Auzim des vorbind despre o abordare sinergetică în soluționarea unei probleme sau alteia. V-aţi întrebat ce însemna sinergie medicamentoasa?

Sinergie medicamentoasa însemnă interacţiune a două sau mai multor produse al caror efect terapeutic final din această combinație este mai mare în comparație cu efectele fiecăruia dintre ele luate separat. Sau formula câștigătoare este 1 + 1 >2.

Poate fi periculos să asociem mai multe produse dacă nu se cunosc efectele potenţiale ale unei astfel de asocieri. Unele asocieri medicamentoase conduc la o creştere a toxicităţii unuia sau mai multor medicamente luate simultan. De cele mai multe ori producatorul informeaza asupra acestor asocieri nefaste, mentionandu-le in prospect.

Condiția obligatorie, necesară pentru obținerea unor rezultate calitative cu fiecare dintre ele separat, este alegerea corectă a produsului potrivit. Alegerea trebuie să fie în conformitate cu viața de zi cu zi – alimentația şi activitatea fizică, şi cu acțiunea produsului.

Dacă preferați metoda de sinergie medicamentoasa este important să știți că produsele nu se alternează, ci se combină❗❗

Un produs sinergic care poate fi asociat in combinatie cu alte medicamente si le potenteaza efectul este oxigenarea celulara Synergy O2. Acest produs este 100% natural si nu conține alcool, glucoză sau oricare altă substanță de pe lista substanțelor interzise de asociațiile sportive internaționale

Avantajele utilizarii Synergy O2 sunt:

👉 permite oxigenarea celulara;

👉 facilitează absorbția altor produse;

👉 stimuleaza întărirea sistemului imunitar;

👉 ajută la îmbunătățirea nivelului de energie, permițând organismului să funcționeze curat și efficient;

👉 contribuie la reducerea amețelilor, insomniei și tensiunii arteriale;

👉 oferă organismului aminoacizi esențiali pentru metabolismul proteinelor prin normalizarea pH-ului;

👉 contribuie la regenerarea membranei pulmonare;

👉 este util în special pentru persoanele cu migrenă sau cu dificultăți de concentrare;

👉 detoxifica ficatul.

NU se poate spune că SynergyO2 vindecă❗❗

Mai degrabă se poate spune că accelerează procesele de vindecare, ajută la fortificarea sistemului imunitar și oferă organismului posibilitatea de a-și pune în aplicare capacitatea sa de a lupta și de a rezista bolilor în cel mai bun mod.

Synergy O2 este o alegere buna pentru o sinergie medicamentoasa cu efect terapeutic ridicat.

sinergie medicamentoasa. sinergie medicamentoasa. sinergie medicamentoasa. sinergie medicamentoasa

Call Now Button preloader