OXIGENAREA CELULARA reprezintă transportul oxigenului din afară, către celule, în țesuturi și eliminarea dioxidului de carbon si a toxinelor. Deficitul de oxigen este cunoscut științific sub numele de „ hipoxie” și este capabil să modifice funcțiile celulare, favorizând apariția bolilor și, în unele cazuri, a unor patologii grave. 

Să aflăm de ce este atât de important oxigenarea celulara! 

Oxigenarea celulara – componentă fundamentală 

OXIGENAREA CELULARA este vitală pentru a menține metabolismul corpului uman. De fapt, scopul său principal este de a alimenta grăsimile și zaharurile din mitocondriile fiecărei celule, pentru a produce căldură și energie. În consecință, pentru a continua furnizarea de energie organismului, celulele au nevoie de un nivel constant de oxigen. Un corp în repaus are nevoie de aproximativ 250 ml pe minut de oxigen. La efort maxim, corpul are nevoie de 3500 ml pe minut de oxigen. 

În unele cazuri, aportul de oxigen este insuficient pentru a determina funcțiile vitale normale. Această afecțiune poate afecta o zonă specifică a corpului (hipoxie tisulară) sau întregul corp (hipoxie generală). Consecințele pot fi foarte grave: creșterea frecvenței respirației, dureri de cap, amețeli, tahicardie, probleme de vedere, pierderea coordonării în mișcări. Mai mult, în absența unui aport corect de oxigen la nivel intracelular, celulele dermului și epidermei tind să îmbătrânească prematur.

Prin urmare, este clar că o oxigenare celulară bună este esențială pentru menținerea corpului nostru sănătos. Mai mult, există situații în care este nevoie de un nivel și mai ridicat de oxigen, cum ar fi în procesul de vindecare al unei răni/afecțiuni sau creșterea unui țesut nou. Toate activitățile celulare sunt puternic legate de nivelul de oxigen prezent în organism. 

Oxigenarea celulara și importanța sa

Stilul de viață modern este caracterizat de mai mulți factori negativi, care modifică echilibrul normal al corpului uman. Aer poluat, apă și alte lichide bogate în substanțe nocive, fum sau alcool în exces sunt doar cațiva factori. În plus, chiar și în alimentația noastră există alimente fără minerale. Acestea conțin exces de grăsimi, preparate sau conservate folosind aditivi nocivi pentru sănătate. Cea mai gravă consecință a acestui stil de viață privește sistemul imunitar. În timp, acesta nu va mai putea proteja organismul de îmbătrânire și boli. 

Din acest motiv, devine fundamental să ne purificăm corpul și să ne modificăm mai bine obiceiurile zilnice. Oxigenul, în acest caz, este un aliat excelent. De fapt, oxigenarea celulară ajută la furnizarea nivelului adecvat de oxigen celulelor, astfel încât să poată elimina toxinele și să înceapă un proces de curățare, nutriție și regenerare. În plus, oxigenul are la nivelul celulei efect bactericid. Mai mult decât atât, spre deosebire de antibiotice, agenții patogeni nu dezvoltă rezistență la oxigen.

Distribuirea oxigenului cu Synergy O2 

pH oxigenare celulara Synergy O2 pret cum distribuie oxigenul

Oxigenarea celulara Synergy O2 se foloseşte în prevenţia şi tratarea bolilor pulmonare, degenerative – Alzheimer, Parkinson, recuperarea după un accident vascular cerebral sau orice traumatism al sistemului nervos central, în afecţiuni hepatice, detoxifierea ficatului, în diabet şi obezitate. 

Oxigenarea celulara stimulează crearea de vesele mici afectate de diabet şi reduce nivelul de zahăr din sange prin creşterea sensibiliţătii celulare la insulină.

În oncologie are efecte de limitare a diseminării tumorale, creşte rezistenţa organismului şi, în special, a ficatului şi rinichilor faţă de citostatice, reduce oxidarea excesivă tipică neoplaziilor şi sporeşte puterea sistemului imun de a lupta cu celulele canceroase.

Oxigenarea celulara este folosită în medicină ca tratament adjuvant la majoritatea bolilor.

Sănătatea începe la nivel celular, iar oxigenarea celulara SynergyO2 influienţează pozitiv viaţa multor persoane.

Citeşte şi NU este greu sa prevenim CANCERUL

oxigenarea celulara. oxigenarea celulara. oxigenarea celulara. oxigenarea celulara. oxigenarea celulara. oxigenarea celul

Call Now Button preloader