LAMININE – una din cele mai bune șanse la viață

LAMININE cancer

LAMININE – una din cele mai bune șanse la viață

Medicina a ajuns departe și în viitor va ajunge și mai departe. Celulele stem Laminine sunt medicina viitorului și prezentului (pentru cunoscători). LAMININE cancer

Medicina regenerativă, una dintre cele mai recente ramuri ale medicinii, se bazează tocmai pe capacitatile celulelor stem, folosindu-le în tratamente și terapii din ce în ce mai variate. 

Celulele stem sunt considerate componentele de bază ale vieţii. Celulele stem stau la baza formării oricărui tip de celulă din organism. Una dintre cele mai bune sanse la viata atunci cand te confrunti cu afectiuni neprevazute, o repreizinta Laminine. 

Corpul are propriul mecanism de reparații.

Acesta are capacitatea fizică de a regenera celulele proprii deteriorate. Acest mecanism de reparații funcționează bine atunci când suntem tineri, dar încetinește odată cu vârsta.

Laminine revigorează și dezlănțuie acest mecanism puternic de reparații. Laminine are marele avantaj ca in componenta sa să contină anumite elemente care reactivează CELULELE STEM.

Imaginați-vă îmbunătățirea sănătății dumneavoastră care nu se deteriorează cu timpul, ci se bucură de rezistență fizică, mentală și emoțională mai mare.

Aceasta este o formula unică, patentată, care oferă cele mai multe proteine esentiale si aminoacizi de care organismul nostru are nevoie, împreună cu mecanisme adecvate de transport pentru a directiona aceste pachete nutritive in locuri in care organismul are nevoie de ele cel mai mult. 

LAMININE este o combinație de extract fertilizat de ouă aviare, proteine ​​marine și fito-proteine.

Produsul oferă organismului întregul lanț de 22 de aminoacizi esențiali. Odata ajuns in organism, acest lanț de aminoacizi acționează ca un „adaptogen” natural, reprogramând celulele stem adulte pentru a călători și a repara zonele corpului și minții care au cea mai mare nevoie.

Este un supliment alimentar natural, sigur și natural, realizat în SUA. în conformitate cu liniile directoare ale Administrației pentru Alimente și Medicamente (FDA) și ale Practicilor Curente de Bună Practică de Fabricație (CGMP).

Produsul a fost înscris în DICTIONARUL MEDICAL AMERICAN, „PHISICIANS’ DESK REFERENCE”. Aceasta este cartea de căpătâi a medicilor americani, ca un produs de vârf al medicinii alternative. (Click aici)

LAMININE cancer a obținut Medalia de Aur la Congresul Internațional de Medicină Alternativă și Complementară, București 2019. 

 • -16%
  Laminine pret laminina tratament cancer

  LAMININE (30 cps) – supranumit „Minunea vietii”

  0 out of 5
  • produs natural care reactiveaza CELULELE STEM din corpul nostru, ajutand la regenerarea celulelor imbatranite sau bolnave si astfel contribuind la însănătoșirea persoanei care urmează un tratament cu acest produs;
  • singurul produs din lume care conține  Fibroblast Factor de Creştere (FGF), serotonina naturală, precum şi vitamine, respectiv minerale;
  • activeaza mecanismul de reparare al organismului si contribuie la cresterea sănătăţii fizice, mentale si emotionale;
  • contribuie la cresterea nivelului de energie si rezistenta in cazul persoanelor ce sustin activitati fizice.
  260.00 lei 219.00 lei

 LAMININE cancer LAMININE cancer LAMININE cancer

Share this post


  preloader