-23%
insulina verde

Insulina Verde – regleaza glicemia oscilanta (90 cps)

259.00 lei 199.47 lei

  • Regleaza glicemia oscilanta;
  • Reduce glicemia;
  • Ajuta la refacerea organelor interne afectate de diabet; 
  • Scade dorinta de dulce. 
  • Descriere

Descriere

INSULINA VERDE este descoperirea stiintifica brevetata de dr. Ionut Moraru ca adjuvant pentru bolnavii de diabet.

COMPOZITIE INSULINA VERDE

  1. AMRITA – polen poliflor atomizat, fermentat in otet din kombucha si miere, uscat pe pat de maltodextrina. Amrita este obtinuta printr-o tehnica speciala de fermentatie aeroba si anaeroba, patentata, a polenului.

Polenul impreuna cu kombucha, reprezinta un produs deosebit de bogat nutritional, o sursa de proteina de inalta calitate, care fac ca insulina verde sa aibe un continut complex si echilibrat de aminoacizi.

 

  1. GYMNEMA SYLVESTRE — contine mai multe substante active care indeparteaza dorinta si necesitatea de dulce, contine acid gimnemic care scade glucoza din sange, blocheaza totodata absorbtia zaharului in sange, ajuta pancreasul sa produca mai usor insulina necesara corpului, scade colesterolul nesanatos din sange, are proprietati antiinflamatorii.

 

  1. TURMERIC – CURCUMA LONGA — cel mai renumit antiinflamator din lume, la fel de puternic ca si cortizonul. Turmericul este un antioxidant foarte puternic, lupta impotriva radicalilor liberi si a imbatranirii premature a organelor interne.

 

  1. CASTRAVETELE AMAR — MOMORDICA CHARANTIA — proprietati antidiabetice recunoscute la nivel mondial. Ajuta la scaderea glicemiei, ajuta pancreasul la productia de celule beta si la producerea  naturala a insulinei, regleaza glicemia oscilanta. Insulina verde beneficiaza de o cantitate echilibrata de castravete amar, atat de necesar in nutritia diabeticilor.

 

  1. AFIN AMERICAN, FRUCT — VACCINIUM MACROCARPON — fruct salbatic, puternic antioxidant, are un continut extrem de mic de zahar si un continut ridicat de pectina, nu permite degradarea celulara, extrem de des intalnita in diabet.

 

INSULINA VERDE

  1. DUD NEGRU, FRUNZE — MORUS NIGRA — Frunzele de dud cu o actiune hipoglicemianta extraordinara, contin acid aspartic, antocianine, tanin,  arginina, acid folic, acizi organici, betacaroten si diverse substante minerale. Acestea scad glicemia, nu permit dezvoltarea diabetului zaharat, ajuta la mentinerea organelor afectate.

 

  1. TECI DE FASOLE — PHASEOLUS VULGARIS — Acest tip de fasole contine o insemnata cantitate de arginine si flavonoizi (favorizeaza transportul antioxidantilor puternici prin tracul sangvin). Extreme de indicate pacientilor cu diabet deoarece are capacitate hipoglicemianta ( scade glicemia).

 

  1. STEVIA REBAUDIANA — FRUNZE — supranumita “zahar natural” este foarte saraca in calorii si de cateva sute de ori mai dulce decat zaharul traditional. Unul din dintre cei mai importanti compusi ai steviei este acidul clorogenic a carui proprietate este de a reduce glucoza din sange.

 

  1. SCORTISOARA utilizata in Insulina Verde imbunatateste capacitatea insulinei de a metaboliza glucoza, ajutand astfel la controlul nivelului de zahar din sange.           
  2. GHIMBIR — antiinflamator puternic cu beneficii multiple. Analgezic si antioxidant cu efect impotriva greturilor stomacare, a balonarii, un foarte bun antidot impotriva raului pe mare. Puternic efect antiparazitar, ameliorator al durerilor cauzate de inflamatii, puternic afrodisiac, imbunatateste functiile sexuale, regleaza functiile hormonale. Previne imbolnavirile si astfel lupta impotriva instaurarii sau dezvoltarii diabetului zaharat.

    INSULINA VERDE

     

  3. GINSENG COREEAN—PANAX GINSENG — Efect antistres pe termen indelungat, situatie in care se afla multi dintre pacientii afectati de diabet. De asemenea, ginseng-ul are efecte benefice asupra metabolismului glucidelor in cazul persoanelor cu diabet de tip 2, ducand la scaderea cu 20% a nivelului glucozei din sange.

 

  1. ROZMARIN — ROSMARINUS OFFICINALIS — Frunzele de rozmarin stimuleazã secretia sucurilor digestive, au proprietãti  antiseptice si diuretice. Se recomanda in starile de astenie si in convalesceta.

 

  1. LEMONGRASS — CYMBOPOGON CITRATUS — Frunzele de lemongrass contina antioxidanti, flavonoide si compusi fenolici. Principalul  component al citronelei este lemonalul sau citralul, care are calitati antifungice si antimicrobiene. Alte beneficii recunoscute sunt detoxifierea, anticancerigen, eficient in tulburari ale stomacului, insomnie, tulburari respiratorii, scade febra, intareste sistemul imunitar.

 

  1. PIPER NEGRU — PIPER NIGRUM — activeaza curcuminoidele din turmeric curcuma pentru un efect maxim. Piperul actioneaza ca un stimulator pentru organism. Absorbtia anumitor nutrienti este sporita atunci cand intra in functiune alcaloizii din piper. Betacarotenul, seleniul si vitamina B sunt absorbite mai rapid si mai eficient in organism atunci cand piperul intra in contact cu alimentele care contin aceste substante.

 

  1. CHIMEN — CARUM CARVI — foarte bun in bronsite, colici intestinali, constipatii, colon iritabil, dureri menstruale, urticarii. Practic nu permite degradarea organelor interne, datorate diferitelor inflamatii si scaderi ale imunitatii. Un protector veritabil in lupta cu bolile degenerative.

 

  1. PICOLINAT DE CROM — cromul ca oligo mineral este necesar corpului uman pentru o buna functionare. Calitatea principala este cea de a regla zaharul din sange, de a regla glicemia oscilanta. Ajuta si la mentinerea greutatii, sanatatea cardiaca si cerebrala.

 

INSULINA VERDE ADMINISTRARE

  •  1 capsula de 1-3 ori/ zi, inainte de masa

!ATENTIONARI utilizare INSULINA VERDE!

A nu se consuma de catre femeile insarcinate sau care alapteaza!

A nu se utiliza de catre personele alergice la oricare dintre componentele produsului!

Consultati  specialistul inainte de utilizare!

S-ar putea să-ți placă și…

Call Now Button