Reduceri!

Intense – crema nutritiva pentru ten ridat cu pudra de Diamant si venin de Vipera Ammodytes

124.99 lei

  • Creeaza un aspect luminos și radiant
  • Reduce puternic apariția ridurilor
  • Creeaza o piele mai fină
  • Contine pulbere extra-fină de diamant

Descriere

 Crema INTENSE –  nutritiva pentru ten ridat cu pudra de Diamant si venin de Vipera Ammodytes – 30ml

Pentru tenul ridat se recomandă: pudră de Diamant, venin de Viperă Ammodytes, spirulină, ulei de argan bio, ulei de avocado, extract din 11 plante, extract din germeni de grâu, ulei de măsline bio, miere, vit. A, vit. E, INTENSE.

Crema INTENSE – cu pudra de Diamant si venin de Vipera

Crema INTENSE conține un ingredient special: pulbere extra-fină de diamant. Echipa de cercetare a descoperit că produsele de îngrijire a pielii care conțin pulbere de diamant exfoliază ușor stratul superior al pielii, permitand vitaminelor și ingredientelor din componența ei să pătrundă mai adânc și mai eficient în dermă, încetinind vizibil procesele de îmbătrânire.

Un alt beneficiu este că particulele acestei pulberi fine se fixează în liniile fine ale feței. Ele reflectă subtil o lumină albastră invizibilă cu ochiul liber. Se creeaza un aspect luminos și radiant care reduce puternic apariția ridurilor. Ca urmare, utilizarea regulată a produsului Crema INTENSE, generează o piele mai fină, mai strălucitoare și mai tânără. Spirulina încetineşte procesul de îmbătrânire şi ajută la regenerarea celulară. Uleiurile de avocado şi argan hrănesc pielea, îi redau strălucirea şi catifelarea. Impreună cu untul de cacao protejează pielea împotriva razelor UV. Uleiul de măsline, germenii de grâu, extractul de 11 plante şi mierea hidratează, nelăsând senzaţia de piele grasă. Vitamina A are efecte de întinerire şi regenerare, iar vitamina E este un bun antioxidant şi netezeşte tenul.

Mod de utilizare: Se aplică dimineaţa şi seara pe faţă, gât şi decolteu. Se masează uşor, până când crema se absoarbe în totalitate.

Ingrediente: 

aqua, olive oil*, stearine, glycerin, mel. cacao butter*, cetyl alcohol, Triticum germinatum, FaviBeauty oil (11 plants). Argania spinosa oil*, Avocado oil, Potassim sorbate. natural aroma FVS, Retynyl palmitate, Tocopherol. venin de viperă Ammodytes, pudra de diamant, Spirulina Platensis.

*ingrediente provenite din agricultura biologică

Call Now Button preloader