Aur Coloidal (Royal Gold – Freeways) 15ppm 500 ml – antistres, antidepresiv natural

125.00 lei

 • contribuie la regenerarea structurilor nervoase (se recomanda in cazul depresiilor, a afectiunilor precum Alzheimer, Parkinson), la scaderea rapida a stresului, a anxietatii, a agitatiei;
 • mareste puterea de introspectie;
 • ajuta la cresterea coeficientului de inteligenta (pana la 20 unitati pe scara Stanford-Binet), refacerea organelor slabite, reglarea sistemului endocrin, sanatatea articulatiilor, reglarea fluxului sangvin, normalizarea tensiunii arteriale.

Stoc epuizat

Descriere

Aur Coloidal (Royal Gold – Freeways)

In medicina traditionala, aurul era folosit pentru:

 • refacerea organelor slabite;
 • reglarea sistemului endocrin;
 • sanatatea articulatiilor;
 • reglarea fluxului sangvin;
 • normalizarea tensiunii arteriale.

Printre alte beneficii ale utilizarii aurului enumeram:

 • scaderea rapida a stresului, a anxietatii, a starilor depresive, a agitatiei;
 • mareste puterea de introspectie;
 • ajuta la cresterea coeficientului de inteligenta (pana la 20 unitati pe scara Stanford-Binet).

 

Aur Coloidal (Royal Gold – Freeways) – conferinta Dr. Catalin Luca

Beneficiile aurului coloidal ne sunt prezentate de Dr. Catalina Luca. Inregistrarea video a conferintei o gasiti la finalul articolului.

“Aurul ajuta la regenerarea, recrearea organismului.

Aurul conditioneaza, catalizeaza procesele din organism. Foarte multe procese, in organism, nu exista daca nu exista aur.

Aurul impreuna cu argintul genereaza o actiune extraordinar de puternica. Aurul intra la nivel cardio-vascular in primul rand, imbunatatind activitatea muschiului inimii si a vaselor de sange.

Lipsa aurului in organism conduce la aparitia vaselor proeminente – varice, la modificarea contractilitatii inimii, la aparitia problemelor la nivel psiho-emotional.

Aurul creste capacitatea de a memora, hraneste teaca de mielina si ajuta la buna functionare a proceselor de transmitere neuronala.

Exista studii care atesta cresterea coeficientului de inteligenta odata cu administrarea aurului coloidal. Aurul coloidal ajuta la regenerarea structurilor nervoase care conduc la recuperarea, stabilirea unui coeficient de inteligenta normal.

 

Aur Coloidal Royal Gold Freeways

Aur Coloidal Royal Gold Freeways

 

Aurul coloidal ne ajuta in timpul derularii unor activitati cerebrale intense (proiecte, dead line-uri, examene), cand simtim ca mintea noastra oboseste prea repede, cand uitam diverse lucruri.

Aurul coloidal regenereaza, stimuleaza structurile nervoase pentru a se reface, de aceea se rocomanda in cazul depresiilor, a afectiunilor precum Alzheimer, Parkinson.”

 

Inregistrare conferinta Dr. Catalin Luca

 

 

Freeways

 

Call Now Button preloader