CREMA DE VIPERA PRET. Cinci beneficii ale veninului de vipera pentru sanatatea ta

CREMA DE VIPERA PRET. O picatura de venin de vipera este considerata drept “otrava de aur” pentru sanatatea ta. Iata cele mai importante cinci beneficii ale sale asupra corpului uman.

CREMA DE VIPERA PRET. Crema cu venin de viper este o importanta sursa de enzime, proteine si de alte molecule farmacologic active pentru organism. Veninul de vipera cu corn este o oaza valoroasa pentru diferite tratamente in medicina traditionala si in cea alopata.

CREMA DE VIPERA PRET. Efectul curativ “miraculos” al veninului de vipera este cunoscut de pe vremea dacilor, crema cu venin de vipera fiind un produs natural extrem de sanatos.

Iata cele mai importante cinci beneficii ale cremei cu venin de vipera:

  1. Crema cu venin de vipera ajuta la dilatarea vaselor sanguine si la tratarea cheagurilor de sange, fiind folosita in tratamentul pacientilor care au probleme cu tensiunea arterialafolosit de industria farmaceutica pentru productia de medicamente antireumatice sau a serurilor antiviperine.
  2. Veninul de vipera este un eficient antireumatic, antiartritic si un puternic analgezic. Acesta este folosit de industria farmaceutica pentru productia de medicamente antireumatice sau a serurilor antiviperine.

  1. Veninul de vipera poate fi folosit si drept un imunostimulator.
  1. Veninul de vipera are si efecte benefice in cazul artritei si reumatismului. Unele studii au demonstrat ca atunci cand aplicam crema cu venin de vipera pe zonele afectate de artrita, avem urmatoarele rezultate: scaderea considerabila a durerii si cresterea flexibilitatii articulatiilor.
  1. Veninul de vipera contribuie si la inhibarea dezvoltarii tumorilor in cazul cancerului ovarian, cerebral si al cancerului la san.

Pe langa aceste beneficii aduse sanatatii, crema cu venin de vipera contribuie si la vindecarea unor boli, cum ar fi: osteoporoza, epilepsia, ulcerul si hemofilia.

Mai mult, combinat cu alte plante, efectele veninului de vipera sporesc.

CREMA DE VIPERA PRET. Crema cu venin de vipera este eficienta si poate fi folosita cu succes si in cazul ridurilor si al celulitei.

Mai multe beneficii ale cremei cu venin de vipera gasiti aici

Veninul de vipera cu corn arata ca un lichid limpede, vascos, de obicei incolor si are un gust usor acid, fiind si inodor.

In Romania, vipera cu corn se regaseste in zona Muntilor Banatului, in sudul Apusenilor, in vestul Muntilor Retezat, in Depresiunea Cernei, la Cetatea Devei, la Portile de Fier si in Brasov.

Cum se foloseste:

In caz de dureri articulare si dureri reumatice la nivelul genunchilor, coatelor, gleznelor, degetelor de la maini si picioare, soldurilor, baza coloanei vertebrale: se maseaza usor, pana la absorbtie in piele, o cantitate mica de crema.

In cazul unor migrene, dureri musculare dupa efort fizic, dureri menstruale si dureri post-traumatice: se maseaza usor, pana la absorbtie in piele, o cantitate mica de crema.

Crema cu venin de vipera poate fi folosita si la masaj.

Citeste si Crema cu venin de vipera. O picatura de venin, aur pur pentru sanatatea ta

Call Now Button preloader