Fosfosercaps-depresie-Alzheimer-memorie-dementa

Fin Fosfosercaps (90cps) – pentru concentrare şi memorie

416.00 lei

 • Ajută la funcţionarea sistemului nervos;
 • Regenereaza celulele creierului;
 • Eficient in starile de neliniste, depresie, anxietate, dementa; 
 • Promoveaza o stare de comfort emotional, claritate in gandire si in luarea deciziilor;
 • Sursă de fosfatidilserină, popular în rândul studenţilor şi seniorilor;
 • Recomandat pentru manageri şi oamenii activi din punct de vedere intelectual.
 • Descriere

Descriere

Fosfosercaps a fost declarat de Asociaţia Vânzătorilor de Produse Alimentare Sănătoase în Helsinki ca produsul anului 2002. La scurt timp după aceea a ajuns pe piaţa romaneasca şi în curând a devenit unul din cele mai populare produse.

Reprezintă un complex de fosfatidilserină lecitină din soia şi acid fosfatic brevetat (studiile făcute în Europa şi în USA arată că aceste substanţe pot ajuta la combaterea stresului pe termen lung).

Fosfatidilserina face parte din celulele organismului, ajută la funcţionarea sistemului nervos, este benefică pentru concentrare şi capacitatea de învăţare.

Fosfosercaps depresie Alzheimer memorie dementa

Fosfosercaps depresie Alzheimer memorie dementa

Fosfosercaps medicament pentru memorie

Statistic, printre consumatorii frecvenţi ai acestui produs sunt seniorii, este îndrăgit de către studenţi, este solicitat de persoane de vârstă productivă, popular este între manageri şi oamenii activi din punct de vedere intelectual.

 

Parametri

COMPOZIŢIE: Fosfolipide obţinute din soia. Învelișul capsulei conţine gelatina bovină.
CONŢINUTUL DE SUBSTANŢE ACTIVE: Conţinut de substanţe active în 2 capsule: fosfatidilserina 200 mg, acid fosfatic 200 mg.
AMBALAJ: 90 capsule
DOZA RECOMANDATĂ: 1 capsulă de 2x pe zi,dimineaţa şi la prânz, împreună cu mâncare.
INSTRUCŢIUNI DE UTILIZARE: Suplimentul alimentar nu este destinat copiilor sub de 3 ani. Suplimentul alimentar nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat. A se păstra la temperaturi sub 25°C. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A nu se depăși doza zilnică recomandată.
PRODUCĂTOR: Hankintatukku Oy, Lehtolankatu 18, FI 03600 Karkkila, Finland

 

Fosfatidilserina

Fosfatidilserina este o fosfolipida (o substanta grasa, complexa) care poate fi gasita in toate celulele organismului, dar in special la nivelul membranei neuronale, reprezentand aproximativ 70% din masa tesutului nervos.

Desi organismul are capacitatea de a sintetiza fosfatidilserina, o mare parte din cantitate provine din alimentatie. Primele produse pe baza de fosfatidilserina se extrageau din creier bovin, dar in prezent se prefera ca surse varza si soia.

 

Cum actioneaza Fosfosercaps?

La nivel cerebral, fosfatidilserina stimuleaza secretia de dopamina (neurotransmitator inhibitor, deficitul in centrii motori din creier este asociat bolii Parkinson), sustine productia de acetilcolina, reduce nivelul cortizolului (principalul hormon secretat de organism in stres intens) si potenteaza metabolismul glucozei in creier (principalul carburant al creierului).

 

Beneficii:

 • Regenereaza celulele creierului;
 • La copii cu afectiuni cerebrale se activeaza functiile mentale (gandesc mult mai repede);
 • Eficient in starile de depresie, anxietate, tulburari bipolare si in stari de neliniste;
 • La varstnici ce au suferit accidente cerebrale imbunatateste functiile mentale, iar pe cei cu dementa ii ajuta, crescand ritmului de gandire, al perceptiei si intelegerii;
 • La bolnavii de scleroza diseminata ajuta la – imbunatatirea conditiei – oboseala mai redusa – activitate marita;
 • Eficient in starile de depresie, anxietate, tulburari bipolare si in stari de neliniste;
 • Stimuleaza memoria;
 • Recomandat pentru cei cu profesii solicitante psihic sau pentru elevi si studenti in timpul sesiunilor de examen;
 • Absortie si eficienta maxima, efect de lunga durata;
 • Imbunatateste concentrarea, asigura cresterea capacitatii psihice;
 • Inca de la prima utilizare promoveaza o stare de comfort emotional, claritate in gandire si in luarea deciziilor;
 • Recomandat pentru elevi, studenti, profesori si manageri;
 • In cazul persoanelor diagnosticate cu Alzheimer, administrat pe o perioada de minimum 6-12 saptamani, poate reduce o parte din simptomatologie. Efectele se manifesta mai ales in cazul pacientilor a caror afectiune a fost descoperita in faza incipienta.

 

Fosfatidilserina imbunatateste puterea de memorie, abilitatile lingvistice si atentia in cazul persoanelor care experimenteaza un declin cognitiv asociat varstei.

ADHD: studiile efectuate in cazul copiilor diagnosticati cu ADHD au evidentiat atat cresterea atentiei, cat si reducerea impulsivitatii, la administrarea de fosfatidilserina.
Cresterea rezistentei la efort: administrarea produselor cu continut de fosfatidilserina sustine metabolismul celulelor musculare in efort fizic intens, reducand senzatia de febra musculara si reduce nivelul de cortizol secretat in organism in timpul efortului fizic intens.

 

Acid Fosfatic

Fosfatul este anionul intracelular principal; in celula, fosforul este in principal implicat sub forma de fosfor organic in metabolismul glucidic si lipidic sau este legat de proteine si doar o mica parte este prezenta ca ion fosfat.

Fosforul intra in compozitia oaselor si a dintilor, este unul din constituentii acizilor nucleici, nucleoproteinelor, fosfolipidelor din membranele celulare; este de asemenea implicat in mentinerea echilibrului acido-bazic, in stocarea si transferul de energie, in procese enzimatice, stimuleaza contractia musculara si este necesar pentru mentinerea activitatii neuronale.

Fosfosercaps este aprobat de Ministerul Sanatatii, fiind inregistrat in registrul igienistului sef cu avizul Institutului de Stat pentru Sanatate si indeplineste normele stricte GMP (GOOD Manufacturing Practice).

 

Finclub

 

Call Now Button