🍂 E toamnă, cu dimineți friguroase, dar cu căldură în suflet, cu miresme noi și culori pastelate, cu gust natural de toamnă, energie vie pentru suflet.

🍇 Pentru mine toamna este anotimpul în care natura dă gust intens fructelor si legumelor, cu must ințepător și nuci proaspăt culese, cu frunze care nu cad, oricât de puterinc ar fi vântul.

🖐️ Simplitatea gustului aduce de cele mai multe ori energie vie în suflet. De aceea, ca să ajungi la fericire nu ai nevoie de hrană gătită, ci de hrană vie, natuală, proaspătă, de sezon.

❌ Nu mai distruge prin gătire structura pură a alimentelor naturale, decât dacă este necesar! Toamna asta, pentru că abundă în fructe si legume proaspete, introdu în corpul tău 80% din hrană neprocesată!

 

👉 Fă ceva pentru tine și corpul o să te răplatească cu energie vie!

 

👀 Citeste si ALIMENTATIA CORECTA – REMEDIU PENTRU MAJORITATEA BOLILOR

❌ Nu mai aștepta, scoate nasul din telefon și observă natura când te plimbi prin parcuri sau piețe, pe cărări de munte sau chiar printre blocuri, oxigenează-ți creierul și umple-ți viața cu amintiri. Ele vor reprezenta o ancoră valoroasă pentru momentele dificile de peste an.

😊 Bucură-te de toate beneficiile pe care toamna ți le oferă! Alege alimente naturale integrale, în stare proaspătă, legume și fructe crude, nuci, semințe, germeni de plante, alge, ciuperci, seva…și stai în natură!

✨ Legumele și fructele crude de toamnă sunt alimente vii, bogate în enzime, minerale, vitamine, antioxidanți și alți fitonutrienți, fibre alimentare, apă legată de cea mai bună calitate, toate necesare sănătații tale. Nu uita că viața se hrănește tot cu viață!

👉 Copiază echilibrul din natură și informează-te!

👀 Citește și:

VIATA SE HRANESTE CU VIATA

Ce mâncăm toamna aceasta? 🍁

Beneficii ale consumului de nuci. Vezi rețeta de nuci cu miere!

Cum te poți proteja de virusuri toamna! 🍁 

Call Now Button preloader