În proporție de 65% suntem formați din atomi de oxigen, 18% din atomi de carbon, 10% din atomi de hidrogen, 3% din atomi de nitrogen, 1,4% calciu, 1,1% fosfor și 2% altele.

Apa unește cea mai mare parte a atomilor de oxigen și hidrogen din corp.

 

De ce nu acorzi suficientă atenție la ceva atât de vital?

 

OXIGENUL este 90% responsabil pentru nivelul tău de energie!

Ai suficient O2 în fluxul sanguin?

Oxigenul este exact ceea ce ai nevoie pentru a-ți ajuta corpul să se curățe și să funcționeze mai bine în fiecare zi.

Este natural, extrem de concentrat și foarte mineralizat. În plus, asigură niveluri optime de atomi de oxigen. Beneficiezi de o sănătate excelentă și niveluri mai ridicate de energie.

pH oxigenare celulara Synergy O2 pret cum distribuie oxigenul

pH oxigenare celulara Synergy O2

Odată ce îl dizolvi în apă și îl bei, acesta se absoarbe imediat. Incepe să aducă substanțe nutritive, eliminând simultan deșeurile și toxinele.

Formula este compusă din oligoelemente esențiale, aminoacizi, siliciu de origine vegetală și electroliți. Ofera o mare varietate de beneficii pentru sănătate.

Pe lângă o funcție metabolică mai bună și o energie mai mare, veți experimenta o reconstrucție tisulară mai rapidă, un somn mai bun, o sănătate îmbunătățită a oaselor și articulațiilor și un sistem imunitar mai puternic.

Aceste picături sunt o modalitate excelentă de a vă ajuta să vă detoxificați fluxul sanguin și să eliminați impuritățile.

 

 

Oxigenarea celulară SynergyO2 contribuie la îmbunătățirea stării de sănătate, dar vă poate face și pielea mai strălucitoare datorită conținutului ridicat de siliciu și minerale. 

Unul dintre cele mai cunoscute beneficii ale siliciului este manifestarea unui ten mai tânăr. Ridurile și liniile fine de pe față se vor estompa în timp.

Bărbații și femeile de toate vârstele pot beneficia de această formulă, indiferent de nivelul lor de abilitate sportivă.

 

Este minunat de administrat de cei care se confruntă cu probleme de sănătate, cei în stare bună, dar și cei care vor să prevină afecțiunile grave. Atomi de oxigen concentrat vor ataca radicalii liberi.

 

 

Recipientele de 30 ml permit să le iei în mișcare. Îndiferent dacă preferi să le duci la birou, la sală sau doar în mașină în timp ce te energizezi.

Oxigenează-ți sângele și energizează-ți viața prin implementarea acestor picături în dieta ta. Începeți de azi să trăiți mai bine!

Nu uita că Dr. Arthur C. Guyton MD – Autor al „Manualului de fiziologie medicală” spunea că: „Toate bolile cronice sunt cauzate de lipsa de atomi de oxigen la nivel celular”.

Call Now Button preloader