Reducere!

Green Coffee Slim (cafea verde – Cafea arabica) – 60cps

101.00 lei 80.00 lei

  • Boabele de cafea verde arabica (Green Coffe Slim) contin cea mai mare cantitate de acidul clorogenic dintre alimentele de pe piata.
  • Acest acid stimuleaza arderea grasimilor prin accelerarea metabolismului prevenind absorbtia de calorii si grasimi in organism, fara a schimba obiceiurile de dieta.

Descriere

Green Coffee Slim

Cafea arabica este o specie de arbore de cafea originara din muntii din Sud-Vestul Etiopiei. Green Coffee Slim este cunoscuta sub numele de „arborele de cafea din Arabia”, „cafea montana” sau „cafea arabica”. Cafeaua arabica este considerata a fi prima specie de cafea care a fost cultivata in Sud-Vestul Etiopiei de mai bine de 1000 de ani.

Acizii clorogenici sunt prezenti intr-o mare varietate de alimente, cum ar fi: cirese, mere, fructe kiwi, anghinare.

Cu toate acestea, sursa cea mai bogata de acid clorogenic se gaseste in boabele de cafea verde.

Acidul clorogenic este extras din primele boabe verzi de cafea ce pastreaza identitatea unica si caracteristicile bobului de cafea pentru a obtine cele mai multe beneficii de el. Acest acid este un antioxidant natural foarte puternic ce stimuleaza arderea grasimilor prin accelerarea metabolismului prevenind absorbtia de calorii si grasimi in organism, fara a schimba obiceiurile de dieta. Regleaza nivelul glicemiei din singe, stimuleaza procesele de detoxifiere ale organismului, ajutindu-l sa elimine substantele nedorite sau aflate in surplus; reduce nivelul de colesterol ceea ce reprezinta un risc scazut de ingrosare a peretilor vaselor de singe, are efect de reglare hormonala, reduce drastic stresul oxidativ din organism, scazind numarul radicalilor liberi.

Astfel, efectele benefice ale Green Coffee Slim pentru organism sunt multiple si adesea uluitoare:

Slabire

Reintinerire

Imbunatatirea sistemului circulator

Intarirea sistemului imunitar

Cresterea acuitatii vizuale

Catifelarea pielii

Reducerea incidentei cancerului

Mod de administrare:

2 capsule pe zi: 1 capsula dimineata si 1 capsula la prinz.

Call Now Button preloader