Reducere!

Ecoblue detergent vase lichid cu ingrediente naturale si organice – 500 ml

25.98 lei 20.98 lei

  • Contine ingrediente naturale si organice
  • Certificat de Certisys
  • Indeparteaza murdaria si grasimile, lasand vasele curate si stralucitoare cu o mireasma discreta naturala de citrice

Stoc epuizat

Descriere

De ce sa folosim Ecoblue detergent vase cu ingrediente naturale si organice?

Ecoblue detergent vase contine ingrediente naturale si organice

Societatea moderna, cu acces facil la apa si canalizare, la masini de spalat automate tot mai performante crede ca daca spala si se spala mai des si utilizeaza produse care promit tot mai multe performante au grija si de sanatatea lor.

Un vas spalat nu inseamna cu nu pastreaza urme din agentii de curatare folositi. In contact cu pielea, anumiti detergenti de vase pot provoca alergii. Aceste alergii duc la scaderea imunitatii organismului, la aparitia inflamatiilor in cazuri mai grave si la probleme respiratorii.

In ultimii ani cercetarile au aratat ca exista modificari chiar la nivel endocrin, crescand incidenta acestor boli in randul populatiei.

Una dintre solutii ar fi clatirea abundenta a vaselor  in speranta ca eliminam aceste substante fara sa ne gandim ca apa folosita pentru clatire ajunge in mediul inconjurator si inapoi la noi in apa de la robinet care o folosim tot noi si care prin ignoranta noastra a tuturor scade an de an calitatea ei.

 

Agentii tensioactivi 

Ingredientele active din produsele de curatare si de ingrijire personala – sunt produse pe scara de milioane de tone pe an. Dupa fiecare aplicare acestea sunt clatite cu apa si ajung intr-un fel sau altul in mediul inconjurator.

Au existat efecte daunatoare de la stfel de emisii la scara larga. Atunci cand agentii tensioactivi se descompun lent in mediul inconjurator, problemele variaza de la spumarea inestetica la efectele toxice asupra organismelor acvatice. Unele dintre aceste substante chimice au fost implicate in perturbari endocrine. Termenul este folosit pentru a descrie substantele care pot modifica activitatea hormonala in organism.

In ultimii ani, a existat un interes fata de agentii tensioactivi pe baza de zahar, datorita biodegradabilitatii imbunatatite si a toxicitatii mai scazute. Ele sunt, de asemenea, derivate din surse naturale si regenerabile, adaugand un alt beneficiu :“chimia verde”.

Din repect pentru noi si mediul inconjurator va punem la dispozitie optiuni naturale de spalare si curatare.

Detergentul lichid Ecoblue pentru vase are o actiune puternica asupra vaselor murdare. Formula lui naturala indeparteaza murdaria si grasimile, lasand vasele curate si stralucitoare cu o mireasma discreta naturala de citrice. Se clateste usor si este sigur pentru curatarea ustensilelor pentru bebelusi, portelanuri fine si tacamuri.

Ingrediente :  5 % surfactant din zahar, 5-15 % alcool sulfat din ulei de nuca de cocos, ulei esential organic de portocala.

Produsul Ecoblue detergent vase este certificat CERTISYS.

Mod de utilizare Ecoblue detergent vase:

Pentru vase normal de murdare folositi pentru spalare 5 ml (1 jet) solutie la 5 litri de apa. Doza se poate mari pentru vase foarte murdare sau pentru vase cu reziduuri dure sau reziduuri de grasime.

Precautii: 

Cititi cu atentie instructiunile. Nu folositi pentru curatarea fetei, mainilor, corpului si a alimentelor. Nu lasati produsul la indemana copiilor. In caz de contact cu ochii clatiti cu multa apa si adresati-va unui medic. Daca este inghitit adresati-va urgent medicului , aratati-i amabalajul sau eticheta produsului.

Call Now Button preloader