Nu este imposibil sa scapi de grasimea abdominala! Ai nevoie de multa determinare si câteva sfaturi practice!

 

Este vizibil faptul că grasimea abdominala este o problemă foarte des întâlnită atât la femei, cât si la bărbați, dar mai ales la copii. Multe persoane sunt deranjate estetic de acest lucru (ceea ce nu este nimic rău), dar prea puține înțeleg motivele pentru care grăsimea abdominala este o bombă cu ceas pentru întregul organism.

Un strat prea “generos” din grasimea abdominala crește riscul anumitor afecțiuni, cum ar fi sindrom metabolic, hipertensiune arterială, boli de inimă, diabet tip 2 și unele tipuri de cancer. Se estimează că şi o scădere de numai 10% din greutatea existentă are beneficii cardiovasculare apreciabile.

Ideal ar fi sa alegeti o metodă de slăbit sănătoasa. A slăbi înseamnă să scapi mai ales de grăsime, nu doar de kilograme, la modul general, care pot include și masă musculară.

 

Dieta care te scapa de grasimea abdominala

 

Cu siguranța, pentru prevenirea depunerii inesteticilor colăcei în jurul burtii, dar și pentru obținerea unui abdomen plat, trebuie să urmati o dieta hipocalorică. Strategia sigură și cu efect îndelungat în timp se bazează în principal pe realizarea zilnică a unui deficit caloric de circa 500 kcal, urmată de o reducere în greutate de 0,5-1kg/săptămână sau a unui deficit caloric de 1000 kcal (cei cu obezitate și cu o importantă depozitare de grasimea abdominala), cu o scădere în medie de 1-2 kg / săptămână.

Mențineți dieta cel puţin 3 luni de zile după atingerea obiectivului, pană va deveni un stil de viată!

Dacă această dietă este menţinută 3 luni, se realizează o pierdere ponderală de 5-10% din greutatea inițială. Puteți atinge un deficit caloric, dar dacă acesta este rezultatul unei alimentații nesănătoase, grăsimea nu va înceta să se depună.

Alegeți alimente proaspete și evitați alimente procesate, pline de coloranți artificiali. Acestea au tendința de a fi bogate în zaharuri, sare, iar culoarea este de obicei obținută pe cale artificială.

Zaharurile au tendința de a declanșa o reacție bruscă a insulinei. Sfârșiți prin a stoca grăsimi în abdomen. Cele mai periculoase calorii care se depun sub forma de grasime pe burtă sunt caloriile din alcool. Astfel, o halbă de bere poate fi mai periculoasă decat o prajitură sau o bucată mare de slanină.

 

Evitați consumul de carbohidrați, în special de cartofi prajiți

 

Este esențial să se introducă în dieta alimente cu boabe ca fasolea, mazărea sau lintea, deoarece acestea au capacitatea de a incetini depunerea de grasime abdominala.

Alte alimente care vă ajută să scăpați de grasimea abdominala sunt: spanacul, salata verde, varza, ouăle fierte, pestele și carnea de curcan. Caloriile acestor alimente sunt procesate diferit de corpul uman și nu se depun pe burtă.

Totodată, este esențial să combinați cu grijă alimentele – de exemplu, consumati carnea cu salata sau legume, însă evitati carbohidratii și, în plus, distribuiți alimentele in cel puțin 5 mese pe zi, evitând să mâncați cu 4 ore înainte de culcare. 

Un abdomen bine definit necesită antrenarea acelor mușchi. Nu exagerați cu abdomenele. Exercițiile cu tot corpul pot fi mai eficiente și mai rapide în obținerea de rezultate. Exercițiile cardio sunt cele mai recomandate.

Deshidratarea duce la retenția de apă. Cea mai bună metodă pentru a evita retenția de apă este să consumați îndeajuns de multe lichide/apă. Iată că grasimea abdominala este dizolvata de apa, deoarece apa previne depozitarea celulelor adipoase pe abdomen. In plus, reduce senzația de foame și accelerează metabolismul. Pentru un rezultat optim se recomandă consumul unui pahar de apă o dată pe oră. Pentru rezultate sigure, folosiți oxigenarea celulară Synergy O2 Sport. Conține L-carnitină și este un adevărat arzător de grăsimi.

Masajul și somnul sunt aliații unui abdomen fără grăsime.

Vestea bună este că grasime abdominală este relativ usor de înlăturat, studiile demonstrând că aproximativ 99% dintre persoane pierd în greutate începand cu zona abdominală!

Citeste:

OBEZITATEA încotro❓

PRINCIPII ALIMENTARE DE BAZA ALE PREPARARII CORECTE A HRANEI

Call Now Button preloader