Reduceri!

BorelissPro (60 cps) – ameliorează simptomele mușcăturilor de căpușă

110.00 lei

  • Este o formulă medicală;
  • Stimulează imunitatea si ameliorează simptomele mușcăturilor de căpușă, fiind folosit in boala Lyme;
  • Contine uleiurile esentiale de oregano, troscot, usturoi, ghimpe, trandafir sălbatic care pot distruge bacteria Borrelia burgdorferi, fără ca aceasta să se mai dezvolte.

Descriere

BorelissPro este o sursă importantă de compuși fenolici, acid clorogenic, iridoizi și alcaloizi. Utilizarea de ingrediente în proporții perfect echilibrate, împreună cu formula medicala a antioxidanților sporesc eficiența suplimentului BorelissPro.

Toate ingredientele din compoziția suplimentului BorelissPro stimulează imunitatea organismului și ameliorează simptomele determinate de mușcăturile de căpușă.

Trandafirul sălbatic (Cistus incanus) este o excelentă sursă de polifenoli, cu proprietăți antioxidante, care oferă un sprijin real sistemului imunitar. Îmbunătățește calitatea vieții, încetinește procesul de îmbatrânire și ajută la menținerea unui aspect sănătos al pielii. Asigură echilibrul bacterian al florei intestinale.

BorelissPro (formula specială de antioxidanți obținută din extract uscat de fructe și legume) oferă organismului valori ridicate de antioxidanți, care ajută la buna funcționare asistemului imunitar și la procesul de detoxifiere.

Extractul de rădăcină de ghimpe ajută la detoxifierea organismului și are un efect imunostimulator. Conține iridoizi de valoare care contribuie la menținerea sănătății oaselor și articulațiilor; stimuleaza activitatea sistemului imunitar.

Extractul de usturoi conține flavoinoizi și o cantitate însemnată de sulf organic sub formă de alicină și scordinină. Usturoiul sprijină funcționarea sănătoasă a inimii și ajută la menținerea nivelului normal de colesterol. Este recunoscut pentru impactul său pozitiv asupra sistemului imunitar.

Extractul de oregano are puternic efect imunostimulator. Este totodată o sursă bogată de bioflavonoizi, care asigură protecția celulelor impotriva radicalilor liberi .

Extract de troscot japonez sprijină sistemul imunitar, contribuie la detoxifiere si ameliorează simptomele cauzate de mușcătura de căpușă.

Opinii științifice despre BorelissPro

 

“Datorită formulei inovative bazate pe ingrediente naturale care garantează sinergia reciprocă, suplimentul alimentar BorelissPro are o eficiență unică in prevenirea bolii Lyme și ameliorează efectele mușcăturii de căpușă.”                                                                                    Dr.Piotr Kardasz, Președinte al Consiliului Știintific DuoLife

“Întâlnesc din ce in ce mai mulți pacienți care suferă de boala Lyme, afecțiune greu de diagnosticat și de prescris un tratament eficient. Când nu este tratată corespunzător are un efect devastator asupra corpului uman. Medicina naturistă s-a dovedit a fi indispensabilă în astfel de cazuri. Experiența dobândită astfel a fost utilizată la producerea BorelissPro, supliment pe care l-am recomandat de atunci pacienților mei.”                                                                       

                                                                      Prof. Wiktor Stelmach, PharmD, MD Membru in Consiliul Științific DuoLife

BorelissPro nu conține conservanți sau igrediente modificate genetic.

Mod de prezentare: flacon cu 60 capsule 

Doza recomandată: 1-2 capsule pe zi 

Borelisspro-boala-lyme-si-muscatura-capusa

Borelisspro-Boala-Lyme-si-muscatura-capusa

Cum ne protejăm de căpușe pentru a preveni boala Lyme?

 

• În perioada aprilie-septembrie, când capușele sunt cele mai active, vom evita zonele împădurite, mersul prin iarba mare și prin frunze.

• În parc, la picnic sau în excursii vom folosi haine de culoare deschisă pentru a repera rapid capușele care se catără pe materialul textil, vom acoperi zonele de piele expuse, vom observa atent și repetat starea hainelor și a pielii, cu îndepărtarea imediată a capuselor folosind pensete. Este important să extragem toata capusa, nu doar corpul ei!

• Părinții trebuie să verifice copiii de căpuse sub brațe, în și în jurul urechilor, în interiorul buricului, în spatele genunchilor, în jurul taliei și mai ales în parul lor. Se examinează și animalele de companie, pentru că de multe ori, căpușele se pot ascunde în blana cainelui sau a pisicii.

• Aplicați pe piele si pe haine un repelent contra căpuselor, care are în compoziție ulei esențial de eucalipt sau de lămaie.

• Părinții vor aplica mereu aceste produse copiilor, ferindu-le mainile, gura și ochii.

• Folosiți pantaloni lungi și sosete când vă plimbați prin paduri, prin zonele cu mulți copaci și când strangeți frunzele căzute.

• Este de preferat să se facă duș imediat ce se ajunge acasă.

• Dacă aveti uscător de haine cu aer fierbinte, puneți articolele vestimentare în acesta. În acest mod distrugeți orice fel de insecte rămase pe hainele cu care ați fost afară!

Cititi si

Sanatate interzisa sau lipsa de informare?

Call Now Button preloader