Ai uitat ce este fericirea adevarata? Ai uitat cum este să fii fericită? Ai uitat să te bucuri de viață?

Îți voi dezvălui câțiva pași mici pentru atingerea fericirii.

 

Ce este fericirea?

 

Fericirea este mai mult decât o dispoziție. Fericirea este o trăire emoțională pozitivă față de propria viață. Iar propria viață înseamnă: trecut, prezent și viitor. Pentru a fi fericit, trebuie să fii: mulțumit de trecut, cât mai bucuros în prezent și optimist față de viitor.

 

De ce este importantă fericirea?

 

Cel mai important lucru, este faptul că poate crește speranța de viață cu aproximativ 10 ani.

 

Cum ating fericirea adevarata?

 

A avea o viață cu sens este de fapt atingerea fericirii. Fericirea adevarata are chip de copil. Ea se poate citi pe fața ta.

 

👉 Dacă ești nemulțumită de trecut și prezent, ai nevoie de câțiva pași.

👉  Rostește cuvintele magice:”IMI PARE RAU, IARTA-MA”, ”MULTUMESC”, ”TE IUBESC” persoanelor cărora le-ai greșit, celor cărora le ești recunoscătoare și celor care contează cu adevărat în atingerea fericirii tale. Sunt cuvinte simple, dar cu un potențial uriaș de a ne transforma viețile. Înseamnă evoluție și bucuria de a merge mai departe. Înseamnă că deja livrezi fericire.

 

Cum poți să fii bucuroasă în prezent?

 

👉  Fă-ți o listă cu maxim 10 dorinte care îți produc plăcere și bifează-le după ce le-ai atins.

De cele mai multe ori aceste dorințe nu au costuri mari. Tu îți pui adesea bariere în îndeplinirea lor.

A avea dorințe personale, a face ceea ce îți place, a schimba ce nu îți place, a accepta ceea ce nu poți schimba, a-ți face prieteni, înseamnă a da un sens vieții, adică exact pastila fericirii atât de mult căutată.

Dacă ai parcurs acesti pași, vei simți o mare pace interioară. Și totul va fi mai simplu, fără constrângeri. Vei simți libertatea de a continua și de a trăi prin iubire, împăcat moral și spiritual cu cei ce te înconjoară. Și nu uita că viața e frumoasă, iar fericirea ta depinde doar de tine!  👇👇👇

 

👉 Cumpără-ți cu viață doar fericirea adevarata!

 

Citește și:

Mă înfometez, fac mişcare sau ofer iubire necondiţionată?

Există o relație între ce mâncăm și fericire?

DEPĂȘEȘTE-ȚI LIMITELE!

 

Surse: Tanasescu Raluca – Psiholog clinician si psihoterapeut si Daniel David – Prof. Univ. Dr. – Dezvoltare personala si sociala.

Call Now Button preloader