Reducere!

Graviola capsule (60 capsule)

89.09 lei 71.97 lei

  • 60 capsule vegetale continand 350 mg pulbere frunze de Graviola.
  • Utilizate cu tratamentul specific afectiunilor oncologice capsulele de graviola si-au demonstrat eficienta in numeroase cazuri.
  • Pana acum s-au descoperit peste 100 de Acetogenine diferite (10 tipuri distincte) care au efect citotoxic, antitumoral in 12 tipuri de cancer diferite.

Descriere

60 graviola capsule vegetale continand 350 mg pulbere frunze de graviola ( Annona Muricata)

De la inceputurile medicinei, produsele naturale, in special cele derivate din plante au fost folosite pentru a ajuta omenirea. Inca de secolul trecut fitochimicalele din plante au reprezentat un model in descoperirea si prepararea produselor farmaceutice.

Graviola (Annona Muricata): un copac vesnic verde raspandit in pădurile tropicale Amazoniene, cat si in alte zone tropicale si subtropicale.

Pe langa faptul ca este un remediu pentru cancer, Graviola este un agent antimicrobian cu spectru larg atat in infectii bacteriene, cat si fungice. Este eficient impotriva parazitilor interni si a viermilor, scade tensiunea arteriala si este utilizat pentru stari depresive, stres sau regenerarea celulor nervoase.

Graviola este printre plantele folosite în medicina traditionala in durerile articulare, studiile recente revelând faptul că activitatea antiartritică a frunzelor sale contribuie la inhibarea citokinelor proinflamatorii.

Analizele fitochimice ale plantei au arătat prezenta unor fitoconstituenti diversi cum ar fi alcaloizi, megastigmane, flavonol triglicozide, compuşi fenolici, ciclopeptide şi uleiuri esenţiale. Compusii cei mai importanti care se gasesc in compozitia acestei plante sunt Agetogeninele annonacee. Pana acum s-au descoperit peste 100 de Acetogenine diferite (10 tipuri distincte) care au efect citotoxic, antitumoral in 12 tipuri de cancer diferite.

Beneficii graviola capsule 

Graviola are o îndelungată şi bogată istorie de utilizare în medicina populară indigenă. În Anzii peruvieni, ceaiul din frunze este folosit în inflamaţiile membranelor mucoase. În zona amazoniană scoarţa, rădăcinile şi frunzele sunt folosite în diabet şi ca agent sedativ şi antispasmodic.

Triburile indigene din Guyana folosesc ceaiul din frunze şi/sau scoarţă ca sedativ şi tonic cardiac. În Amazonul brazilian, ceaiul din frunze este folosit pentru probleme ale ficatului, şi uleiul extras din frunze şi fructul necopt este amestecat cu ulei de măsline şi utilizat extern în nevralgii, reumatism şi dureri articulare.

În Jamaica, Haiti şi Indiile de Vest, fructul şi/sau sucul din fructe este folosit pentru febră, paraziţi şi diaree; scoarţa sau frunzele sunt folosite ca antispasmodice, sedative în afecţiuni ale inimii, în tuse, gripă, dificultăţi la naştere, astm, hipertensiune şi paraziţi. Sucul fructelor coapte este considerat diuretic.

În tarile africane decoctul din frunzele de graviola este folosit traditional pentru a tine sub control febra si tusea convulsiva, iar în India decoctul din rămurelele tinere şi frunze este privit ca remediu pentru problemele vezicii biliare, şi de asemenea pentru tuse, catar, diaree, dizenterie şi indigestie. Frunzele sfărâmate sunt folosite pentru a vindeca eczemele şi alte afecţiuni ale pielii şi în reumatism.

S-a mai descoperit ca frunzele plantei contin antioxidanti enzimatici, incluzand catalaza si superoxid dismutaza, antioxidanti non-enzimatici, vitaminele C şi E.

Capsulele de graviola pot fi utilizate cu tratamentul specific afectiunilor oncologice. In functie de starea fizica, capsulele de graviola si-au demonstrat eficienta in numeroase cazuri.

 

 Mod de administrare graviola capsule:

Daca nu exista alta recomandare din partea medicului curant se pot administra 1×3 capsule pe zi inainte de mesele principale cu un pahar de apa.

 

Atentionari Graviola capsule:

A nu se utiliza de catre personele alergice la oricare dintre componentele produsului! A nu se utiliza de catre femeile insarcinate sau care alapteaza! A nu se consuma de catre persoanele care sufera de boli autoimune! A nu se utiliza concomitent cu coenzima Q10!

Consultati  specialistul inainte de utilizare!

A se pastra ferit de caldura, lumina si umiditate. A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor mici. Acesta este un supliment alimentar. Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos; adaugati exercitiile fizice corespunzatoare si echilibru mental. A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.

 

Graviola recunoastere internationala si nationala

GRAVIOLA a intrat in atenţia tuturor, de la oameni de ştiinţă până la nutriţionişti şi persoane pasionate de viaţa sănătoasă, datorită capacitatii de a lupta cu cancerul.

În S.U.A., studiile științifice ale sucului de Graviola au început în anii 1940. Atunci s-a demonstrat ca poate ajuta la prevenirea sau ameliorarea spasmelor sau convulsiilor.

Însa, în 1976, un program de screening pentru plante, a descoperit actiunea puternica a frunzelor si a tulpinilor de Graviola în lupta împotriva cresterii celulare nedorite. Stiinta si medicina au luat în seama acest fenomen si a început sa primeasca mai multa atentie.

Rezultatele cercetărilor au demonstrat potenţialul important pe care îl are acest produs pentru viitorul medicinei.

Ovidiu Bojor este un renumit farmacist și deopotrivă fondator al fitoterapiei moderne în România. 
 
Academician și fitoterapeut român, membru al Academiei de Științe Medicale. Este deținător al titlului de Senior Honoris Causa, brevet acordat de către Forumul Președinților Patronatelor din România și Diploma de Merit Academic, acordată de președintele Academiei Române. Ovidiu Bojor recomanda GRAVIOLA impotriva tumorilor.

Studiile au arătat că Graviola este de până la 10.000 de ori mai eficienta la uciderea și înlăturarea celulelor nesănătoase decât omologul său chimic obișnuit.

Profesor asoc. dr. Corneliu Moldovan, directorul Institutului National pentru Medicina Complementara si Alternativa “Prof. Dr. Florin Bratila” recomanda GRAVIOLA impotriva afectiunilor grave. 

GRAVIOLA  a fost prezentata la ”Al V-lea Congres National cu  Participare Internationala de Medicina Integrativa“ din cadrul Institutul National pentru Medicina Complementara si Alternativa “Prof. Dr. Florin Bratila”, iar medicii accepta, in sfarsit, meritele GRAVIOLA care a salvat mii de oameni de la afectiuni foarte grave.

graviola capsule.  graviola capsule.  graviola capsule.  graviola capsule.  graviola capsule.  graviola capsule.  graviola capsule.  graviola capsgraviola capsule.  graviola capsule.  graviola capsule.  graviola capsule.  graviola capsule. ule. 

S-ar putea să-ți placă și…

Call Now Button preloader