Siropul Nin Jiom Pei Pa Koa – foarte popular în China sub denumirea de „Pei Pa Koa”, a fost creat în urmă cu 400 de ani în timpul dinastiei Qing.

Siropul Nin Jiom Pei Pa Koa este un remediu preferat al multor oameni din întreaga lume. Copiii adoră gustul dulce de migdale, ușor răcoros și întepător al siropului pe care îl iau ca pe un desert. Este atât de bun și de eficient, încât uită că este și sănătos. Administat încă de la debutul aparitiei primelor semne de răceală, siropul grăbește vindecarea.

 

Produs dintr-o varietate de ierburi naturale prețioase și miere, calmează eficient durerile de gât, ameliorează tusea, reduce flegma și protejează zonele iritate din gât, fără a folosi îndulcitori artificiali, substanțe chimice, aditivi sau coloranți.

 

Ingredientele sale acționează sinergic asupra căilor respiratorii. Lemnul dulce poate revigora circulația și poate repara leziunile gâtului. Este un bun expectorant. Fritillaria – o floare (un membru al familiei crinilor) care poate reduce inflamația căilor respiratorii. Mierea, care este un antiseptic puternic, poate acoperi zonele inflamate.

În timp ce siropurile pentru tuse încărcate cu ingrediente chimice sintetice pot provoca efecte adverse precum somnolență, amețeli, greață, vărsături sau confuzie, siropul Nin Jiom Pei Pa Koa nu creează dependentă. Il puteți lua în siguranță oricând pentru a calma tusea sau pentru a calma o durere în gât.

 

Siropul Nin Jiom Pei Pa Koa este un remediu natural din plante, fiind preferatul multor oameni din întreaga lume.

 

Cântărețul american Jason Mraz – câștigător al Premiului Grammy ia siropul Nin Jiom Pei Pa Koa înaintea fiecarui spectacol. 

Siropul Nin Jiom Pei Pa Koa este alternativa naturală la siropurile de tuse folosite atât pentru copii, cât și pentru adulți.  

Deși creat în urmă cu 400 de ani, siropul face vânzări anuale în zilele noastre de milioane de dolari. Este o adevărată comoară veche a Chinei, disponibila acum tuturor.

Afla mai multe detalii aici:

Call Now Button preloader