de oboseală.

În afecţiunile digestive, arsuri, balonări, digestie leneşă şi lipsa poftei de mâncare se recomandă pulbere de coji de portocala dulce.

Ingrediente Onco Blue Vital:

INGREDIENT CANTITATEA/

capsula

Substanțe bioactive:  
Capsula: gelatină, colorant/caramel

Polen poliflor fermentat

Pulbere din Graviola (Annona muricata)

Pulbere din părți aeriene de Pelin (Herba absinthii)

Pulbere din rădăcina de Astragalus (Astragalus membranaceus)

Pulbere din Vâsc (Viscum album)

Extract apos 4:1 din pulbere de Scoarță de Pin marin (Pinus maritima)

Pulbere din frunze de Centella (Centella asiatica)

Pulbere din Ciuperci-de-braniște (Agaricus arvensis)

Extract apos 6:1 din Ciuperci Ganoderma (Ganoderma  tsugae)

Pulbere din ciuperci Maitake (Grifola  frondosa)

Pulbere din ciuperci Shiitake (Lentinula edodes)

Pulbere din ciuperci Cordiceps (Cordyceps sinensis)

Pulbere din frunze de Măcriș (Rumex acetosa)

Pulbere din miceliu de Pleurotus (Pleurotus ostreatus)

Pulbere din semințe de Caise (Prunus armeniaca)

Pulbere din rădăcina de Ghimbir (Zingiber officinale)

Pulbere din fruct de Acai (Euterpe oleracea)

Extract 10:1 din Gheara-mâței (Uncaria tomentosa)

Pulbere din rădăcina de Curcuma (Curcuma longa)

Pulbere din coji de Pomelo (Citrus maxima)            

Pulbere din coji de Portocale-dulci (Citrus sinensis)

125 mg

100 mg

70 mg

50 mg

50 mg

30 mg

20 mg

20 mg

20 mg

20 mg

20 mg

20 mg

20 mg

20 mg

20 mg

20 mg

20 mg

20 mg

20 mg

20 mg

10 mg

10 mg

Precauții:

Onco Blue Vital nu se utilizeaza de către persoanele care sunt alergice la unul sau mai multe componente ale produsului.

Onco Blue Vital nu se consuma de femeile însarcinate sau care alăptează.

Suplimentele alimentare nu înlocuiesc un stil de viață sănătos, alimentație și mișcare.

Mod de administrare:

Onco Blue Vital este recomandat persoanelor cu vârsta de peste 16 ani, dacă nu există o altă recomandare a medicului curant.

Preventiv – 1 capsulă de 3 ori pe zi, înainte de mese, cu un pahar de apă plată. Se poate utiliza apa imbunatatita cu oxigenare celulara pentru potentare efecte.

Pentru cei care suferă de anumite afecțiuni doza de Onco Blue Vital crește în funcție de diagnostic, vârstă și starea generală până la 3 capsule de 3 ori pe zi, înainte de mese cu un pahar de apă plată.

Onco Blue Vital acționează ca un adjuvant pentru imunitatea celor cu afecțiuni oncologice si nu reprezintă un tratament de sine stătător pentru această maladie.

Este important să informați medicul curant înainte de a începe administrarea de suplimente alimentare.

Se recomandă ca pe toată durată utilizării să se respecte un regim alimentar adecvat.

Produs autorizat de Ministerul Cercetării și Inovării.

Unde găsim vitamina B17 (Amigdalina) în natură?

Cea mai mare cantitate de amigdalină se găsește în miezul sâmburilor de caise, apoi în migdale amare, macadamia, hrișcă și mei.

Doza recomandată este de doar 8-9 sâmburi de caisa pe zi, deoarece, în cantitate mai mare pot deveni toxici pentru organism. Pe de altă parte, consumul de antibiotice, alcoolul şi cafeaua, reduc foarte mult acţiunile amigdalinei în organism.

Alte surse alimentare de amigdalină se găsesc în natură într-o varietate mare de specii de plante, fiind prezentă în mod notabil în migdale, piersici, prune, în semințe de mere, pere, lămâie, lime, cireșe, struguri și gutuilor, în cereale ( porumb, sorg, mei ), în leguminoase ( fasole de câmp, fasole lima, fasole albă, mazăre ), în legume ( cartofi dulci, cassava, salată verde, conopidă, varză, broccoli, spanac, ceapă, vinete, ridiche ), în semințe de in, muștar, în scoarţa de mălin sau în frunze de gutui, prun, cais, cireş, vişin sau piersic. 

Vitamina B17 a fost utilizată pentru prima dată ca tratament anticancer în Rusia, în 1845. 

Cancerul şi-ar putea găsi leacul în consumarea unor alimente care conţin amigdalină. Vitamina B17 nu doar că previne apariţia bolii, ci poate chiar ajuta la tratarea pacienţilor suferinzi. Pentru a dovedi această ipoteză, documentarul realizat de către americanul G. Edward Griffin, în 1974, prezintă mai multe cazuri de persoane bolnave de cancer care s-au vindecat după ce au urmat un tratament cu amigdalină, precum şi mărturii ale unor medici care au folosit această metodă pentru tratarea bolnavilor.

Ozana Barabancea consumă Blue Vital pentru că frumusețea vine din interior şi se reflectă la exterior. “Azi gandeşte-te la tine, nu contează varsta, statutul social, funcția…contează SANATATEA. Dacă tu eşti bine şi cei din jurul tău vor fi bine!”

 

S-ar putea să-ți placă și…

Call Now Button preloader