20 de minute de mişcare pe zi = SĂNĂTATE

Aproape că ne-am săturat să auzim recomandarea despre cele 20 de minute de sport pe zi pe care ar trebui să le practicam. Chiar avem nevoie de mişcare sau putem reduce durata exerciţiilor fizice?

In loc să pună întrebarea cât de mult sport avem nevoie zilnic, cercetătorii de la Universitatea McMaster din Ontario (SUA) au studiat cât de puţină mişcare ar trebui să facem pe zi pentru a ne bucura de beneficiile exercitiilor fizice asupra sănătăţii.

Concluzia la care au ajuns este că nu avem nevoie de cel putin 30 de minute de mişcare pe zi, ci doar de 20 de minute!

Studiile ştiințifice arată că:

  • există o scădere uriașă a ratei mortalității la persoanele care nu au facut nici un fel de exerciţii fizice, iar apoi incep să se miste, chiar si numai 20 de minute zilnic;
  • fiecare oră pe care o persoană o petrece în fața televizorului, după vârsta de 25 de ani, îi răpește 22 de minute din durata de viață;
  • activitatea fizică te face mai deștept.

Ca să fim sănătosi nu e nevoie să alergăm la maraton sau să transpiram pe bicicleta de fitness. Este suficient să facem 20 minute pe zi de mişcare. 

Sunteți pregatiti pentru mișcare? 

Da, stim că vă confruntaţi cu o viață aglomerată. Vă putem ajuta să convertiți rutina în ceva mai dinamic. Astfel, jogging-ul sau pedalatul in ritm rapid sunt esenţiale pentru mişcarea cardio.

Nu aveţi energie? SynergyO2 Sport vă poate ajuta să faceţi mişcare mai inteligent si să vă creșteți nivelul de energie. Datorită oxigenului și electroliților pe care îi conține atunci când îl luați, primiți o sursă de energie care va fi prezentă în corp pe tot parcursul zilei. Nu mai este necesar să amânați activitățile din cauza oboselii.

Odata accelerate bătăile inimii, ar trebui sporită intensitatea exercitiilor, adăugand trepte de greutate. Pentru cei care nu dispun de abonament la o sală de fitness sau nu au bicicleta si urcatul pe scari poate fi un substitut.

Să nu uităm că oamenii s-au născut să poată să meargă pe jos, să se plimbe, să alerge, să ridice greutăţi…

Chiar şi foarte putină activitate fizică este mai bună pentru sănătate decât sedentarismul!

 SynergyO2_Sport-Miscare-Sanatate

Sunteți gata să atingeți greutatea țintă cu suficientă energie? 

Efortul fizic pe care ar trebui să îl faceti depinde de stilul de viata pe care îl aveti. 

Intrebarea frecventă a celor supraponderali este “Mă înfometez sau fac mişcare?”

Mulţi preferă prima variantă. E mai comod!

Într-adevăr, dacă eşti supraponderal şi vrei să slăbeşti, e necesar să reduci porţiile. Dar dacă pur şi simplu te înfometezi, faci o mare greşeală pentru că atunci pierzi şi masă musculară. Consecinţa – scade metabolismul, ceea ce pune bazele unei viitoare îngrăşări.

Însă prin sport vei pierde mai multă grăsime şi vei adăuga masă musculară care va creşte metabolismul, tonusul.

Deci sportul şi alimentaţia sunt mână în mână. Adică poţi slăbi făcând foarte mult sport şi mâncând incorect, dar consecinţele sunt devastatoare. Decât să reduci numărul caloriilor şi să ai aceeaşi viaţă sedentară, mai bine mănânci normal şi faci sport moderat.

Cu o dietă sănătoasă, exerciții fizice 20 minute și cateva picaturi de SynergyO2 Sport, corpul va începe să observe diferența. Datorită formulei sale cu L-carnitină, este mai ușor să slăbești. L-carnitina este un aminoacid considerat un puternic arzător de grăsimi.

Acţionează, corpul tău va observa primul schimbarea! 

Call Now Button preloader