Decontaminarea radioactivă a corpului uman cu ZEOLIT

Decontaminarea radioactivă

Decontaminarea radioactivă a corpului uman cu ZEOLIT

Orice test nuclear militar sau accident nuclear ne afectează pe toți

Testele militare nucleare, accidentele nucleare de tip civil și accidentele nucleare de tip militar, au câțiva parametrii comuni. În primul rand decontaminarea radioactivă a persoanelor afectate este indicat să se efectueze rapid.

În urma acestor evenimente, de regulă, produşii de fisiune, materialul fisionabil rezidual, precum şi o cantitate apreciabilă de material volatilizat provenit din solul unde a avut loc explozia (dacă are loc pe sol) sunt antrenate la mare înălţime în atmosferă.

Intoxicatia cu metale grele – se refera la plumbul, manganul, mercurul, cadmiul etc.care ajung in organismul nostru datorită poluării apei, aerului si alimentelor.

În timpul expansiunii miezului fierbinte al exploziei, datorită fenomenelor de răcire, materialele volatilizate se condensează, formând aerosoli cu o distribuţie foarte variată în dimensiuni. 

Radionuclizii prezenţi în particulele mari de aerosol cad în general pe suprafaţa pământului pe o zonă de zeci sau câteva sute de kilometri în jurul centrului exploziei (funcție de amploarea exploziei), constituind aşa numita depunere radioactivă locală (fallout local). Particulele mai mici de aerosoli radioactivi care au ajuns în straturile joase ale troposferei pot fi transportate în jurul Terrei şi pot fi depuse la mii de Km de centrul exploziei, constituind aşa numitul fallout troposferic. 

Timpul mediu de staţionare a unui radionuclid în stratosferă depinde de latitudinea şi de altitudinea la care a avut loc explozia, precum şi de perioada din an în care această explozie a fost efectuată. Pentru Stronţiu-90, de exemplu, timpul mediu de staţionare în stratosferă este de 1 an. 

În urma intrării în troposferă, produşii radioactivi sunt dispersaţi pe suprafaţa Terrei, datorită ploilor sau depunerilor uscate.

Produşii radioactivi din fallout pot duce atât la iradierea externă a organismului, cât şi la iradierea internă, în urma inhalării sau a ingestiei. Răspândirea contaminării radioactive este accentuată în momentul în care depunerile radioactive sunt preluate în reţelele hidrografice sau în lanţurile trofice.

Pericolul reprezentat de depunerile radioactive rezultate în urma exploziilor nucleare este datorat în primul rând radionuclizilor cu timp de viaţă lung (Tritiu, Carbon-14, Stronţiu-90, Cesiu-137).

Decontaminarea radioactivă a corpului uman cu ZEOLIT

 

Consecintele intoxicatiei cu metale grele sunt boli din cele mai diverse, de la cele ale sistemului nervos, la cele de metabolism sau tumorale.

Zeolitul este numit de către oamenii de ştiință si „capcana de metale grele”, deoarece scapă organismul de aceste toxine, prinzandu-le în structura sa moleculară, fiind apoi eliminat împreună cu ele prin scaun. Zeolitul este utilizat în mod obişnuit în industria de energie nucleară pentru a împiedica radionuclizii să scape de la depozitele de deşeuri de radiaţii.

Zeolitul si-a confirmat calitățile abia în urma exploziei de la Cernobil când a avut loc cel mai mare accident nuclear din istoria umanităţii.

Urmare a contaminării populației cu emisii radioactive de la centrala atomică, cazurile de cancer şi leucemie au crescut.

Acest mineral acționează ca un adevărat magnet care atrage şi scoate din organism metalele grele şi materialele radioactive. O condiție minimă este să se consume împreună cu o cantitate crescută de apă.

Zeolitul curată şi grasimile pe care corpul le acumulează. Iar omul, într-o viață, acumulează intre 20-30 de kg de toxine pe care le poartă zi de zi, an de an pentru tot restul vieții. Tipul acesta de zeolit foloseste nanotehnologia şi are forma unui fagure de miere.

Este un detoxifiant care ar trebuie folosit minim 3 luni de zile pe an. Asa cum ne spălam exteriorul în fiecare zi, trebuie să ne spălam şi interiorul nostru.

Sigur, nu murim azi când suntem atenționați de un nou nor radioactiv, dar efecte latente se vor manifesta în timp, cu atât mai mult cu cât testele și accidentele se vor repeta.

Decontaminarea radioactivă a corpului uman cu ZEOLIT Decontaminarea radioactivă a corpului uman cu ZEOLIT Decontaminarea radioactivă a corpului uman cu ZEOLIT

Citeste si:

ZEOLIT pret – Boli prevenite cu ajutorul zeolitului

Share this post


  preloader