Oxigenare celulara.Primul pas pentru a va schimba viata si starea de sanatate l-ati facut, informandu-va, citind si analizand!

Cum as putea sa va conving sa faceti urmatorii pasi?

Depinde cine doreste cu adevarat! Cine isi asuma? Cine lasa in urma placerile si obiceiurile gresite si merge pe drumul sanatatii?

Legatura dintre oxigenarea corpului, hrana, apa, gandire si sanatate este evidenta, ele lucreaza sinergic cu corpul nostru! Este suficient ca una din aceste legaturi sa nu functioneze si apare boala.

Am auzit de multe ori spunandu-se: “Esti ceea ce mananci”, Esti ceea ce bei”, “Esti ceea ce gandesti!, “Respiri, deci existi!”, insa “Pentru a asigura o stare buna de sanatate mananca superficial, respira adanc, fii moderat şi mentine un interes in viata. – William Londen

CITESTE SI Dacă vă schimbaţi alimentatia – vă schimbaţi şi viaţa!

Toate componentele din mancare lucreaza impreuna pentru a crea fie sanatatea, fie boala. Majoritatea dietelor se bazeaza insa pe restrictii, in consecinta priveaza din start accesul la anumite produse. Pentru a avea o atitudine pozitiva, o gandire analitica, avem nevoie de libertatea de a alege, nu de bariere mentale.

Daca nu ne gandim in primul rand la a preveni ca fiind principala solutie pentru combaterea tuturor bolilor, restrictiile alimentare se resfrang asupra sanatatii. 

CITESTE SI ALIMENTATIA CORECTA – REMEDIU PENTRU MAJORITATEA BOLILOR

Gandirea se poate modela

 

Stim ca imbatranirea aduce cu sine diminuarea capacitatilor noastre in comparatie cu vremurile cand eram mai tineri, insa stiinta ne arata ca a gandi limpede pana in ultimii ani, nu constituie ceva la care sa renuntam. Cu atat mai mult, intelepciunea celor in varsta, dobandita prin experiente, ne poate ajuta sa analizam corect informatiile primite din partea sistemului, fie el si medical.

Ce trebuie sa facem pentru a nu ne lasa modelati de acest sistem?

Trebuie sa facem eforturi sustinute pentru a realiza acest lucru. Gandirea sistemului ne poate acapara foarte ușor, rolul nostru este sa ramanem informati, sa verificam informatiile.  

Cu totii ne indreptam intr-o directie, insa fiecare in functie de modul in care gandeste!

Ce este oare acum bun pentru tine va fi si mai tarziu?

CITESTE SI Cum ne sunt gandurile, asa ne este viata!

Este oare sanatatea interzisa? Studiul despre oxigenare celulara se doreste a fi cunoscut?

A sosit oare momentul sa ne schimbam mentalitatea, sa ne oxigenam corpul si sa ne indreptam gandirea spre o perspectiva mai larga asupra sanatatii, una care sa cuprinda intelegerea si utilizarea corespunzatoare a alimentatiei sanatoase!

Daca nutritia ar fi mai bine inteleasa si daca prevenirea si tratamentele naturale ar fi mai mult acceptate de catre comunitatea medicala, nu am mai induce atat de multe medicamente toxice, potential letale, in corpurile noastre aflate intr-un stadiu avansat de boala.

Nu am mai cauta cu atata frenezie medicamente care sa tempereze simptomele, dar care adesea nu fac nimic pentru a indeparta cauzele fundamentale ale bolilor noastre.

Este oare cazul sa mai testam pilule magice, care adesea adauga noi probleme sanatatii actuale?

Este oare sistemul actual de ingrijire conform asteptarilor tale?

Nu stiu ce simtiti dumneavoastra, dar mie aceste intrebari imi dau fiori, doar gandindu-ma la ele.

Bucuria de a trai, este in mare parte compromisa de aceste temeri. De ce asteptam sa descoperim misterele medicinii moderne cand totul este atat de simplu?

Dr. Otto Warburg – cel mai mare biochimist al secolului XX, laureat al Premiului Nobel in 1931 “Pentru descoperirea naturii si modului de actiune a enzimelor respiratorii”, a descoperit si a declarat in mod clar ca principala si cea mai importanta cauza a cancerului este cantitatea prea mica de oxigen care intra in celula. 

El a stabilit ca o reducere cu 35% a procesului de oxigenare este deja suficienta pentru a atrage dupa sine o transformare iremediabila  in timpul dezvoltarii celulei. Odata ce au fost aduse celulei pagube prea mari, nicio cantitate de oxigen nu va readuce la un nivel normal respiratia celulei: aceasta este pentru totdeauna osandita unei vieti bolnave. Pare foarte simplu, nu-i asa?

 

CITESTE SI Cumpara-ti cu viata doar fericire adevarata!

A sosit oare timpul sa ne schimbam mentalitatea, sa ne indreptam gandirea spre sanatate si spre toate legaturile pe care le are aceasta cu oxigenarea, alimentatia, apa, gandirea?

Daca ati ajuns pana aici, continuati sa va informati!

oxigenare celulara oxigenare celulara oxigenare celulara oxigenare celulara oxigenare celulara oxigenare celulara oxigenare celulara

Call Now Button preloader