PRIMAVARA este simbolul renaşterii. Nu este doar un anotimp. Ea se găseşte în suflet şi în priviri. Ochii reflectă ceea ce se ascunde în interiorul nostru.

 

Când este primavara în noi?

 

Putem recunoaşte uşor primavara pe chipul oamenilor. Ea este seninătate, bucurie, iubire şi lumină. La fel o putem recunoaşte în noi. E acea stare care ne conferă linişte, căldură, şi strălucire. Ne face să respiram prospetime, să ne oxigenăm creierul, să luăm cele mai bune decizii, să emanam energie prin toţi porii.

 

Putem străluci într-o perioada de criză generalizată?

 

Premisa este că traversăm o perioadă de criză fără precedent, o criză care a afectat multe sectoare și în multe țări diferite. O situație practic unică … Sperăm.

Chiar și această criză, tocmai pentru că este atât de puternică și generalizată, a deschis o serie de oportunități.

Abilitatea ta de a-ți lărgi punctele de vedere pentru a recunoaște aceste oportunități și să iei decizii, iti oferă lumină și strălucire.

De fapt, există întotdeauna oportunități, asa cum există si oameni fericiti. Poate că în unele momente mai multi și în altele mai puțin, dar nu există nicio perioadă în care acestea să fie egale cu zero.

E foarte important de cine te înconjori!

 

Atmosfera, starea care ti se transmite, gândurile şi emoţiile depind de oamenii lângă care stai. De aceea, trebuie să cauţi compania oamenilor care poartă primavara cu ei, emană energie în viaţa lor şi a celor apropiaţi.

Oricât de greu ar părea drumul nostru, să ne reamintim că noi înşine ne putem construi o primavara eternă.

Să nu uităm că şi speranţa este una dintre semnificaţiile primăverii. Să nu ne despărţim nicicând de ea. Ea ne întreţine existenţa şi fără ea multe drumuri se închid.

Dacă nu avem speranţă ne vom închide în noi, vom rămâne fără ambiţii şi idealuri, departe de bucurii şi împliniri. Departe de primăveri.

Iubiţi, speraţi, credeţi şi luptaţi mereu pentru a păstra sau a readuce primăvara în voi. Staţi lângă oameni care emană primăvara. Căutaţi liniştea şi libertatea. Călătoriţi şi admiraţi lumea. Regăsiţi-vă în frumuseţile naturii. Zâmbiţi mai des şi găsiţi putere în tot ceea ce vă înconjoară.

Numai aşa veţi purta cu voi primavara în suflet şi priviri!

 

Surse: “Primavara, un anotimp al sufletului” –  A. Mihalache

Call Now Button preloader