Reduceri!

Argint Coloidal (Aqua Silver – Freeways) 55ppm 500 ml – antibiotic natural

140.00 lei

  • Germicid si antibacterian extrem de puternic si rapid, distrugand peste 600 de tipuri de microbi (virusuri, bacterii, ciuperci, stafilococi etc.);
  • Ajuta la o mai buna oxigenare a organismului datorita normalizarii fluxului sangvin;
  • Contine un argint cu o puritate de 99,999%;
  • Apa in care se disperseaza aceasta structura coloidala ionica este distilata, ultrapurificata si structurata.

Stoc epuizat

Descriere

Argint Coloidal (Aqua Silver – Freeways)

  • ajuta la o mai buna oxigenare a organismului datorita normalizarii fluxului sangvin;
  • contribuie la transformarea pH-ului din acid in bazic, permitand sistemului imunitar sa actioneze la nivel optim;
  • are un efect germicid si antibacterian extrem de puternic si rapid, distrugand peste 600 de tipuri de microbi (virusuri, bacterii, ciuperci, stafilococi etc.);
  • se poate folosi cu succes si in zgarieturi sau pentru ameliorarea leziunilor lasate de arsuri.

 

Argint Coloidal beneficii – conferinta Dr. Catalin Luca

Dr. Catalin Luca ne prezinta beneficiile argintului coloidal si cateva exemple de cazuri rezolvate cu acest produs minunat. Inregistrarea video a conferintei o gasiti la finalul articolului.

„Sunt mai multe moduri de prelucrare, obtinere a argintului coloidal, prin electroliza, prin electrostimulare, prin arc, praf dizolvat in apa distilata, care nu sunt sanatoase.

Ne-am propus sa aducem in Romania un produs cu adevarat viabil, extraordinar de bun si sanatos.

Argint Coloidal Aqua Silver Freeways pret antibiotic natural

 

Argint Coloidal Ionic

Argintul coloidal este un produs ionic coloidal in care substantele active sunt inglobate intr-o structura nanometrica (foarte mica) si au capacitatea de a patrunde in celule.

La administrarea unui medicament, atat celulele sanatoase cat si cele nesanatoase, daca simt ca acel produs nu este propriu celulei, il resping. Sunt multe medicamente care odata intrate in organism nu reusesc sa actioneze asupra celulei tumorale pentru ca nu au capapcitatea de a trece de acea membrana protectoare a acesteia.

Argintul coloidal si aurul coloidal, care au aceasta structura nanometrica, patrund prin aceasta bariera nedectate datorita dimensiunii atat de mici care le permite sa nu fie vazute de acele santinele ale celulei.

Celula sanatoasa metabolizeaza aceste substante in masura in care are nevoie. Fiecare celula are un PH intre 7,2 – 7,5. In momentul in care noi aducem in organism substante care nu sunt sanatoase (alimente, apa – care nu sunt bune), acestea modifica PH-ul celulei, diminuandu-l, capacitatea celulei se modifica si astfel apar dusmanii – bacterii, virusuri care ataca acele celule si duc la imbolnavirea lor.

Altfel spus, scaderea PH-ului conduce la imbolnavirea celului. In momentul in care scade PH-ul, scade rata de absorbtie a oxigenului si implicit apare acidoza. Ionii de argint vin la nivelul celulei si ii modifica PH-ul, crescandu-l peste 6.9 – 7.0, nivel la care celula tumorala nu mai rezista. Mai mult decat atat, ajuta la oxigenarea acelei celule.

Celulele tumorale sunt anaerobe (99% dintre ele), deci nu iubesc oxigenul. In momentul in care aducem ionii de argint, ei vin impreuna cu oxigen, cresc PH-ul si omoara celulele tumorale.

 

Argint Coloidal Ionic – structura

Structura argintului coloidal ionic arata ca o cruce in care in mijloc exista oxigen, pe laturi exista hidrogen si in capete exista argintul.

El vine cu aceasta structura, aduce oxigen in celule, creste PH-ul si omoara celulele tumorale.

Foarte mult se vorbeste despre argint ca fiind cel mai bun antibiotic natural, omoara virusurile, bacteriile, ciupercile, fungii etc. Este partial adevarat.

Structura coloidala a argintului determina o anumita reactie la nivelul virusurilor, dar ea este axata in special pe bacterii.

Structura ionica a argintului coloidal este axata in special pe virusuri, se lipeste la nivelul membranei  celulelor bolnave si le adoarme, le inactiveaza, nu omoara virusul in sine, ci il inactiveaza. In acest moment organismul il recunoaste si il elimina. Aceasta este actiunea prin care argintul coloidal determina de fapt eliminarea din organism a virusurilor, adormindu-le, apoi organismul le da afara.

La nivelul bacteriilor, ciupercilor actiunea este directa, le distruge.

Per ansamblu, argintul coloidal este de fapt un antibiotic mult mai eficient deoarece nu creeaza rezistenta cum fac multe alte antibiotice clasice care nu reusesc sa distruga anumite virusuri. De aceea putem folosi argint coloidal pentru orice fel de virus.

Este foarte importanta calitatea argintului folosit.

Argint Coloidal (Aqua Silver) contine un argint cu o puritate de 99,999%.

De asemenea, o importanta deosebita i se acorda si apei, suspensiei in care se disperseaza aceste structuri coloidale ionice. Apa este distilata, ultrapurificata si structurata.

Structura, substanta, stabilitatea argintului coloidal este data de calitatea acestor doua elemente: calitatea argintului si calitatea apei.

 

Cancer pulmonar

Am folosit argint coloidal in cazuri de cancer pulmonar (neoplasme pulmonare) cu expectoratii, in care omul respectiv abia respira. Administrarea argintului coloidal a avut rezultate extraordinare, mergand foarte bine pe toate bacteriile care existau acolo.

In cancerul pulmonar, argintul coloidal se duce pe de o parte catre celula tumorala, iar pe de alta parte catre bacteriile care exista si suprainfecteaza mediul respectiv.

 

Infectii urinare

Imi aduc aminte de o doamna care a suferit de infectii urinare timp de opt ani de zile. A folosit foarte multe antibiotice si nu a reusit sa se vindece.

A luat argint coloidal, a facut bai de sezut si s-a vindecat.

 

Boli de piele

Folosind argint coloidal intern, punand cataplasme cu argint coloidal, multe boli de piele se vindeca foarte repede.

 

Argint Coloidal (Aqua Silver) – foarte puternic regenerator

Ajuta la regenerarea structurii organismului.

Distruge peste 600 de tipuri de microbi.

Am intrat in posesia unor studii in care se prezinta foarte clar cum se restructureaza celula hepatica, celula pancreatica, celula renala.

 

Repet, sunt foarte importante modul in care a fost preparat si calitatea argintului coloidal

 

Va invitam sa urmariti mai jos inregistrarea conferintei domnului doctor Catalin Luca

 

 

Freeways

 

Call Now Button preloader