Reduceri!

Antivir Med – Gel antibacterian si antiviral pentru maini (50 ml)

9.88 lei

  • Gel antibacterian si antiviral pentru iginenizarea mainilor;
  • Contine argint coloidal si alcool etilic;
  • Igienizeaza si dezinfecteaza mainile fara sapun sau apa

Descriere

Antivir Med – Gel antibacterian si antiviral pentru igienizarea mainilor.

Igienizează și dezinfectează mainile fără săpun sau apă. Antivir Med – Gel antibacterian si antiviral pentru maini este ideal pentru situaţiile în care nu sunteţi într-un loc unde vă puteţi spăla cu apă și săpun.

Antivir Med – Gel antibacterian are o formulă concentrată fiind nesesară doar o cantitate mică pentru igienizarea mainilor.

Conţine agenţi atimicrobieni și antivirali – alcool etilic, argint coloidal și glicerină care hidratează mainile.

INGREDIENTE: apa, alcool etilic, trietanolamină, carbomer, gligerină, aroma mere verzi, argint coloidal.

Recomandare de folosire

Se pune puţin gel în palme și se masează pană la uscare. A se folosi fără apă.

ATENTIE! A nu se lăsa la îndemana copiilor. A se păstra departe de surse de căldura, suprafeţe încinse, scantei, flăcări deschide sau alte surse de aprindere. In caz de înghiţire sunaţi imediat un medic. Provoacă o gravă iritaţie a ochilor.

Ce este argintul coloidal?

Înainte să fie inventat frigiderul, exista o practică obișnuită de a pune o monedă de argint într-un recipient cu lapte, deoarece era cunoscut faptul că argintul împiedică dezvoltarea bacteriilor şi a microorganismelor care duc la alterarea laptelui.

Datând din timpuri străvechi, argintul a fost, de asemenea, un remediu folosit împotriva răspândirii bolilor, sub formă de săruri şi soluţii medicinale. Sărurile şi soluţiile au fost folosite cu succes la tratarea inciziilor chirurgicale, a rănilor, arsurilor şi infecţiilor. Utilizarea sa ca antibiotic natural a continuat până în anii 1940, când au apărut antibioticele moderne.

După cercetări asidue s-a arătat că, responsabili pentru efectul puternic antimicrobian asupra a mai mult de 650 de organisme unicelulare, sunt ionii de argint.

Antivir Med – Gel antibacterian pentru maini contine argint coloidal cu particule foarte mici, de dimensiuni nanometrice, de argint suspendat. 

Studiile recente au demonstrat calităţile terapeutice ale argintului coloidal, printre cele mai apreciate fiind efectele antimicrobiene, antibacteriene, antifungice, antivirale şi antiinflamatoare.

Antivir Med – Gel antibacterian Antivir Med – Gel antibacterian Antivir Med – Gel antibacterian Antivir Med – Gel antibacterian Antivir Med – Gel antibacterian Antivir Med – Gel antibacterian Antivir Med – Gel antibacterian

S-ar putea să-ți placă și…

Call Now Button preloader