Primul lucru de care ai nevoie ca să depăşeşti propriile limite este voinţa. Fără această forţă interioară, totul va rămâne la stadiul de vorbe.

Secretul este să reuşeşti să te autodepăşeşti fără să îţi afectezi sănătatea. „Este acea limită subţire, pe care fiecare dintre cei care aleg să meargă pe acest drum o vor identifica la un moment dat doar prin exerciţiu şi care le spune că după un pas sau altul trebuie să se oprească pentru a se odihni, pentru a mânca sau pentru a se relaxa mental şi emoţional”, susţine psihologul Stelian Chivu.

 

Nu uita ca cele mai impresionante limite sunt cele legate de sănătate!

 

Un alt aspect la fel de important din timpul concursurilor este consumul mare de oxigen. Acesta nu poate fi procurat în totalitate din aerul atmosferic.

Ar fi de preferat oxigenare naturală, afară în aer liber, în zone montane nu foarte înalte sau chiar în spaţii bine aerisite şi cu multa verdeaţă.

Acestea sunt insuficiente şi de aceea se apelează la oxigenarea artificială pentru achitarea cat mai rapidă a datoriei de oxigen contractată în timpul efortului.

De fiecare dată când ne implicăm în acest proces de depăşire a propriilor limite să folosim produse naturale care să ne ofere energia necesară în timpul concursului, mobilizarea de a continua şi mai puternic pe acest drum, dar şi detoxifierea de după concurs.

 

Dacă îţi doreşti cu adevărat să depaşeşti propriile limite este util să te vezi deja acolo unde vrei sa ajungi. Totul este în capul si în mâinile tale!

 

Echilibrul emoţional necesar este oferit de linişte şi concentrare, două dintre elementele necesare pentru reuşita acestui proces de evoluţie. 

Dincolo de foarte multă muncă depusă sunt satisfacţii imense care nu pot fi descrise în cuvinte.

 

Si nu uita că există viaţă după această experienţă, dar numai câteva persoane îţi vor rămane alături pâna la final!

 

Citeşte şi: Ce este L-Carnitina si cum poate ajuta organismul unui sportiv

De ce folosesc sportivii oxigenare celulară SynergyO2 Sport?

RECOMANDĂRI PRIVIND ALIMENTAŢIA LA SPORTIVI

 

 

limite. limite. limite. limite.

Call Now Button preloader