Vara se numară în vacanțe și mai ales în ore de relaxare de vara cu imagini si amintiri care să ne hrăneasca sufletul pe tot timpul anului. Ce știm despre această vară atipica venită după o perioadă de izolare e că preocuparea pentru confort a fost înlocuită cu siguranță pentru sănătate.

Acum contează mai mult bucuria de a iesi in aer liber, de a face băi de soare, de a savura un răsărit la mare sau un pisc la munte, decat confortul unei camere de hotel sau mancarea sofisticată de la un restaurant.

Vacanta aceasta este despre trăitul bucuriei și al plăcerilor. Bucură-te de beneficiile soarelui, apei sărate, aerului oxigenat de munte…. Bucură-te de natura, bucură-te de viața❗

Colorează-ți vara pentru ca ea e o ancoră valoroasă pentru momentele dificile de peste an❗ Când ne e greu, ne amintim cum ne simțeam pe plajă, sau pe munte, sau unde ne-a fost bine. Alege relaxare de vara

E și perioada din an cu riscul cel mai mic de depresie, mulțumită dozelor de vitamina D pe care le primim de la soare. Lumina și aerul ne fac mai fericiți și ne ajută să intrăm mai senini în sezonul rece, în care ne este mai greu emoțional.

Desi auzim frecvent cat de nocive sunt razele ultraviolete in exces vara în orele de varf (10-16), relaxarea oferită de baia de soare este un obicei sănătos care ne liniștește, ne crește imunitatea și ne întărește oasele. Acestea nu sunt singurele motive pentru care băile de soare sunt recomandate.

Studiile recente spun că expunerea la soare este direct legată de stimularea producției de serotonină, un hormon care promovează o stare de bine. Dacă nu te expui la soare suficient timp, nivelul serotoninei poate scădea sub un nivel normal, fapt care poate duce la depresie sau tulburări afective sezoniere. Expunerea zilnica la soare ajuta la obtinerea unui somn mai odihnitor.

Stim că excesul de raze ultraviolete poate duce la cancer de piele, însa o expunere la soare de doar 15 minute de 3 ori pe săptămână poate contribui la tratarea unor probleme ale pielii precum eczeme, psoriazis, acnee sau icter, dar si ameliorarea unor probleme mai grave precum cancer, Alzheimer, Parkinson, diabet, afectiuni pulmonare.

Imaginează-ți că poti câștiga sănătate odată ce ai crescut timpul petrecut afară, în lumina soarelui❗ O relaxare de vara poate să-ți transforme viața❗ Mergi in natură si trăiește fiecare clipă la maxim❗

Citește și:

Libertatea de a alege!

Cumpara-ti cu viata doar fericire adevarata!

relaxare de vara. relaxare de vara. relaxare de vara. relaxare de vara. relaxare de vara. relaxare de vara

Call Now Button preloader