CE ESTE OXIGENUL?

OXIGENUL este un gaz fără miros, culoare sau gust în condiții de temperatură normale, reprezintă 21% din compoziția atmosferei, fiind cel mai important element al vieții.

Cu fiecare inspirație, plămânii se umplu cu aer, milioane de mici săculeți numiți Alveole se umflă și trimit circulației sanguine oxigenul către toate părțile corpului. Odată ajuns în celule, se execută un schimb de gaze, iar la expirație, eliminam CO2 (dioxid de carbon).

Capacitatea de stocare a oxigenului este inexistentă în corpul uman, de aceea avem nevoie sa respirăm constant.

Corpul nostru foloseste Oxigenul pentru conversia grăsimilor, proteinelor și carbohidraților în energie, căldura și viață.

Această conversie este similară cu combustia, Oxigenul și carburantul, generează căldură și energie. Procesul se cheama METABOLISM.

Rata metabolismului care determină nevoia și consumul de Oxigen, diferă în funcție de nivelul de stres și de activitatea fizică a fiecăruia.

 

CUM MAI EXACT PRODUCE OXIGENUL ENERGIE?

 

În fiecare celulă a corpului există niște mici organisme celulare numite Mitocondrii. Ele sunt motorul energetic al celulei, iar aceste motoare funcționează cu ATP (adenosin trifosfat).

Mai simplu, nutrienții transportați prin sânge, ajung în celule, unde pe o linie de desfacere/asamblare cu 10 stații (ciclul Krebbs) se transformă în ATP.

 

CONCLUZIE

 

Mâncăm mult și producem o gramada de ATP (milioane de molecule pe secundă). Acest ATP nu poate fi folosit decât în prezența Oxigenului, oxigenul este bujia care inițiază motorul Mitocondric.

În altă ordine de idei, cu toții cred că suntem familiari cu procesul de aciditate corporală. Mâncarea toxică, stresul, medicamentele etc. generează aciditatea sângelui. Odată acid acesta devine un mediu propice de înmulțire și consum al bacteriilor, virușilor, celulelor cancerigene etc. Oxigenarea celulara este benefică tuturor persoanelor care duc o viata activă, utilizează medicamente sau sunt stresati.

Consumul profund de oxigenare celulara SynergyO2 are extraordinara capacitate de a echilibra imediat această balanță negativă și de a regla PH-ul sângelui. Există studii care dovedesc din ce în ce mai mult implicarea consumului profund de Oxigen în prevenirea si chiar COMBATEREA cancerului.

Puțini oameni știu să respire corect. Mulți o fac superficial o viață întreagă si gâfâie până la etajul 1, sunt sedentari, mănâncă nesănătos.

Un lucru și mai simplu, oxigenul îți dă energie, îți accelerează metabolismul, îți reglează PH-ul și te poate vindeca atunci când ai afecțiuni ale corpului.

 

Oxigenarea organismului este vitală!

pH oxigenare celulara Synergy O2 pret cum distribuie oxigenul

pH oxigenare celulara Synergy O2 pret cum distribuie oxigenul

 

Nu întâmplător Premiul Nobel pentru Medicină 2019 a fost obținut cu tema “Totul despre oxigen și lipsa acestuia“. Câștigătorii sunt William G. Kaelin Jr. (Dana Farber Cancer Institute, Harvard Medical School, SUA), Sir Peter J. Ratcliffe (University of Oxford, Francis Crick Institute, Marea Britanie) și Gregg L. Semenza (Johns Hopkins University School of Medicine).

Call Now Button preloader