APA VIE – este descoperirea epocala a lui Henri Coanda in domeniul nutritiei !

Apa vie este cel mai important lucru pe care il putem oferi organismului nostru, insa numai o apa de baut cu adevarat buna va poate genera sanatatea si o viata lunga. 

Henri Coanda

 

Povestea apei a debutat la inceputul anului 1920, gratie savantului roman Henri Coanda.

“Viata este un fenomen acvatic….suntem 78% apa si suntem puternic influentati de locul nasterii si de unde bem apa pentru prima data in viata.”

 „…unii oameni cred că suntem ceea ce mâncăm, dar suntem si  ceea ce bem.”

Corpul nostru este format din apa; apa se afla in creier (78% ), sange (86%), inima (77%), ficat  (84%), musculatura (70%), iar toate reactiile chimice din corpul nostru au loc in mediu apos. Mai mult, apa insasi este un reactant sau un produs al acestor reactii.

 

Ce este APA VIE ALCALINA si cum o preparam?

 

In zilele noastre nu mai suntem siguri nici macar daca apa imbuteliata este sanatoasa pentru a fi consumata. De apa de la robinet nici nu mai poate fi vorba. La aceasta situatie ingrijoratoare exista o solutie ieftina si eficienta: apa filtrata. Aceasta apa alcalina ionizata nu numai ca este vizibil mai limpede, dar are si un gust mai proaspat, fiind fara miros.

„Se pot bea tone de apa curenta de la retea, dar daca ii lipsesc micronutrientii care sa o transforme in „apa vie”, se  ajunge la deshidratre la nivel celular! ”Apa bauta poate trece prin corp fara sa hidrateze cu adevarat, si noi credem ca daca am baut destul suntem cu siguranta sanatosi!”

Apa de la robinet este potabila, insa ea poate contine depuneri de piatra si clor ceea ce poate afecta mirosul, gustul si aspectul apei. Pentru a elimina aceste impuritati, folositi cana de filtrare. Prin procesul de ionizare, calitatea apei este imbunatatita semnificativ, ajutand astfel la prepararea alimentelor sau chiar la protejarea diferitelor aparate electrocasnice impotriva depunerilor de piatra.

 

Beneficiile consumului de apa vie alcalina ionizata

 

Apa vie alcalina ionizata este caracterizata de puritate, vitalitate si sanatate.

Beneficiile consumului de apa alcalina ionizata:

  • Oferă multă energie și performanță organismului înlăturând oboseala;
  • Oxigenează: oferă o mare cantitate de oxigen care energizează și îmbunătățește claritatea mentală, memoria, tonusul și forța musculară;
  • Îndepărtează acumulările de toxine și otravuri:
  • ceea ce asigură o normalizare ponderală celor cu surplus de greutate;
  • Amlifică randamentului sistemului imunitar;
  • Elimină problemele legate de piele;
  • Spală reziduurile acide din corp: echilibrează pH-ul (neutralizând aciditatea excesivă a corpului produsă prin stilul de viață deficitar) și îl menține constant ceea ce este foarte important pentru prevenirea bolilor
  • Anti-îmbătrânire datorită capacității antioxidante
  • Hidratarea corpului se realizează de 6 ori mai mult decât cu apă obișnuită;
  • Digestia este mult ameliorată datorită detoxifierii;
  • Efect antibacterian: agenții microbieni nu rezistă mai mult de 10 secunde în apa alcalina

Una dintre calitatile importante si esentiale ale apei alcaline este continutul sau bogat in ioni negativi, apa ionizata avand o mare putere antioxidanta. Alcalinitatea se refera la nivelul PH-ului apei. Apa ionizata are un ph mai mare de 7, sub nivelul 7 fiind un mediu acid.

PH-ul este un factor de nutritie neglijat, insa ACIDOZA+TOXINELE+LIPSA DE OXIGEN=CAUZA BOLILOR

„Având în vedere studiul pH-ului apei se va înțelege că cea mai gravă maladie actuală este acidoza.”

                                           Dr Robert C Greenberg, PH.D.D.C.

Potențialul de oxido-reducere sau ORP este una dintre calitățile majore și esențiale ale apei alcaline ionizate.

Prin conținutul sau bogat în ioni negativi apa vie alcalină ionizată are o mare putere antioxidantă dată de valorile benefice ale potentialului de oxido-reducere (ORP).

 

orp

Puterea de oxido-reducere

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pentru a înțelege efectele procesului de oxidare a celulelor corpului este bine sa ne gandim la imaginea  unui măr tăiat în două și lăsat câteva minute, timp în care el devine maro tocmai datorită oxidării.

Mărul taiat se oxidează după câteva minute

Celulele oxidate, din corpul nostru, la fel, se deteriorează, se îmbolnăvesc și mor.

 

Apa alcalina contine calciu, siliciu si magneziu si are un puternic efect antioxidant. Mai mult, apa ionizata reduce marimea moleculelor de apa si rearanjeaza structura intr-una hexagonala, crescand continutul de oxigen. Este lipsita de acizi si imbunatateste absorbtia nutrientilor in organism.

 

De asemenea, apa filtrata prin intermediul canii de filtrare imbunatateste gustul mancarurilor, pastreaza vitaminele lor, iar fierberea si racirea se fac mult mai repede fata de apa obisnuita.

 

Apa alcalina ionizata, benefica in tratamentul bolilor:

 

  • Obezitate
  • Diabet
  • Psoriazis
  • Osteoporoza
  • Artrita
  • Afectiunile aparatului cardio-vascular, regleaza HTA
  • Astm bronsic
  • TBC
  • Epilepsie
  • Meningita
  • Boli hepatice
  • Boli renale
  • Gastrita, diaree, hemoroizi, constipatie
  • Dureri de cap
  • Boli oculare
  • Dereglari menstruale
  • Boli din sfera ORL: nas, gat, urechi
  • Stopeaza sau incetineste evolutia in cazul cancerelor

 

Cana filtrare apa

 

Apa alcalina sau apa ionizata o poti prepara chiar la tine acasa. Procedeul de ionizare este eficient si usor. Iata de ce anume aveti nevoie pentru a alcaliniza apa:

 

Cana de purificare a apei este solutia de ionizare a apei chiar la tine acasa.

Design placut,  usor de manevrat, cana de purificare a apei este prevazuta cu un cartus alcatuit din 6 filtre, care asigura in cativa pasi apa alcalinizata, ionizata si mineralizata intr-un mod natural.

Apa introdusa in aceasta cana poate fi din orice sursa, chiar apa de la robinet.

 

Filtru 1: Acest filtru este alcatuit dintr-un material avand la baza bumbacul. Are rolul de a realiza o prima filtrare a apei.

 

Filtru 2: Acest filtru ajuta la alcalinizarea apei datorita compozitiei sale in minerale anionice care vor mari PH-ul si vor declansa reactii de ionizare a apei.

 

Filtru 3: Filtru 3 este compus din carbune activat. Acesta ajuta la eliminarea din apa a contaminantilor organici si agentilor de dezinfectie chimici.

 

Filtru 4: Acest filtru este compus dintr-o rasina schimbatoare de ioni. Rolul acestuia este de dedurizare si de denitrare.

 

Filtru 5: Acest filtru este alcatuit din bile cu radiatii infrarosii care elibereaza un curent foarte slab si care poate sa absoarba plumbul, cromul si alte metale grele. Rolul sau este de a energiza si activa apa.

 

Filtru 6: Filtru 6 asigura stabilitatea intregului cartus de filtrare.

 

Citeste AICI depre intreg procesul de ionizare

 

Cana filtrare –  Efecte:

 

  • Imbunatatste gustul mancarurilor
  • Fierbe si se raceste mult mai repede
  • Imbunatateste absorbtia nutrientilor in organism
  • Neutralizeaza gustul amarui al vegetalelor
  • Amplifica savoarea cafelei, ceaiurilor, sucurilor, etc
  • Produce cresterea si indesirea blanii animalelor
  • Reduce mirosul neplacut al animalelor
  • Previne bolile de piele
  • Ajuta la prevenirea parazitozelor

 

Apa vie alcalina contribuie la o corecta si buna functionare a intregului organism uman. Aceasta imbunatateste functionarea sistemului digestiv si ajuta la mentinerea unui nivel optim de hidratare. Mai mult, apa ionizata intareste sistemul imunitar si previne aparitia cancerelor.

Chimia vietii este chimia apei!

Call Now Button preloader