Reduceri!

Antivir FORTE – Gel pentru igienizarea mainilor (100 ml)

19.20 lei

  • Gel antibacterian si antiviral pentru igienizarea mâinilor 
  • Conţine alcool etilic, argint coloidal, oregano și ulei de lavandă
  • Formula specială care igienizează și dezinfectează mâinile fără săpun sau apă

Descriere

Antivir FORTE este un gel pentru igienizarea mainilor folosit în situaţii excepţionale în care nu sunteţi într-un loc unde vă puteţi spăla pe mâini cu apă și săpun.

Este antibacterian, antiviral si dezinfectează mainile fără săpun sau apă. Antivir FORTE are o formulă concentrată fiind nesesară doar o cantitate mică pentru igienizarea mainilor. Conţine agenţi antimicrobieni și antivirali – alcool etilic, argint coloidal, oregano și ulei de lavandă.

INGREDIENTE: apă, alcool etilic, trietanolamină, carbopol, glicerina, extract de lavandă, extract de oregano, argint coloidal.

RECOMANDARE DE FOLOSIRE: Se pune puţin gel în palme și se masează pană la uscare. A se folosi fără apă.

ATENTIE! A nu se lăsa la îndemana copiilor. A se păstra departe de surse de căldură, suprafeţe încinse, scantei, flăcări deschise sau alte surse de aprindere. În caz de înghiţire sunaţi imediat un medic. Provoacă o gravă iritaţie a ochilor.

Ce este argintul coloidal?

Înainte să fie inventat frigiderul, exista o practică obișnuită de a pune o monedă de argint într-un recipient cu lapte, deoarece era cunoscut faptul că argintul împiedică dezvoltarea bacteriilor şi a microorganismelor care duc la alterarea laptelui.

Datând din timpuri străvechi, argintul a fost, de asemenea, un remediu folosit împotriva răspândirii bolilor, sub formă de săruri şi soluţii medicinale. Sărurile şi soluţiile au fost folosite cu succes la tratarea inciziilor chirurgicale, a rănilor, arsurilor şi infecţiilor. Utilizarea sa ca antibiotic natural a continuat până în anii 1940, când au apărut antibioticele moderne.

După cercetări asidue s-a arătat că, responsabili pentru efectul puternic antimicrobian asupra a mai mult de 650 de organisme unicelulare, sunt ionii de argint.

Antivir FORTE – Gel pentru igienizarea mainilor contine argint coloidal cu particule foarte mici, de dimensiuni nanometrice, de argint suspendat. 

Studiile recente au demonstrat calităţile terapeutice ale argintului coloidal, printre cele mai apreciate fiind efectele antimicrobiene, antibacteriene, antifungice, antivirale şi antiinflamatoare.

Oregano – antiviral natural

Oregano este un adevarat antibiotic natural ce contine carvacrol – o substanță despre care s-a demonstrat stiințific că are puternice proprietăți antimicrobiene ce reuşeşte să distrugă membrana care protejeaza bacteriile. Carvacrolul prezent în oregano este considerat ca unul dintre cele mai puternice antivirale, antibacteriene și antifungice substanțe naturale.

Protejați-vă, nu vă expuneți!

igienizarea mainilor. igienizarea mainilor.igienizarea mainilor.igienizarea mainilor.igienizarea mainilor.igienizarea mainilor. igienizarea mainilor. igienizarea mainilor.

S-ar putea să-ți placă și…

Call Now Button preloader